Prodej a odesílání kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
lucineeccka
29.1.12 18:19

Prodej a odesílání kočárku

Ahoj holky,
dneska jsem se konečně dokopala dát inzerát na kočárek.Před chvilkou se mi ozvala paní, že by ho chtěla,akorát je z druhého konce ČR a chtěla by ho poslat na dobírku.Tak se chci zeptat,šly by jste do toho?Nebo by jste chtěly peníze předem,nebo aspoň půlku? Prodávám ho za 2,5 tis.trojkombinaci,takže to zase není taková pálka.Po tom co je teď podvodů se nedivím,že to nikdo nechce posílat předem,ale já zase nechci vyhodit 200 za poštovný,kdyby si to nepřevzala. :nevim:

Díky za vaše reakce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
29.1.12 18:22

Ahoj. Chtěla bych předem peníze za poštovné + dobírku a balík bych pojistila na cenu kočárku. Pokud by si paní balík nepřevzala, ty bys nepřišla o poštovné a kočárek by se ti vrátil zpátky. Paní by riskovala jen cenu poštovného, tj pár stovek, cenu za kočárek by pak zaplatila při převzetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.1.12 18:22

Ahoj :mavam: :mavam:
A nešlo by se domluvit, že by ti poslala na účet třeba stovku, aby jste tu poštu prozatím hradily napůl..? Musí chápat, že když ona má strach poslat peníze předem, tak ty můžeš mít taky strach.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.1.12 18:23

Nech si pposlat peníze aspoň na poštovný. :palec: Já to takhle dělám pořád. ;)

• Citovat
  • Upravit
9454
29.1.12 18:38

nechala bych si taktez poslat 200 za postovne a zbytek teda dobirkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
29.1.12 18:40

Dík holky.Napíšu jí, jestli by mi mohla poslat peníze za poštovný.A můžu se zeptat kolik to tak je?JE to obchodní balík,nebo co?Omlouvám se,ale já se v tom ceníku ČP nějak nevyznám.KOčárek má s korbou,sesličkou,autosedačkou,…přes 20kg.Nebo by bylo lepší poslat to přes PPL.Omlouvám,že tak blbě ptám,ale tohle pro mě španělská vesnice. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
byron
29.1.12 18:46
lucineeccka píše:
Dík holky.Napíšu jí, jestli by mi mohla poslat peníze za poštovný.A můžu se zeptat kolik to tak je?JE to obchodní balík,nebo co?Omlouvám se,ale já se v tom ceníku ČP nějak nevyznám.KOčárek má s korbou,sesličkou,autosedačkou,…přes 20kg.Nebo by bylo lepší poslat to přes PPL.Omlouvám,že tak blbě ptám,ale tohle pro mě španělská vesnice. :kytka:
Já osobně bych poslala před PPL
  • Citovat
  • Upravit
9454
29.1.12 18:46

ja kdyz posilala kocar v baliku 17kg tak jsem platila cca 160 korun…ale musi to byt v pravidelny hranaty krabici…musela jsem to prebalovat pac poprve mi nauctovali 400 za nepravidelnej balik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.1.12 18:47
byron píše:
lucineeccka píše:
Dík holky.Napíšu jí, jestli by mi mohla poslat peníze za poštovný.A můžu se zeptat kolik to tak je?JE to obchodní balík,nebo co?Omlouvám se,ale já se v tom ceníku ČP nějak nevyznám.KOčárek má s korbou,sesličkou,autosedačkou,…přes 20kg.Nebo by bylo lepší poslat to přes PPL.Omlouvám,že tak blbě ptám,ale tohle pro mě španělská vesnice. :kytka:
Já osobně bych poslala před PPL
Taky bych poslala přes PPL, :palec: myslim, že to stojí cca 300,– :think: :nevim: :nevim: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
327
29.1.12 19:17

noo určitě si nech poslat aspoň to poštovné.. a zbytek dobírkou. Také jsem to tak dělala a nemáš co ztratit :-) a než budeš kočárek odesílat pořádně si ho vyfoť kdyby něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.1.12 19:30
hkac píše:
Ahoj. Chtěla bych předem peníze za poštovné + dobírku a balík bych pojistila na cenu kočárku. Pokud by si paní balík nepřevzala, ty bys nepřišla o poštovné a kočárek by se ti vrátil zpátky. Paní by riskovala jen cenu poštovného, tj pár stovek, cenu za kočárek by pak zaplatila při převzetí.

ano taky bych to tak udělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
29.1.12 19:42

Já bych taky poslala PPL.A penízky pěkně předem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.14 15:22

Holky, muzu se vas zeptat co jste prodavali kocarek pres internet. Počkali jste pripadnym zajemcum s platbou? Ja jsem si vcera u pani obj. kocarek, poslat penizky muzu hned z rodicaku jenže jeste nepřišel a paní nechce cekat, s tim, že ma vic zajemcu a jsou ochotni poslat peníze hned. Ja jsem se ozvala na inzerat jako prvni a 100pro bych ho vzala. Ja teda taky prodavam kocarek a ostatnim zajemcum bych napsala, ze cekam na platbu a kdyby to nevyslo, tak se jim ozvu. Jak to delate vy? hrozne me mrzi, že mi kočárek asi utece :(

• Citovat
  • Upravit
35740
6.5.14 15:24

Tak proc kupujes kdyz na to nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
6.5.14 15:29

Ano, čekala jsem a už bych to neudělala, protože po několika dnech mi paní napsala, že už kočárek nechce, protože ho sehnala jinde a mně kvůli ní utekli 3 kupci a nakonec jsem ho prodávala o dost levněji. Taky mi psala, že si ho vezme na 100%, akorát jí musí dojít rodičák… Dokonce jsem jí dala poměrně výraznou slevu, protože má přece ten rodičák :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4