Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, prosím, nevíte kdo prodává andulky od mláděte na Vysočině, spíše okres Třebíč ale klidně dojedeme, nevíte o nějaké chovatelské stanici nebo kdo je chová ve velkém? Za všechny rady a kontakty děkují ![]()
@Vanesa19 tak mláďata už teď asi ne, je na né pozdě. Spíš něco z jara. Myším, že andulky má doma kde kdo i na prodej. Máme jich asi 17, přijeď si vybrat. Ale jsou starsí-uz rok. Na ochočení by to chtělo ručně dokrmenou a ne z venkovního chovu. Letos žádnou ochoćenou nemáme.
Dobře, jsi hodná právě jsme chtěli mládě klidně i na dokrmování. Roční andulky jsou asi už větší že.
@Vanesa19 jsou divoký, lítají volné ve voliéře- zkus s zadat inezrát že scháníš andulku na ochočení. Nebo v Přerově, v Týnci nad Orlici jsou ptačí burzy a tam by je určitě sehnala. Je tam obrovský výběr. Na ochočení možná spíš korelu- s nima mám lepší zkušenost. Taky seženeš na inzerát nebo na burze. Pak leda zverimex, ale často tam mají starý a předražený.
Právě ze zverimexu nechceme, pošleš mi nějaký kontakt kde by mohli mít, korely nebo andulky díky. Inzerat jsem zkoušela už dříve nikdo se neozval.
@Vanesa19 osobně nevím, Škoda že jsi si nevzpomnéla dřív. Byla nedávn novoměstská Andulka, nebo výstava v Bohdalově. Tam měli malý andulky. U nás v okolí na prodej malý nikdo nemá, ale zkus se poptat p sousedech. Lidi je hodné chovají a ani se to neví.
No právě u nás v Třebíči, je chovají co vím, sama i rodiče minimálně. Andulku by jsme opravdu chtěli ale někde v okolí Třebíče spíše.
Oživují diskusi také by mě zajímalo kdo chová andulky, rádi si dokrmime
děkuji. Třebíč a okolí ![]()