Prodej bytu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
13.4.12 15:36

Však mě taky kleplo, já už měla před podpisem kupní smlouvy na nádherný barák, krásně to navazovalo koupě nového-prodej starého a najednou jsem musela řešit peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
13.4.12 20:11

Ahoj, loni jsme řešili něco podobného. Prodávali jsme byt přes známého z realitky, byt se paní moc líbil a že dá vědet co nejdřív, rozhodovala se mezi naším a ještě jedním bytem. Známý zavolal za pár dní, že paní se byt moc líbí, ale kvůli dceři (která na prohlídce nebyla) si byt nekoupí, že by to měla k dceři daleko. Mmch bylo o pár ulic dál, než byt, který si nakonec koupila (co víme od známého z realitky). :zed: Myslím si, že pokud se lidem byt opravdu líbí a chtějí ho, volají hned druhý den, když se dlouho rozmýšlí, je to špatný (to mi potvrdil i ten známý). Držím palce, ať to vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
13.4.12 21:35

@Janik123 : taky si myslím, že jestli mají vážný zájem přez víkend by se měli rozhoupat. On to chce tady právě kvůli synovi, aby nemusel někam dojíždět za kámošema - je to správný paličatý puboš :roll: , ale tatínek mu dělá co mu na očích vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
13.4.12 23:21

Tak když tatínek udělá, co mu na očích uvidí, tak by to mohlo klapnout. :) A ten jejich syn tam byl taky a jemu se to líbilo? Psala jsi, že otočil chlap nejdřív v poho a pak otočil před ženou, třeba se s ní ní nechtěl dohadovat před váma. Jestli doma velí přes peníze on, tak ji doma přes víkend zpracuje a vezmou to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.4.12 11:19

@Janik123 : stále se nevyjádřili :zed: , syna do toho nechce tahat a hodlá mu to pak jen oznámit a proto to chce tady, aby mladej nedělal scény :roll: .
Ten chlap si totiž uhnal mimino bokem a mladej to neví :lol: a chcou začít žít společně- podle toho co mi povídal, má to pěkně zamotané chlapík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.15 10:19

hlavně pozor

Já byla v podnájmu byt se prodává platila jsme 8000 měsícne dala do toho malování tapety a nakonec jsme zjistila že se všude dělá plisen. nikdo mi te nezdělil realitka ani majitel pak jsem se dovedela, že paní od naproti plati 5500 kč. holka mela zvyšený hladiny na alergii. prosím jen o jedno vždy se na byt informujte koukněte kde to je paneláky starý nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí