Prodej dětského oblečení - dodavatel

2121
11.6.13 13:31

Prodej dětského oblečení- dodavatel

Maminky a všechny příchozí:) obracím se na Vás s dotazem a prosbou:) Jsem doma na MD a rozhodla jsem se že si chci přivydělat k mateřské nějakou tu korunu, celkem mi doma zbývá čas a tak bych si ráda otevřela svou vlastní skupinu na FB s dětským oblečením a chci Vás poprosit o radu a jestli byste některá věděla, kde a jak se dá sehnat nějaký dodavatel tohoto oblečení děkuji za případné rady:) Renata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6842
11.6.13 13:35

@Renitko
obávám se, že ti nikdo neporadí :think: i když možná se pletu :nevim:

Ale můj názor: pokud bych znala „levného“ dodavatele, tak už bych si dávno takto přivydělávala taky a v tom případě dodavatele neprozradila, nebudu přece napomáhat konkurenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.6.13 13:36

Dodavatelů běhá všude fůra, klidně ti budu něco dodávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
11.6.13 13:37
@Tiger-lily píše:
Dodavatelů běhá všude fůra, klidně ti budu něco dodávat ;)

Asi myšleno s legrace předpokládám? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.6.13 13:43

@Renitko Ne, to je myšleno smrtelně vážně. Záleží na tom, co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.6.13 13:55

Ja se taky nabizim jako dodavatel :-) vyrabime nabytek…muzes klidne od nas nakupovat a prodavat si to pres FB :-) ale klidne mohu dodavat i obleceni… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
11.6.13 14:05

No měla bych úředstavu asi takovou i když vlastně nevím jestli reálnou vytvořit si skupinu na FB a přes něj nabízet maminkám oblečení pro děti od 0 a něco málo pro dospělé, reálné v mém okolí tedy pro Přerov(není úplně podmínka) s tím že bych vlastně měla od někoho k dospozici tedy od toho dodavatele fotky těch oblečků a podle toho co by se líbilo kupujícím by se objednávalo u dodavatele, jako že bych dělala hromadné objednávky zboží by pak přišlo mě a já bych předala koncovým zákazníkům.
Jestli je to zmatené tak se omlouvám snad mě někdo pochopí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.6.13 14:15

@Renitko Představa je úplně v pohodě a Přerov od nás není daleko ;) Takže klidně o tom můžem pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
11.6.13 14:21
@Tiger-lily píše:
@Renitko Představa je úplně v pohodě a Přerov od nás není daleko ;) Takže klidně o tom můžem pokecat.

Můžete třeba sem nebo do zprávy napsat konkrétně :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
11.6.13 19:19

Tak doufám, že se případně nějak domluvíme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat