Prodej dětského oblečení - dodavatel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prodej dětského oblečení- dodavatel
Maminky a všechny příchozí:) obracím se na Vás s dotazem a prosbou:) Jsem doma na MD a rozhodla jsem se že si chci přivydělat k mateřské nějakou tu korunu, celkem mi doma zbývá čas a tak bych si ráda otevřela svou vlastní skupinu na FB s dětským oblečením a chci Vás poprosit o radu a jestli byste některá věděla, kde a jak se dá sehnat nějaký dodavatel tohoto oblečení děkuji za případné rady:) Renata ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Renitko
obávám se, že ti nikdo neporadí
i když možná se pletu ![]()
Ale můj názor: pokud bych znala „levného“ dodavatele, tak už bych si dávno takto přivydělávala taky a v tom případě dodavatele neprozradila, nebudu přece napomáhat konkurenci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:
Dodavatelů běhá všude fůra, klidně ti budu něco dodávat
Asi myšleno s legrace předpokládám? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renitko Ne, to je myšleno smrtelně vážně. Záleží na tom, co chceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se taky nabizim jako dodavatel
vyrabime nabytek…muzes klidne od nas nakupovat a prodavat si to pres FB
ale klidne mohu dodavat i obleceni… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No měla bych úředstavu asi takovou i když vlastně nevím jestli reálnou vytvořit si skupinu na FB a přes něj nabízet maminkám oblečení pro děti od 0 a něco málo pro dospělé, reálné v mém okolí tedy pro Přerov(není úplně podmínka) s tím že bych vlastně měla od někoho k dospozici tedy od toho dodavatele fotky těch oblečků a podle toho co by se líbilo kupujícím by se objednávalo u dodavatele, jako že bych dělala hromadné objednávky zboží by pak přišlo mě a já bych předala koncovým zákazníkům.
Jestli je to zmatené tak se omlouvám snad mě někdo pochopí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renitko Představa je úplně v pohodě a Přerov od nás není daleko
Takže klidně o tom můžem pokecat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:
@Renitko Představa je úplně v pohodě a Přerov od nás není dalekoTakže klidně o tom můžem pokecat.
Můžete třeba sem nebo do zprávy napsat konkrétně
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit