Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
To nic neznamená. Umělců z oborů znám hodně. Jako stavitel svépomocí má povinný dozor.
@sahrazad1 píše: Více
2 roky zpět podobný kolem 6-7 milionu. Vesnice bez ničeho, stejná vzdalenost od Prahy. Ty, kde byla vybavenost škola, školka, obchod 9-10m. Ale jak říkám 2 roky zpět
@Zumpa Dozor jsme samozřejmě měli také.
Hele to fakt není náš případ, pozemek jsme kupovali za podobné peníze jak píšeš, ale už tak před 6 lety a prostavěli jsme téměř 5 mega a pořád doděláváme. A to jsme ještě stihli začít těsně před covidem a nakoupili si matroš, aby to bylo ještě levné. Pak už to šlo pomalu nahoru.. Měli úplné minimum řemeslníků, manžel si spoustu věcí udělal sám, nastudoval si to, zjistil, když nevěděl, pozval si odborníky, aby to udělali nebo aspoň poradili. Neříkám, že tam nejsou chyby, ale je to fakt udělané poctivě… Já když jsem viděla, co nám tam „řemeslníci“ dokázali vytvořit, co jsme pak složitě opravovali, tak jsem fakt ráda, že to dělal sám… Kdyby nám to stavěla firma, tak jsme tam na 8 milionech, jen to hvízdne.
@maty009 Jsem si vědoma toho, že ta lokace je velké mínus. Na druhou stranu je tam fakt klid, prostředí nádherné, kousek je řeka na koupání, v lese jsi v podstatě za 3 min, malý statek, kde můžou děcka jezdit na koni… Záleží na preferenčích, je jasné, že ten kdo chce mít plnou občanskou vybavenost, tak to nekoupí ![]()
„…vše je nové, pěkně udělané, kvalitní.“ + „poctiva“ stavba svepomoci…
Kdyz je to tak perfektni vsechno, tak proc to prodavate? Odpived „ze spousta promennych“ by me fakt neuspokojila. A zrovna tak lokalita dost o nicem, potrebujete narazit na nejake jednoduche hejly nejspis ![]()
Pry „kousek je řeka na koupán“, trebas takova Radbuza, ne,
;co na to pojistovna a pojisteni nemovitosti?
@Ahep pojišťovna úplně v pohodě, jsme na kopci 😊 a Radbuza - to sis trochu spletla kraj, co?
Jen pro zajímavost, proč utíkáte ze stavby, která je tedy super, ale nedostavěná a hodláte na ní vyvařit přes 100%?
@Zumpa nevím, proč bych se ti tu měla svěřovat, o tom ta diskuze není
. Myslím, že důvodů pro stěhování je obecně hodně, tak si jeden vyber ![]()
Nechceme nic vyvařovat, hodnota nemovitostí v čase roste, je to jedna z forem investice. Tak proč to budeme prodávat pod cenou? Ptala jsem se obecně, pro zajímavost, ze zkušenosti ostatních, za kolik by se to dalo prodat. Ty evidentně nic do mlýna nepřidáš, tak o co ti jde?
Barák je v pohodě, dobře postavený a hned si všichni myslíte, že je pod ním sopka nebo bomba, nebo nevím 😁
Jsem teď zapikaný jinejma věcma, ale asi budeme rozjíždět investice do nemovitostí, tak kdybych tam byl osobně, tak důvod prodeje by mě fakt silně zajímal. Už jen s ohledem na to, co jsem psal dříve - útěk ze zfušovaných nemovitostí, či útěk finančních tragédů z dluhů. To pak dost smrdí a v tom případě má ta nemovitost pro mě jinou hodnotu.
@Zumpa píše: Více
Tak finacni tragedi je dobra varianta. Varianta je to pr*del sveta, deti musim vsude vozit, manzelka nema ridicak nebo nesezenu tu praci je horší.
Jeste se hodne prodava z duvodu rozvodu, kdy ani jeden neni schopen druheho vyplatit.
@Zumpa ať ti tu napíšu cokoliv, stejnĕ si budeš myslet své - že jsme finančně negramotní tragédi a nebo že jsme to celé zfušovali, tak mizíme, než nám to spadne na hlavu 😁
Já nevím, třeba stěhování za prací ti nic neříká?
35 km od Prahy snad nemuze byt problem s praci, to se dojizdi do Prahy, nebo jste meli drive praci v te vesnici?
Za praci se normalne stehuje, ale tedy je divne ani nedostavet a uz se stehovat. Ted zase bude kupovat/stavět nebo radeji najem?