Prodej domu - cena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2447
19.6.24 07:48
@Tarena píše: Více

No jo, ale vezeš dítě do školky na 7, pak 35 min na okraj Prahy (když není zacpa) pak hodinu do centra a jses v práci na 9. A končíš v 17, tak ale co teď, když školka konci taky v 17? A starší dítě po škole družina, samo si dojde na kroužek a pak hodinu čeká před budovou, než ho konečně stihneš vyzvednout. Domů se dostanete v 7 a nuť pak takové dítě psát úkoly atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.24 08:15

@ritterqa prosímtě a co přesně kde popisuju idylicky? Vždyt to, že v tý vesnici nic není, jsem napsala hned v úvodním příspěvku. Ale to si snad každý gramotný člověk asi zjistí, než vůbec vyjádří o takovou nemovitost zájem ne? Žádná záplavová oblast ani technoparty se nekonají, normální klidná vesnice. Malé město je 10 km daleko a velké okresní město je 20 km, kde se dá normálně pracovat. Nikdo nikoho nenutí přeci jezdit pracovat do Prahy, jak tady někdo psal, že dítě přijede ze školky/školy v 7 večer :D

• Citovat
  • Upravit
260
19.6.24 08:17

Nechci se zakladatelky dotknout, ale mám pocit, že dům postavili jen proto, aby na něm mohli vyrýžovat. Sama potvrdila, že část materiálu pořídili za předcovidové ceny. Navíc zakladatelka píše jen o samých kladech… to je samo o sobě hodně zvláštní.

To vám na tom domě nezáleží? Nepřirostl vám za tu dobu k srdci?
Už jen z principu, kdybych do domu měla dát tolik energie, času (stavba svépomocí) i peněz, těžko bych se ho vzdávala, navíc, když v něm bydlíte jen rok. Promiň, ale zdá se mi to podezřelé.

Ale pokud se chcete odstěhovat do zahraničí, kde je levněji, tak to chápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.24 08:21

@korast :palec: máš pravdu, je to tak!

• Citovat
  • Upravit
56014
19.6.24 08:25

Vesnice, 35 minut autem na okraj, no to je terno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
19.6.24 08:28
@Anonymní píše: Více

Obdivuju, že máte energii to dodělat, když odtamtut chcete vypadnout. Já bych se poradila s realitkou, o kolik to s hodnotou domu reálně zahýbá a pak se doma poradila, zda a jaké práce nám za to stojí. Materiál můžete přeprodat, pokud jste nakoupili ještě za levno, tak třeba i se ziskem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2952
30.6.24 11:38
@Anonymní píše: Více

Jo, je to tak úžasný, že chcete pryč… Svepomoci a manžel neříká o kvalitě stavby vůbec nic.
Další náklady jsou na dojíždění všude možně… dítě do školy, rodiče do práce, na nákupy. Takže aspoň dve auta, benzín stojí ranec. Ráno a odpoledne neustále v zácpě při cestě do práce. Doktor a jiné služby daleko.
Tady zas někdo zjistil, že baracek za Prahou nebude taková idylka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí