Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@NiKina píše:
Navíc ještě bělouš… nádhera.
neprodala bych ho ani za nic
Taky bych neprodala. Za žádné peníze.
@rokris píše:
Taky bych neprodala. Za žádné peníze.
a že jako umíme zakladatelce pomoct
![]()
@luckyhorse ten je opravdu nadhernej
snad se rozhodnete spravne, ale ja bych ho neprodavala
uvidite, trebas se jeste nekdo ozve na inzerat…co ja bych za to dala, kdybych mohla ![]()
Holky co píšete, že by jste neprodali - měli jste někdy koně??
@Almira-Alm píše:
Holky co píšete, že by jste neprodali - měli jste někdy koně??
Ne, ale vím, co to obnáší. Takže reálné důvody chápu velmi dobře a se zakladatelkou souhlasím. Kůň je vysoko nad moje finanční možnosti, náklady jsou závratné a málokdo si umí představit tu celkovou částku a o času ani nemluvě. Kůň buď je součástí zaměstnaní a děti, nebo zaměstnání a kůň, ale trojice zaměstnání, kůň a děti už časově zvladatelná není.
To prostě jen vyhrálo srdce a fakt, že kdybych musela něco tak krásnýho, co mám v srdci prodávat, bylo by mi asi jako kdybych prodávala svý dítě.
No, mě nedělalo dobře ani postupovat dál morčata
, takže radši mlčím.
@NiKina píše:
Ne, ale vím, co to obnáší. Takže reálné důvody chápu velmi dobře a se zakladatelkou souhlasím. Kůň je vysoko nad moje finanční možnosti, náklady jsou závratné a málokdo si umí představit tu celkovou částku a o času ani nemluvě. Kůň buď je součástí zaměstnaní a děti, nebo zaměstnání a kůň, ale trojice zaměstnání, kůň a děti už časově zvladatelná není.
To prostě jen vyhrálo srdce a fakt, že kdybych musela něco tak krásnýho, co mám v srdci prodávat, bylo by mi asi jako kdybych prodávala svý dítě.
No, mě nedělalo dobře ani postupovat dál morčata, takže radši mlčím.
Souhlasím. Do písmenka. ![]()
@NiKina No právě že ho mám jako svoje vlastní. Koupila jsem ho dřív, než jsem si pořídila děti, s jedním dítětem jsme to ještě zvládali, teď už jsou děti dvě, z toho jedno školák a jezdíme jen o víkendech popř. v létě po večerech. Dřív jezdil i chlap, ale ten teď je pro prodej, tak z trucu nejezdí. Prostě nevím, co dělat. Mám strach, že by se dostal do špatných rukou…
@luckyhorse píše:
@NiKina No právě že ho mám jako svoje vlastní. Koupila jsem ho dřív, než jsem si pořídila děti, s jedním dítětem jsme to ještě zvládali, teď už jsou děti dvě, z toho jedno školák a jezdíme jen o víkendech popř. v létě po večerech. Dřív jezdil i chlap, ale ten teď je pro prodej, tak z trucu nejezdí. Prostě nevím, co dělat. Mám strach, že by se dostal do špatných rukou…
no…tak prostě hledat ty dobrý ruce, nic jinýho nejde…
a prosímtě ty fotky sem nedávej, vždyť to je kůň jak z pohádky
ještě krásnější…
Pořídila jsem koně (haflinga), až když jsem měla 2 děti: 3 měs. a 5 let a teď ho mám 3 roky a narodilo se nám nyní 3. dítě a ještě do toho tak trochu pracuju. Koně mám ustájeného doma na louce teprve necelý rok (plus ještě jednoho od kamarádky, aby ten můj nebyl sám). Školačka Ti může na jízdárně pohlídat mladší dítko, ty si zajezdíš, pak si zajezdí dítka. Tak jsem to dělala taky. Mému koňovi ustájenému 24/7 vůbec nevadilo, že jsem na něm v těhotenství moc nejezdila. Mám ho jen 3 roky a nedovedla bych ho dát pryč a to zdaleka není takový mazlík, jako ten tvůj. Děti brzy vyrostou a kůň vám bude dělat všem ještě dlouho radost. Taky jsem měla nějakou krizi v těhotenství a hledala někoho, kdo by na něm jezdil i zadarmo, ale nikoho jsem na pravidelné ježdění nenašla. Já už nemít toho svého koníka, tak toho Tvého beru i za 35 000 Kč. Kupovala jsem malého koně s ohledem na děti, ale ty mi na ježdění už kašlou. Když bych kupovala koně jako mazlíka do rodiny, tak v upřímně, protože tomu tak nerozumím, tak bych koně za 15000 Kč v inzerátu ani nechtěla, že bych se bála, co má asi za vadu, když je tak levný. Při koupi toho prvního koně jsem udělala spoustu chyb, že jsem se unáhlila a koupila ne úplně zdravého (a to byl za 35 000 Kč). Dnes už bych si koníka lépe vyzkoušela na jízdárně i venku, nechala ho prohlídnout veterinářem a když by mi vyhovoval, ta by mi bylo jedno, jestli za něj dám 25 000 Kč nebo 35 000 Kč, protože to je společník na roky a potřebuju koně na rekreaci který povozí mě a občas děti. Někdo takový jako já by Tvého koně koupil…a u mě se mají dobře, celé 2 ha pastvin na 2 koně, přístřešek a stáj (mým koněm nepoužívaná, neb je mírně dušný), mají kvalitní seno i muesli. Tak snad někoho takového najdeš a nebo to přehodnotíš a koníka si necháš, přijde mi škoda ho prodávat.
Krasavec, hned bych ho brala
Kdybych byla blízko, klidně bych i pronajala. Určitě se někdo najde, zkoušej dál…