Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Si asi budete klepat na čelo…
![]()
Se asi sblaznim, půl dne naháním křečka, doma žádnej salát na kterej ho nalákat, už mě
Zjistila sem to když sem si brala triko ze skříně
málem mě mrsklo, myslela sem že máme doma krysu, pak mě napadlo podívat se do klece a křeček fuč. A nechce se haj. l nechat chytit a taťku nemáme doma. Ten to má spočítaný frajer
Už ste někdo chytali křečka?
Tohle téma je asi spíš pro pobavení ![]()
@nicolle24
já je loni chytala pořád
několikrát i šest kousků najednou
taky hady a želvy ![]()
@valkil a chytla si? Já se tady téhle havěti bojím, ale skoro sem ho měla a zmetek mě nějak přeskákal a teď na mě čumí z podpostele ![]()
@Žirafátko píše:
Jednou mi utekl, ale nepřežil útok mojí babičky
No to sem právě nechtěla, nejdřív sem ho chtěla majznout smetákem, pak sem na něj zkoušela hodit ručník, si tady připadám jak magor
Třeba se vrátí do pelechu. Sám. Přece jenom tam má doma, žrádýlko…
@Burj Chalifa píše:
Třeba se vrátí do pelechu. Sám. Přece jenom tam má doma, žrádýlko…
myslíš že sám vyskáče na stul
? Hele už je na vycházce asi 3 dny to sme mu napodled dávali žrádlo a přítel asi zapomenul zavřít víko, nebo je ten náš fakt rambo ![]()
Tak zrovna teď jsme o tom mluvily u nás v diskuzi
Prý ho chytali tak, že natáhli v bytě igelit, aby slyšeli, kudy křeček chodí ![]()
https://www.emimino.cz/…kovani/1802/?…
@nicolle24 jeee je
nejlepsi je bejt v klidu pockat na vecer nasypat zradlo ke svetlu od pustene tv a cihat.do 5 minut je tam hod na nej deku. a nebo do sklenice jidlo vleze tam ven uz ne
ja mela doma 32 dzungaraku tohle bylo porad
stastnej lov a bacha radi hnizdej v sedackach prohryzou se za par minut
My jsme křečky uprchlíky lákali na piškoty, základem je zjistit, kam ten syčák zalezla a tam políčit.
Lovu zdar. ![]()
Zkus mu dát klec na noc na zem a do toho žrádlo a nějaký mňamky, co má rád, jinak ručník na něj házet a tak podobně je blbost, on se bude bát a tuplem nevyleze
@nicolle24 Nám jako děckám utekl xkrát. Většinou jsme ho slyšeli v noci když chrastil.Ale chytli jsme ho vždicky. Většinou pod postelou, nebo v peřinách. Hodně štěstí
Poznam super sposob chytala som tak male misky ked sa nam domov nejak dostala matka a vrhla u nas.
ak mas nejaky vacsi lavor alebo nieco s hladkym povrchom tak ho poloz sikmo tak aby do neho mohol spadnut ale aby uz nevedel vyliezt a niecim to podloz tak aby tak stal. Do lavora daj co najviac niecoho vonaveho co ma rad a sprav k nemu nejaky mostik. Ja som pouzila kartony
za chvilku som mala 3 mladatka chytene. Vela stastia ![]()
Příspěvek upraven 26.07.13 v 21:26
Mě zdrhnul osmák za kuchyňskou linku
taky jsem líčila ňamky SVOBODA BYLA SILNĚJŠÍ
při představě, že mi to tam rozkouše a hlavně kabely / sporák, myčka…/ tak jsem utěsnila, co se dalo - měl průchod pouze za tou skříní. Na jednu stranu jsem umístila otevřenou klec z boků zatarasenou a na druhý straně jsem byla já a šťourala a bouchala koštětem. Trvalo to 3 hodiny, nakonec vyběhl na klec, tak jsem ho bafla, on mě hryznul a šel do klece. parch…
Bylo 9 večer a honila jsem ho do půlnoci
ráno ve 4 vstávačka do práce a hodina autem - JAK JÁ TOHO HLODAVCE PROKLÍNALA ![]()