Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to mám radost, jestli byl ten malej sviňák tři dny v té skříni, tak se ani raději nedívám jak to tam vypadá
ho
jestli mi prožral hadry
! Já sem vědala proč sem protestovala když ho táhli domů. Zkusím dát tu klec na zem, ale neumím si představit jak se tam dostane když je víko nahoře
když oddělám a nechám jenom spodek tak se nažere a půjde zase na vycházku.
Ale fakt se bavím, kolik vás je co nahánějí doma miláčky našich miláčků ![]()
@nicolle24
promiň, ale fakt se směju
křečka jsem tedy nikdy nechytala, že domů mi nesmí, bojím se jich
ale co ho nalákat na jablko, mrkev? Jestli to ovšem jí
zaběhni k sousedům jestli nemají salát.
My už taky chytali několikrát křečka
Jako malá jsem o nich měla i chovatelskou knížku a přímo tam byla rada jak na uprchlého křečka. Měl se vzít kyblík (dost hluboký), do něj nasypat jeho oblíbené pamlsky a přistavit ke kyblíku nějaký žebřík nebo něco, po čem by vylezl. A pak už měl hladový křeček skočit do kyblíku a odtud se už nedostal ![]()
Nalíčit potravu, on vyleze a pomalu opatrně chytit, neubližovat mu, on za to nemůže že byl zvědavý a chtěl na procházku
![]()
V nejhorsim pripade natahnout pasticku
![]()
Taky mam zkusenosti s chytanim, doted nevim kde krecek je
![]()
@Alčák1
prej bafla! Já mám právě strach že mě hryzne, ale hlavně je v ložnici a já teď hoďku uspávala malého, tak ho nechci vzbudit ![]()
Je to fakt debil. Čokl honí po zahradě ptáky a motýli a na křečka si netroufne, vocas malej
No děvčata, nechci být nějakej chytrolín
jen se zeptám majitelky, jestli nemá křečkovou protože kámošce utekla křečková zakoupená ve zverimexu po týdnu, vlezla si vzadu za gauč, v gauči vykousala kdesi v útrobách pohovky hnízdo a gauč za několik dní kráně pískal
takže pokud to bude křečková -UPŘÍMNOU SOUSTRAST POHOVKÁM, SKŘÍNÍM… ![]()
@blorchi píše:
V nejhorsim pripade natahnout pasticku![]()
Taky mam zkusenosti s chytanim, doted nevim kde krecek je
![]()
![]()
tady už jeden zdrhnul asi před 6 lety a už ho nikdy nikdo neviděl, sem zvědavá kde jednou najdu kostru ![]()
@nicolle24 jestli ho nemáš ochočenýho na ruku - KOUSNE - přece si nenechá překazit SVOBODNOU PAŘBU V BYTĚ
![]()
@nicolle24 píše:
tady už jeden zdrhnul asi před 6 lety a už ho nikdy nikdo neviděl, sem zvědavá kde jednou najdu kostru
a proto krecka za domaciho mazlicka v zivote uz nechci, kdyz uz tak psa, pac ten se vzdycky najde
Stejne je to o nicem, hladit se to poradne neda, jen to zdrha, kouse, skace
a jeste to dela curbes v noci ![]()
@Alčák1 píše:
No děvčata, nechci být nějakej chytrolínjen se zeptám majitelky, jestli nemá křečkovou protože kámošce utekla křečková zakoupená ve zverimexu po týdnu, vlezla si vzadu za gauč, v gauči vykousala kdesi v útrobách pohovky hnízdo a gauč za několik dní kráně pískal
![]()
![]()
![]()
takže pokud to bude křečková -UPŘÍMNOU SOUSTRAST POHOVKÁM, SKŘÍNÍM…
si děláš kozy
??? Ale to by ju musel navštívit pan křeček ne? Už ju máme dlouho a asi je to samička
kule nemá
já nevím jak se to pozná, u potkana vím ale jestli to maj křečci stejně ![]()
Tak teď se řehtám aj já
některé vaše metody mě připadají jak když děd vševěd chytal trpaslíky (ty potvory vám vlezou všude. a strašně rychle se množí
)
Hned co je přítel dotáhl. On je navíc dost laxní, takže když mu zdrhl za stůl, ještě se chvíli vydržel smát jeho hbitosti, než zpozoroval můj výhružnej pohled, ať to kouká chytit. No šlo mu to ztuha. Ale chytil ho (nic jiného mu taky nezbylo).
@Kelsey
to je dobře že se bavíš! Ale já už moc, ne
máme novou postel jestli se do ní pustí tak paráda.
Ještě jsme včera dojeli domů a nefungovala nám wifi, přítel jel koupit novej ten nesmysl tu krabičku bo co to je a pak čumíme a překousaný dráty 7kol v pytli ale hlavně že se křeček baví