Prodej ledničky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
22.3.18 18:13
@Taciras píše:
Hm, tak ať jí přiveze zpátky a ty mu to teda vrátíš. Buď kecá a jen zkouší, zda by z tebe ty prachy nevytáhl, nebo se uvidí, jak se mu bude chtít jí vézt zpátky.

Navíc nenapsal ani, kdy se zastaví, jestli s ní, čím bez ní. Jen, že si to přijede vyřídit s kolegou. A že bohužel, když to nejde po dobrém… Prostě hulvát. Prý nebyl celý týden doma, aby si toho všimnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
22.3.18 18:17

@Janina B1 No to jsou výmluvy, to snad není možný. Rozbil jí při převozu a teď se ti jí snaží nacpat zpátky :cert:. Co si to vůbec dovoluje? Když to nejde po dobrém tak jako co? Nebyl celý týden doma, koho to zajímá? Nedej se, napiš mu, že ze zákona nárok nemá, jestli chce, ať se obrátí na soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
22.3.18 18:37
@Monchichik píše:
@Janina B1 No to jsou výmluvy, to snad není možný. Rozbil jí při převozu a teď se ti jí snaží nacpat zpátky :cert:. Co si to vůbec dovoluje? Když to nejde po dobrém tak jako co? Nebyl celý týden doma, koho to zajímá? Nedej se, napiš mu, že ze zákona nárok nemá, jestli chce, ať se obrátí na soud.

Víš co… já mám zase strach z toho, ze když ho s tím pošlu do háje, že mu nic nedám, že bude schopnej nám rozflákat třeba okno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
22.3.18 19:15

@Janina B1 A proto mu budeš ustupovat? Má silný kecy, protože si ženská, kdyby proti němu stál dvoumetrovej stokilovej chlap, tak by nemachroval. Je to na tobě, já bych mu nedala nic. Počítej s tím, že dostaneš zpátky nefunkční lednici, kterou se mu povedlo rozbít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
22.3.18 21:01

Pokračování.
Psal něco o ledovači na 3 kusy, o kterém jsem já ani nevěděla, že tam je. :potlesk:
Tak jsem mu napsala toto.:
O ledovači jsem nic nevěděla a rozhodně nebyl “šikovně zastrčený”. Každopádně stav odpovídá ceně 5 let staré lednici značky Samsung. Šuplíky jste si kontroloval. Neprodávala jsem novou lednici za 10k, ale starší použitou lednici za 1000kč. To musíte chápat. Nejsou to žádné uražené výlevy, nemám ráda takové situace a jen se vás snažím upozornit, že jste si lednici převzal a odvážel položenou na vozíku v zimě, což není 100% bezpečný a správný postup. Bohužel, není mi to příjemné, chápu, že ani vám ne, ale nevím, co zde chcete řešit… Jak vám mohu věřit, že se s ní nic nestalo, zda, že to není jeden z těch případů, co takový typ dopravy nezvládne, stejně tak jako vy nemusíte věřit mně. Je to slovo proti slovu. Ale já jsem slušný člověk a nefunkční zboží bych neprodávala. Zkuste mě prosím pochopit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
26.3.18 16:41

@Janina B1 ahojky, jak dopadla lednicka? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
26.3.18 20:08

Ahojky, po tom, co jsem pánovi napsala, co je uvedeno v jednom paragrafu v občanským zákoníku a že bez potvrzení od soudního znalce na něj prdim se už neozval, ani nám nestepoval před domem, takže asi dobrý! :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí