Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím o radu, prodávám na mimibazaru kočárek (je to můj první prodej zde) a včera se mi ozvala paní, napsala si tam nějak rezervaci či co, až do 12.6., že prý závazně objednává, pokud je kočárek opravdu v takovém stavu jak píšu. Tak jsem odepsala,ž e samozřejmě ano. To bylo včera ve 13.47hod. a od té doby už se tam nepřihlásila(členství si založila včera zřejmě jen k vůli tomu kočárku) psala, že byse pro kočárek stavil bratr, že bydlí poblíž, ona je ze slovenska. Psala jsem jí vzkaz ať se mi ozve, protože mi dnes ráno volala jiní paní přes inzerát na bazoši, která má opravdu zájem je z prahy a manžel by jí mohl kočárek zítra odvézt. Co teď ráda bych ho asi nechala té paní z prahy, protože ta druhá nereaguje, mám ještě čekat až se ozve ta ze slovenska? Já když něco kupuju tak se pořád koukám, jestli už mi odpověděli.Mám tedy ještě počkat ta paní ze slovenska byla první je to slušnost, ale co když už má vyhlídnutý jiný kočárek a nebo nemá jen čas odpovědět. Prosím o radu moc se v tom prodeji na MMB nevyznám děkuji.
Napsala bych jí jěště jeden vzkaz,že máš dalšího zájemce.A ať tedy potvrdí rezervaci a nebo to zruší.Je jasný,že lepší prodat kočárek blíž tobě.Počkala bych do zítřejšího rána,i bych to napsala v tom vzkazu a pak bych prodala té paní z Prahy
když se neozve
verenika píše:
Napsala bych jí jěště jeden vzkaz,že máš dalšího zájemce.A ať tedy potvrdí rezervaci a nebo to zruší.Je jasný,že lepší prodat kočárek blíž tobě.Počkala bych do zítřejšího rána,i bych to napsala v tom vzkazu a pak bych prodala té paní z Prahykdyž se neozve
Udělala bych to stejně jako Verenika - přece nemůžeš čekat, dokud oni se neuráčí ozvat… Tobě by taky nikdo nečekal. Dala bych poslední šanci a pokud se stejně neozve, prodala bych do Prahy ![]()
jestli víš jak se jmenuje nebo č.telefonu..cokoli tak bych si „vygooglila“moje tchýně dost prodává na aukru a paárkrát se jí to vyplatilo.Jedna baba si např.od ní koupila mobil,pak vymýšlela že má blbou klávesnici a tak různě.Vrátit mobila zpět však nechtěla…vyšlo najevo že ho vystavila sama v nějaké aukci a prodávala dál.Z tchýně chtěla dostat jen nějaké prašule navíc.Takže jestli z té první zájemkyně máš divný pocit tak buď ostražitá.
jitkabokule píše:Čislo ani jméno nevím, můžu jen čekat zda odpoví na můj vzkaz na MMB
jestli víš jak se jmenuje nebo č.telefonu..cokoli tak bych si „vygooglila“moje tchýně dost prodává na aukru a paárkrát se jí to vyplatilo.Jedna baba si např.od ní koupila mobil,pak vymýšlela že má blbou klávesnici a tak různě.Vrátit mobila zpět však nechtěla…vyšlo najevo že ho vystavila sama v nějaké aukci a prodávala dál.Z tchýně chtěla dostat jen nějaké prašule navíc.Takže jestli z té první zájemkyně máš divný pocit tak buď ostražitá.
lucie a venda píše:
Děkuji za odpovědijitkabokule píše:Čislo ani jméno nevím, můžu jen čekat zda odpoví na můj vzkaz na MMB
Zkus hodit do googlu meil.
taky bych te prvni dala ultimatum ze bud dnes potvrdi rezervaci nebo zitra prodas…
kdyz ti dala rezervaci na mmb tak tam ma jmeno adresu pripadne i telefon..kdyz si to rozkliknes ![]()
Ahoj, nebo ji to napis rovnou a s omlouvou, ze mas zajemce, ktery si prijede zitra a hotovo. Ja takhle prodala monitor dechu, nez ho balit, jit na postu atd atd, napsala jsem pani, ze se moc omlouvam, ale ze mam dalsiho zajemce, ktery si pro nej chce prijet jeste ten den osobne. Ona to pochopi.
Jinak zavidim tu rychlost prodeje. Ja kdyz prodavala korbicku a autosedacku-vajicko, mela jsem to na mmb snad 2 mesice, byla to pakarna neskutecna. Doufam, ze se sportakem a fusakama budu mit vetsi stesti ![]()
mikitaa píše:
kdyz ti dala rezervaci na mmb tak tam ma jmeno adresu pripadne i telefon..kdyz si to rozkliknes
Holky, moc se v tom na MMB opravdu nevyznám, ale ať klikám jak chci tak mi tam skáče poze její křestní jméno a to ID a z toho nic nevyčtu jen tu vidím že od včera se na MMB nepřihlásila
nakukovatelka píše:
Ahoj, nebo ji to napis rovnou a s omlouvou, ze mas zajemce, ktery si prijede zitra a hotovo. Ja takhle prodala monitor dechu, nez ho balit, jit na postu atd atd, napsala jsem pani, ze se moc omlouvam, ale ze mam dalsiho zajemce, ktery si pro nej chce prijet jeste ten den osobne. Ona to pochopi.Jinak zavidim tu rychlost prodeje. Ja kdyz prodavala korbicku a autosedacku-vajicko, mela jsem to na mmb snad 2 mesice, byla to pakarna neskutecna. Doufam, ze se sportakem a fusakama budu mit vetsi stesti
Kočárek je půl roku starý a prodávám ho za půlku je fakt jako nový,mám ho tam týden jsem ráda, že se lidi ozvali už jsem totiž koupila nový takže už jsem byla trochu nervozní. Dva kočárky kolem kterých manžel denně chodí to není dobrý znáte to.
Udělala bych to podobně a možná bych se domluvila na zaplacení nějaké zálohy, od té paní ze slovenska (aby nakonec stejně necouvla…
)
ahoj já bych počkala do zítřka, jestli se neozve. Nikdy nevíš, proč není u PC, jestli třeba nerodí, nebo není u dr.
Jestli se neozve, prodáš té druhé paní, tak druhá paní taky den počká, jestli má zájem.
lucie a venda píše:nakukovatelka píše:Kočárek je půl roku starý a prodávám ho za půlku je fakt jako nový,mám ho tam týden jsem ráda, že se lidi ozvali už jsem totiž koupila nový takže už jsem byla trochu nervozní. Dva kočárky kolem kterých manžel denně chodí to není dobrý znáte to.
Ahoj, nebo ji to napis rovnou a s omlouvou, ze mas zajemce, ktery si prijede zitra a hotovo. Ja takhle prodala monitor dechu, nez ho balit, jit na postu atd atd, napsala jsem pani, ze se moc omlouvam, ale ze mam dalsiho zajemce, ktery si pro nej chce prijet jeste ten den osobne. Ona to pochopi.Jinak zavidim tu rychlost prodeje. Ja kdyz prodavala korbicku a autosedacku-vajicko, mela jsem to na mmb snad 2 mesice, byla to pakarna neskutecna. Doufam, ze se sportakem a fusakama budu mit vetsi stesti
I tak je to uspech ![]()
Moje korba byla pouzivana 4 mesice, mohla bych ji z fleku vratit do kramu, byla jak nova. Sedacka jakbysmet, presto jsem byla nakonec rada, ze to slo za tisicovku kazdy
a tu korbu manzel jeste musel tem lidem odvezt .. .ale byli jsme radi, ze KONECNE se to prodalo. Prestoze mi radili, at to dam jako set, nakonec se to prodalo kazdy zvlast.
Tak at se to povede ! Ja bych te pani napsala omluvu, a prodala to tem druhym a mas po starosti ![]()
nakukovatelka píše:lucie a venda píše:nakukovatelka píše:Kočárek je půl roku starý a prodávám ho za půlku je fakt jako nový,mám ho tam týden jsem ráda, že se lidi ozvali už jsem totiž koupila nový takže už jsem byla trochu nervozní. Dva kočárky kolem kterých manžel denně chodí to není dobrý znáte to.
Ahoj, nebo ji to napis rovnou a s omlouvou, ze mas zajemce, ktery si prijede zitra a hotovo. Ja takhle prodala monitor dechu, nez ho balit, jit na postu atd atd, napsala jsem pani, ze se moc omlouvam, ale ze mam dalsiho zajemce, ktery si pro nej chce prijet jeste ten den osobne. Ona to pochopi.Jinak zavidim tu rychlost prodeje. Ja kdyz prodavala korbicku a autosedacku-vajicko, mela jsem to na mmb snad 2 mesice, byla to pakarna neskutecna. Doufam, ze se sportakem a fusakama budu mit vetsi stestiI tak je to uspech
Tak at se to povede ! Ja bych te pani napsala omluvu, a prodala to tem druhym a mas po starosti
Moje korba byla pouzivana 4 mesice, mohla bych ji z fleku vratit do kramu, byla jak nova. Sedacka jakbysmet, presto jsem byla nakonec rada, ze to slo za tisicovku kazdy![]()
a tu korbu manzel jeste musel tem lidem odvezt .. .ale byli jsme radi, ze KONECNE se to prodalo. Prestoze mi radili, at to dam jako set, nakonec se to prodalo kazdy zvlast.
Podle mě je to jiný, když někdo prodává celej kočár nebo jen korbičku + sedačku…
My jsme právě takhle čekali, že prodáme celej kočár v celku, až nic nebudem potřebovat (sporťák, hluboká korba, sedačka), ale nakonec jsme se k tomu ani nedostali, protože druhý mimčo nás předběhlo
Každopádně si myslím, že ten celek je líp prodejnej, než jen část… ![]()