"Nepriznaná" - nemáte prosím noty?

QQQQ
6.6.11 09:38

"Nepriznaná"-nemáte prosím noty?

Holky moc vás prosím, je to životně důležité :mrgreen: Nemáte noty na tu písničku, co zpíval včera Lukáš? Já jsem se do ní šíleně zamilovala :srdce: a chtěla bych si jí zkusit zahrát na moje housličky nebo na akordeon :dance: Nebo aspoň na jakou notu to začíná, že bych si to nějak potom dala dohromady. Ale já ty noty prostě MUSÍM mít :cry: Nebo nevíte kde by se daly sehnat? :cry: Prosím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
6.6.11 09:43

Pomůžou ti akordy? http://www.supermusic.sk/skupina.php?… Asi ne, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.11 09:45

To jsem taky nasla, ale radsi nedavala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
6.6.11 09:45

Bohužel ne :cry: Tam už jsem se taky dívala. Nevím jestli by se podle akordů daly vyčíst noty, na kytaru hrát neumím, takže akordy neovládám :-?

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
6.6.11 09:47

Spíš jestli nemá někdo doma zpěvník, stačilo by mi v jakém zpěvníku to je a já bych si ho koupila :wink: Nebo kdyby mi nějaká dobrá duše je poslala oskenované :kytka: :kytka: :kytka: Zaplatila bych jí za to zlatem!!!nadsázka :wink:

• Citovat
  • Upravit
13943
6.6.11 10:03

Bohužel neporadím, jen musím prostě napsat, že ač Lukáš nebyl můj favorit, tato písnička je v jeho podání nesrovnatelně lepší než originál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
6.6.11 10:06

Petite přesně :palec: To bylo tak nádherné :srdce: A poslouchala jsem to dnes snad 100× a na žádnou chybu jsem tam nepřišla(že by přehmatnul klávesy, nebo se „ztratil“ a tak) :think: Nevím co ten Habera blbnul :cert:

• Citovat
  • Upravit
2081
6.6.11 10:09

Ahoj,
nezahrejes si to bez not podle melodie? Zacni od c2…c c c c c c b a g f…když počkáš do odpoledne až budu mít čas, tak ti to napíšu podle sluchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
6.6.11 10:11
ww píše:
Petite přesně :palec: To bylo tak nádherné :srdce: A poslouchala jsem to dnes snad 100× a na žádnou chybu jsem tam nepřišla(že by přehmatnul klávesy, nebo se „ztratil“ a tak) :think: Nevím co ten Habera blbnul :cert:

Mám tu písničku v jeho podání taky ráda, ale objektivně bylo poznat, že Lukáš se více soustředil na hru, aby něco nepokazil a zpěv malinko ošidil, ale i tak to bylo hezké.Vítězství mu přeji :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
6.6.11 10:11
MadGirlNancy píše:
Ahoj,
nezahrejes si to bez not podle melodie? Zacni od c2…cccccbagf…když počkáš do dopoledne až budu mít čas, tak ti to napíšu podle sluchu.

Jojo děkuju moc :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: do odpoledne to snad vydržím :mrgreen: Dřív bych si to taky odposlouchala, ale už je to 10 let co jsem pořádně nehrála tak jsem vyšla ze cviku :-? Děkuji :dance:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
6.6.11 10:12
Alice19761 píše:
ww píše:
Petite přesně :palec: To bylo tak nádherné :srdce: A poslouchala jsem to dnes snad 100× a na žádnou chybu jsem tam nepřišla(že by přehmatnul klávesy, nebo se „ztratil“ a tak) :think: Nevím co ten Habera blbnul :cert:
Mám tu písničku v jeho podání taky ráda, ale objektivně bylo poznat, že Lukáš se více soustředil na hru, aby něco nepokazil a zpěv malinko ošidil, ale i tak to bylo hezké.Vítězství mu přeji :palec: !

On se při tom i tak pousmíval a kroutil hlavou, bylo na něm vidět, že si není něčím jistý, ale i tak byl perfektní :pankac:

• Citovat
  • Upravit
13943
6.6.11 10:15

omluva za OT :oops: Nutno ale říct, že Gábina dala Špinarku famózně, až jsem zaslzela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
6.6.11 10:16
ww píše:
Alice19761 píše:
ww píše:
Mám tu písničku v jeho podání taky ráda, ale objektivně bylo poznat, že Lukáš se více soustředil na hru, aby něco nepokazil a zpěv malinko ošidil, ale i tak to bylo hezké.Vítězství mu přeji :palec: !
On se při tom i tak pousmíval a kroutil hlavou, bylo na něm vidět, že si není něčím jistý, ale i tak byl perfektní :pankac:

Je pokorný a to je plus :palec: !
Mrkni na tohle , tady je to bezkonkurenční :huban: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
6.6.11 10:17

Petite tu jsem neslyšela :think: Musím si to poslechnout… Jsem ráda, že to vyhrál Lukáš. Měli jsme doma takovou malou sázku. A vyhrála jsem já :mrgreen: Chlap fandil Gábině protože jsou oba Moraváci :roll: a já Lukymu :dance:

• Citovat
  • Upravit
2081
6.6.11 11:15

Tak jsem z toho odkazu na youtube něco vymyslela - rychlovka, za 5 minut, nevim, jak to mam prepsat, delky not si zahraj podle sluchu.
Zacina to od H.
hhhhhhhhhh a gis fis e
c2c2c2c2c2c2c2c2c2c2 h a h
hhhhhhhhhh a gis fis e
c2c2c2c2c2c2c2c2c2c2 h a h
Refren:
gis h h gis gis h cis2 h
h e2 e2 e2 e2 dis2 cis2 h
h h h gis h cis2 h
aaaaaa gis gis fis
gis h h gis gis h cis2 h
h e2 e2 e2 e2 dis2 cis2 h