Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pomůžou ti akordy? http://www.supermusic.sk/skupina.php?… Asi ne, co? ![]()
Bohužel ne
Tam už jsem se taky dívala. Nevím jestli by se podle akordů daly vyčíst noty, na kytaru hrát neumím, takže akordy neovládám ![]()
Spíš jestli nemá někdo doma zpěvník, stačilo by mi v jakém zpěvníku to je a já bych si ho koupila
Nebo kdyby mi nějaká dobrá duše je poslala oskenované
Zaplatila bych jí za to zlatem!!!nadsázka ![]()
Bohužel neporadím, jen musím prostě napsat, že ač Lukáš nebyl můj favorit, tato písnička je v jeho podání nesrovnatelně lepší než originál ![]()
Petite přesně
To bylo tak nádherné
A poslouchala jsem to dnes snad 100× a na žádnou chybu jsem tam nepřišla(že by přehmatnul klávesy, nebo se „ztratil“ a tak)
Nevím co ten Habera blbnul ![]()
Ahoj,
nezahrejes si to bez not podle melodie? Zacni od c2…c c c c c c b a g f…když počkáš do odpoledne až budu mít čas, tak ti to napíšu podle sluchu.
ww píše:
Petite přesněTo bylo tak nádherné
A poslouchala jsem to dnes snad 100× a na žádnou chybu jsem tam nepřišla(že by přehmatnul klávesy, nebo se „ztratil“ a tak)
Nevím co ten Habera blbnul
Mám tu písničku v jeho podání taky ráda, ale objektivně bylo poznat, že Lukáš se více soustředil na hru, aby něco nepokazil a zpěv malinko ošidil, ale i tak to bylo hezké.Vítězství mu přeji
!
MadGirlNancy píše:
Ahoj,
nezahrejes si to bez not podle melodie? Zacni od c2…cccccbagf…když počkáš do dopoledne až budu mít čas, tak ti to napíšu podle sluchu.
Jojo děkuju moc
do odpoledne to snad vydržím
Dřív bych si to taky odposlouchala, ale už je to 10 let co jsem pořádně nehrála tak jsem vyšla ze cviku
Děkuji ![]()
Alice19761 píše:ww píše:Mám tu písničku v jeho podání taky ráda, ale objektivně bylo poznat, že Lukáš se více soustředil na hru, aby něco nepokazil a zpěv malinko ošidil, ale i tak to bylo hezké.Vítězství mu přeji
!
On se při tom i tak pousmíval a kroutil hlavou, bylo na něm vidět, že si není něčím jistý, ale i tak byl perfektní ![]()
omluva za OT
Nutno ale říct, že Gábina dala Špinarku famózně, až jsem zaslzela ![]()
ww píše:Alice19761 píše:On se při tom i tak pousmíval a kroutil hlavou, bylo na něm vidět, že si není něčím jistý, ale i tak byl perfektníww píše:Mám tu písničku v jeho podání taky ráda, ale objektivně bylo poznat, že Lukáš se více soustředil na hru, aby něco nepokazil a zpěv malinko ošidil, ale i tak to bylo hezké.Vítězství mu přeji
!
Je pokorný a to je plus
!
Mrkni na tohle , tady je to bezkonkurenční
!
Petite tu jsem neslyšela
Musím si to poslechnout… Jsem ráda, že to vyhrál Lukáš. Měli jsme doma takovou malou sázku. A vyhrála jsem já
Chlap fandil Gábině protože jsou oba Moraváci
a já Lukymu ![]()
Tak jsem z toho odkazu na youtube něco vymyslela - rychlovka, za 5 minut, nevim, jak to mam prepsat, delky not si zahraj podle sluchu.
Zacina to od H.
hhhhhhhhhh a gis fis e
c2c2c2c2c2c2c2c2c2c2 h a h
hhhhhhhhhh a gis fis e
c2c2c2c2c2c2c2c2c2c2 h a h
Refren:
gis h h gis gis h cis2 h
h e2 e2 e2 e2 dis2 cis2 h
h h h gis h cis2 h
aaaaaa gis gis fis
gis h h gis gis h cis2 h
h e2 e2 e2 e2 dis2 cis2 h
h gis h gis h cis2 cis2 h
h e2 e2 e2 e2 e2 fis2 e2 fis2
e2 fis2 gis2 fis2 e2 fis2 e2
dis2 cis2 dis2 cis2 h a
No tak nejak to je ![]()
Příspěvek upraven 06.06.11 v 16:54
Holky moc vás prosím, je to životně důležité
Nemáte noty na tu písničku, co zpíval včera Lukáš? Já jsem se do ní šíleně zamilovala
a chtěla bych si jí zkusit zahrát na moje housličky nebo na akordeon
Nebo aspoň na jakou notu to začíná, že bych si to nějak potom dala dohromady. Ale já ty noty prostě MUSÍM mít
Nebo nevíte kde by se daly sehnat?
Prosím