Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
holky jakym zpusobem si pridavate skupiny na FB?
Konkretne podle ceho skupiny na FB vyhledavate? Nebo jak nachazite ruzne skupiny?
Prispivate tam do nejakych?
Celý facebook se mi už 2 dny zobrazuje blbě a ja nevim,co s tím.Poradí mi nekdo,prosím?
jani09 píše:
Celý facebook se mi už 2 dny zobrazuje blbě a ja nevim,co s tím.Poradí mi nekdo,prosím?
Jaky pouzivas prohlizec?
Jrk píše:jani09 píše:Jaky pouzivas prohlizec?
Google chrome.Nebo mam i mozilu
jani09 píše:Jrk píše:Google chrome.Nebo mam i mozilujani09 píše:Jaky pouzivas prohlizec?
přez mozilu firefox to jde.Ale šlo to i přez tento.......ted už ne.
TO SI TEDA ZASE ZMENIM PROHLÍŽEČ?
barah píše:
přes kamarádky, co mě tam přidají
Ja si prave zalozil skupinu pro Akce v Olomouci (samo verejnou). A jde mi o to aby mi tam lide pridavali i to o cem nemam ani paru (jako detske dny apod) a ja nemusel nekde litat po netu a hledat to. Nechci s deckama sedet doma ale trochu si to uzit to jejich detstvi…
ps. ale zajima me i BeerFest ![]()
tak si tam přidej svoje přátele a oni tam přidají další a další a dozvíš se toho více a více. ![]()
barah píše:
tak si tam přidej svoje přátele a oni tam přidají další a další a dozvíš se toho více a více.
Jj to jsem udelal, ale spis bych chtel i sirsi verejnost, aby mi tam mel kdo prispivat ![]()
http://www.facebook.com/photo.php?… Dej nám prosím líbík,moc si přejeme vyhrát za naší holčičku.Děkujeme
Leentilkaa píše:
http://www.facebook.com/photo.php?… Dej nám prosím líbík,moc si přejeme vyhrát za naší holčičku.Děkujeme
Jdu kouk.
Nevíte někdo? Když přidám do FB skupiny album s fotkama na zeď, najdu toto album i na svém profilu? Ohledně přidání a odebrání fotek z alba…nebo musím celou zeď skupiny projet, abych ho zase našla?? Díky.
Co jsem ve skupinach, tak kazda ma zalozku fotku, delej si alba tam, neb na zdi se ztrati a tezko to budes hledat, u sebe na profilu to opravdu nenajdes