V jakém programu vypálit film

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102677
5.6.11 15:04

v jakém programu vypálit film

ahojky
stahujete někdo a vypalujete filmy z internetu? nemůžeme za boha sehnat žádný program, ve kterém vypálit film, aby ho přehrávalo dvdčko. program, ve kterém zkomprimovat film do formátu, ve kterém by byl vypálitelný a přehratelný v normálním dvd přehrávači nebo rekordéru. snad se ptám srozumitelně. díky za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26235
5.6.11 15:16

pokud vím, tak manžel řeší vše přes Nero Show Time a vždy bez potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 15:17

jo jo, jenže nero je placené, nemáme ho :nevim:
měla jsem na mysli něco volně stažitelného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.6.11 15:32

Nero má i freewarovou verzi - přidává se v některých obchodech k zakoupeným počítačům nebo se dá sehnat jako součást softwarových balíčků na cédéčkách v různých počítačových časopisech.
Ten samý člověk, co je autorem jádra programu NERO, napsal ve studentských letech zárodek programu SHRINK - mám oba a vzorně spolupracují. SHRINK například elegantně a rychle dokáže při vypalování „přepočítat“ rozlišení obrazovky v závislosti na tom, kolik volného místa k uložení/vypálení filmu mám.
Holt v tomto případě neplatí „zlaté české ručičky“, ale „zlaté švédské hlavičky“...... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.6.11 15:54

Nero není placené, má i free verzi…
Ale pokud ti to nepřehrává, tak to musíš prevést do .avi, jako zvuk musíš mít MP3, a musíš to zkonvertovat a až pak pálit na DVD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 15:55

juro, ale kde sehnat ted? něco volně stažitelného z netu?
já jsem v tomhle laik, manžel taky, už se tu s tím pere asi čtrnáct dní a ještě nic nenašel. už zničil tolik dvdček, že potřebuju něco, v čem mu to už konečně půjde a nejlépe hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 15:56

monny, free verzi nera už nemůžem použít, už jsme jí v pc měli a znova nám ji to nechce dát.
to co píšeš dál právě víme, ale vůbec nevíme, jak a v čem to udělat. podrobný návod? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.6.11 15:59

mrkni se na www.slunecnice.cz, www.stahuj.cz… tak jsou free verze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.6.11 16:00

třeba tady http://www.stahuj.centrum.cz/…ddvd-burner/?g[hledano]=Ultimate%20CD/DVD%20Burner&g[oz]=2.0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 16:01

monny, já vím,ale nám už to tu free verzi nera nechce nainstalovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 16:02

aha, neměla jsi na mysli nero, tak zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544

saji, nemluvím už o Neru, ale o jiném programu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
sajinda píše:
aha, neměla jsi na mysli nero, tak zkusíme.
:mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 16:03

monny, a ten program, co jsi mi hodila odkaz, ten ten film už i rovnou zformátuje do formátu přehratelného v dvd přehrávači? protože hlavně o to nám jde. manžel už to zkoušel vypálit v různých těchto volně stažitelných programech a nikdy to nešlo přehrát v dývku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.6.11 16:04

Ono je otázka, kolikátá verze Nera to je… Ty novější, u kterých je předpoklad, že si ji třeba koupíte za peníze, to tak mají. Ty starší už třeba spadají do „softwarové amnestie“… :mrgreen: Ale to se chce zeptat v počítačových diskusích někoho zkušenějšího. Já jsem totální amatér.
Pokud vás to nechce pustit k nainstlování novější verze, tak s tou starší by to třeba problémy nedělalo (plácnu: mám Nero verzi 6 a po její odinstalaci bych tam zpětně dával třeba verzi 5… Tam by to hlídání nemuselo už fungovat. Opačně ano, tam vás to nepustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová