Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
monny, a ten program, co jsi mi hodila odkaz, ten ten film už i rovnou zformátuje do formátu přehratelného v dvd přehrávači? protože hlavně o to nám jde. manžel už to zkoušel vypálit v různých těchto volně stažitelných programech a nikdy to nešlo přehrát v dývku ![]()
Ono je otázka, kolikátá verze Nera to je… Ty novější, u kterých je předpoklad, že si ji třeba koupíte za peníze, to tak mají. Ty starší už třeba spadají do „softwarové amnestie“…
Ale to se chce zeptat v počítačových diskusích někoho zkušenějšího. Já jsem totální amatér.
Pokud vás to nechce pustit k nainstlování novější verze, tak s tou starší by to třeba problémy nedělalo (plácnu: mám Nero verzi 6 a po její odinstalaci bych tam zpětně dával třeba verzi 5… Tam by to hlídání nemuselo už fungovat. Opačně ano, tam vás to nepustí…
Ne, ten program to neumí, to musíš mít zase další program na konvertování filmů. V jakém formátu ten film stahuješ? Předpokládám, že třeba z ulozta.cz, že? Tam to je už rovnou v .avi
tak nevím kde je jiný zádrhel…
monny, jj, z ulož to. ten formát avi normálně přehraje dývko? my jsme byli na tom, že právě ne. ![]()
no převážně jenom formát avi je na filmy na čemkoliv a kdekoliv..
takže když se stáhne film z ulož to, normálně ho v tom formátu v jakém je, vypálíme a mělo by to přehrávat? řeknu manželovi a on to zkusí.
My mame taky nero,nejdriv jsme meli jeho verzy stahnutou z netu,ale nakonec jsme ho koupili.Ted teda moc nevypalujeme,vzdycky stahneme film,dame na flasku a dame si ho do notebooka a koukame
sajindo, mělo by to běžně fungovat, že stáhneš film, vypálíš a pustíš na DVD přehrávači. já používám nero a nic nemusím konvertovat.
ještě jsem jednou narazila na problém, že na jednom přehrávači film běžel a na druhém ne. můžeš totiž koupit DVD disk s formátem +R, -R a +-R. my teď kupujeme právě ten +-R a už problémy nejsou nikde. taže problém může být i v nosiči. a jak starý máte DVD přehrávač? to také může hrát roli. koukněte na něj, jaké formáty přehrává. ten náš bere i MP3 a má vstup na USB disk…
obecně platí, že čím novější přehrávač, tím menší problémy s formáty filmů.
tak hodně štěstí
tak jsme vypálili a nehraje nám to ani v jednom dývku - v obýváku máme dvd rekordér,pravda starý asi šest let a děti v pokojíčku mají dvd přehrávač starý rok a taky nic.
píše to nečitelný disk…tak už fakt nevím ![]()
mišuno, nejde nic. žádný film, ani zvuk. prostě to vůbec to dvd čko nenačte. zkoušeli jsme různé, verbatimky, sony.....
by mě zajímalo, kde děláme chybu. ![]()
saji, a v PC ti to hraje? Jestli to třeba vůbec vypálíte a je tam vůbec nějaká stopa na tom DVDčku ![]()
sajinda píše:
jo jo, jenže nero je placené, nemáme ho
měla jsem na mysli něco volně stažitelného.