V jakém programu vypálit film

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
5.6.11 16:02
sajinda píše:
aha, neměla jsi na mysli nero, tak zkusíme.
:mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 16:03

monny, a ten program, co jsi mi hodila odkaz, ten ten film už i rovnou zformátuje do formátu přehratelného v dvd přehrávači? protože hlavně o to nám jde. manžel už to zkoušel vypálit v různých těchto volně stažitelných programech a nikdy to nešlo přehrát v dývku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.6.11 16:04

Ono je otázka, kolikátá verze Nera to je… Ty novější, u kterých je předpoklad, že si ji třeba koupíte za peníze, to tak mají. Ty starší už třeba spadají do „softwarové amnestie“… :mrgreen: Ale to se chce zeptat v počítačových diskusích někoho zkušenějšího. Já jsem totální amatér.
Pokud vás to nechce pustit k nainstlování novější verze, tak s tou starší by to třeba problémy nedělalo (plácnu: mám Nero verzi 6 a po její odinstalaci bych tam zpětně dával třeba verzi 5… Tam by to hlídání nemuselo už fungovat. Opačně ano, tam vás to nepustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.6.11 16:06

Ne, ten program to neumí, to musíš mít zase další program na konvertování filmů. V jakém formátu ten film stahuješ? Předpokládám, že třeba z ulozta.cz, že? Tam to je už rovnou v .avi :nevim: tak nevím kde je jiný zádrhel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 16:10

monny, jj, z ulož to. ten formát avi normálně přehraje dývko? my jsme byli na tom, že právě ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.6.11 16:10

no převážně jenom formát avi je na filmy na čemkoliv a kdekoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 16:11

takže když se stáhne film z ulož to, normálně ho v tom formátu v jakém je, vypálíme a mělo by to přehrávat? řeknu manželovi a on to zkusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.6.11 16:17

no, to je normální běžný postup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 16:20

díky díky zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
5.6.11 16:29

My mame taky nero,nejdriv jsme meli jeho verzy stahnutou z netu,ale nakonec jsme ho koupili.Ted teda moc nevypalujeme,vzdycky stahneme film,dame na flasku a dame si ho do notebooka a koukame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21598
5.6.11 17:29

sajindo, mělo by to běžně fungovat, že stáhneš film, vypálíš a pustíš na DVD přehrávači. já používám nero a nic nemusím konvertovat.
ještě jsem jednou narazila na problém, že na jednom přehrávači film běžel a na druhém ne. můžeš totiž koupit DVD disk s formátem +R, -R a +-R. my teď kupujeme právě ten +-R a už problémy nejsou nikde. taže problém může být i v nosiči. a jak starý máte DVD přehrávač? to také může hrát roli. koukněte na něj, jaké formáty přehrává. ten náš bere i MP3 a má vstup na USB disk…
obecně platí, že čím novější přehrávač, tím menší problémy s formáty filmů.
tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 17:54

tak jsme vypálili a nehraje nám to ani v jednom dývku - v obýváku máme dvd rekordér,pravda starý asi šest let a děti v pokojíčku mají dvd přehrávač starý rok a taky nic.
píše to nečitelný disk…tak už fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.6.11 18:10

mišuno, nejde nic. žádný film, ani zvuk. prostě to vůbec to dvd čko nenačte. zkoušeli jsme různé, verbatimky, sony.....
by mě zajímalo, kde děláme chybu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.6.11 18:37

saji, a v PC ti to hraje? Jestli to třeba vůbec vypálíte a je tam vůbec nějaká stopa na tom DVDčku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.6.11 18:49
pokud vím tak jde snad i vypalovat přes windows media player :palec: :palec:
sajinda píše:
jo jo, jenže nero je placené, nemáme ho :nevim:
měla jsem na mysli něco volně stažitelného.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová