Čím chceš být :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
4.6.11 16:38

čim chceš byť :)

Ahojte :) pomože mi neikto? :)( ja by so msa chela opytáť či mám nato sa staáť letuškou,či učiteľkou v školke alebo kurachrká kozmetička kadernička vsšetky temaáty sa mi páčiá ale tak poradte mi prosím :( :-( :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
4.6.11 16:45

:lol: :lol: ja teda fakt netusim na co jake povolani mas nebo ne :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3211
4.6.11 16:48

Tak to se musíš zeptat někoho kdo tě zná,těžko střílet od boku :nevim:

Ale jinak téma pro pobavení :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
4.6.11 17:23

Koukni do žákovské knížky a hned poznáš, jestli máš na to, stát se učitelkou, nebo letuškou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
4.6.11 17:53

čím chceš byť, čím chceš byť, udavač, udavač…

ale teraz vážne..
Sama musíš vedieť, čo ťa baví, a hlavne, na čo máš hlavu :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.11 18:02

A co ti jde, co tě baví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.6.11 18:12

..tak právě jsem dočetla povídku od Vonneguta, kde příliš nenadaný hoch sděluje fyzikáři, že by rád byl JADRNÝ FÍZL a myslí tím JADERNÝ FYZIK..Tak tím rozhodně asi nebude :mrgreen: :mrgreen:

Ale jinak jsem moc ráda, že Emimino poskytuje tolik důvěry u mladých při výběru povolání.. :think:

Já doporučuji zaměstnání, které mám přichystané pro svou starší dceru: pediatrička, spisovatelka, baletka, patoložka a antropoložka ( poslední dvě jsou inspirací z am. seriálů)
A pokud nechceš mít konkurenci v oboru navrhuji japanologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
4.6.11 20:49

Člověk může být vším, čím chce. Jen si za tím musí jít a věřit si. Pak se dá dosáhnout nemožné. :-)

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
4.6.11 20:50
kometa32 píše:
Koukni do žákovské knížky a hned poznáš, jestli máš na to, stát se učitelkou, nebo letuškou. :-)

O tom to přece není. Známý taky prolez základku se 4. HLavně z fyziky a matiky a teď je z něho pilot :-)

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
4.6.11 20:54
kometa32 píše:
Koukni do žákovské knížky a hned poznáš, jestli máš na to, stát se učitelkou, nebo letuškou. :-)
O tom to přece není. Známý taky prolez základku se 4. HLavně z fyziky a matiky a teď je z něho pilot :-)
Lizbeth píše: ..tak právě jsem dočetla povídku od Vonneguta, kde příliš nenadaný hoch sděluje fyzikáři, že by rád byl JADRNÝ FÍZL a myslí tím JADERNÝ FYZIK..Tak tím rozhodně asi nebude :mrgreen: :mrgreen:

Ale jinak jsem moc ráda, že Emimino poskytuje tolik důvěry u mladých při výběru povolání.. :think:

Já doporučuji zaměstnání, které mám přichystané pro svou starší dceru: pediatrička, spisovatelka, baletka, patoložka a antropoložka ( poslední dvě jsou inspirací z am. seriálů)
A pokud nechceš mít konkurenci v oboru navrhuji japanologii.

Já mám taky pro svého syna přichystaný povolání - letecký mechanik nebo řemeslník. Otázkou je co mi na to jednou řekne on. Třeba z něho bude tanečník nebo nějaký bohém :lol: Ale je mi to jedno. Hlavně, že bude šťastnej :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7631
4.6.11 20:57
lucineeccka píše:
kometa32 píše:
O tom to přece není. Známý taky prolez základku se 4. HLavně z fyziky a matiky a teď je z něho pilot :-)

Z fyziky? Jejda, tak nevím, jestli bych s ním chtěla letět :mrgreen: Teď vážně: Já byla na střední a v pozdní pubertě opravdový nevzor - teď jsem učitelka. :wink:

Příspěvek upraven 04.06.11 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.6.11 20:58

Podle toho, cos o sobě napsala, nejvíc se mi hodíš na kadeřnici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
4.6.11 21:00

Jinak zakladatelce doporučuju stát se političkou. Tam sice konkurence je, ale … :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
4.6.11 21:01
Aladina píše:
Podle toho, cos o sobě napsala, nejvíc se mi hodíš na kadeřnici. :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
4.6.11 21:05
Kaczenka píše:
lucineeccka píše:
kometa32 píše:
Z fyziky? Jejda, tak nevím, jestli bych s ním chtěla letět :mrgreen: Teď vážně: Já byla na střední a v pozdní pubertě opravdový nevzor - teď jsem učitelka. :wink: Hlavně deváťáci uznali, že je jako jedna z mála chápu. A musím dodat, že jim průšvihy netoleruju. :think:

VŠ vystudoval s vyznamenáním a létá už přes 20 let a zatím ok. Já jsem taky byla ďábel. :cert: Ale co mám dítě jsem :andel: :lol:
Já jsem vždycky chtěla být animátorka, letuška nebo delegátka. :-D Animátorku i delegátku jsem dělala. Letuška mě ještě čeká. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová