Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte
pomože mi neikto?
( ja by so msa chela opytáť či mám nato sa staáť letuškou,či učiteľkou v školke alebo kurachrká kozmetička kadernička vsšetky temaáty sa mi páčiá ale tak poradte mi prosím
![]()
Tak to se musíš zeptat někoho kdo tě zná,těžko střílet od boku ![]()
Ale jinak téma pro pobavení
![]()
Koukni do žákovské knížky a hned poznáš, jestli máš na to, stát se učitelkou, nebo letuškou. ![]()
čím chceš byť, čím chceš byť, udavač, udavač…
ale teraz vážne..
Sama musíš vedieť, čo ťa baví, a hlavne, na čo máš hlavu
![]()
..tak právě jsem dočetla povídku od Vonneguta, kde příliš nenadaný hoch sděluje fyzikáři, že by rád byl JADRNÝ FÍZL a myslí tím JADERNÝ FYZIK..Tak tím rozhodně asi nebude
![]()
Ale jinak jsem moc ráda, že Emimino poskytuje tolik důvěry u mladých při výběru povolání.. ![]()
Já doporučuji zaměstnání, které mám přichystané pro svou starší dceru: pediatrička, spisovatelka, baletka, patoložka a antropoložka ( poslední dvě jsou inspirací z am. seriálů)
A pokud nechceš mít konkurenci v oboru navrhuji japanologii.
Člověk může být vším, čím chce. Jen si za tím musí jít a věřit si. Pak se dá dosáhnout nemožné. ![]()
kometa32 píše:
Koukni do žákovské knížky a hned poznáš, jestli máš na to, stát se učitelkou, nebo letuškou.
O tom to přece není. Známý taky prolez základku se 4. HLavně z fyziky a matiky a teď je z něho pilot ![]()
kometa32 píše:O tom to přece není. Známý taky prolez základku se 4. HLavně z fyziky a matiky a teď je z něho pilot
Koukni do žákovské knížky a hned poznáš, jestli máš na to, stát se učitelkou, nebo letuškou.
Lizbeth píše: ..tak právě jsem dočetla povídku od Vonneguta, kde příliš nenadaný hoch sděluje fyzikáři, že by rád byl JADRNÝ FÍZL a myslí tím JADERNÝ FYZIK..Tak tím rozhodně asi nebude![]()
![]()
Ale jinak jsem moc ráda, že Emimino poskytuje tolik důvěry u mladých při výběru povolání..
Já doporučuji zaměstnání, které mám přichystané pro svou starší dceru: pediatrička, spisovatelka, baletka, patoložka a antropoložka ( poslední dvě jsou inspirací z am. seriálů)
A pokud nechceš mít konkurenci v oboru navrhuji japanologii.
Já mám taky pro svého syna přichystaný povolání - letecký mechanik nebo řemeslník. Otázkou je co mi na to jednou řekne on. Třeba z něho bude tanečník nebo nějaký bohém
Ale je mi to jedno. Hlavně, že bude šťastnej ![]()
lucineeccka píše:kometa32 píše:O tom to přece není. Známý taky prolez základku se 4. HLavně z fyziky a matiky a teď je z něho pilot
Z fyziky? Jejda, tak nevím, jestli bych s ním chtěla letět
Teď vážně: Já byla na střední a v pozdní pubertě opravdový nevzor - teď jsem učitelka. ![]()
Příspěvek upraven 04.06.11 v 21:06
Podle toho, cos o sobě napsala, nejvíc se mi hodíš na kadeřnici. ![]()
Jinak zakladatelce doporučuju stát se političkou. Tam sice konkurence je, ale …
![]()
Aladina píše:
Podle toho, cos o sobě napsala, nejvíc se mi hodíš na kadeřnici.
Kaczenka píše:lucineeccka píše:Z fyziky? Jejda, tak nevím, jestli bych s ním chtěla letětkometa32 píše:O tom to přece není. Známý taky prolez základku se 4. HLavně z fyziky a matiky a teď je z něho pilot
Koukni do žákovské knížky a hned poznáš, jestli máš na to, stát se učitelkou, nebo letuškou.Teď vážně: Já byla na střední a v pozdní pubertě opravdový nevzor - teď jsem učitelka.
Hlavně deváťáci uznali, že je jako jedna z mála chápu. A musím dodat, že jim průšvihy netoleruju.
VŠ vystudoval s vyznamenáním a létá už přes 20 let a zatím ok. Já jsem taky byla ďábel.
Ale co mám dítě jsem
![]()
Já jsem vždycky chtěla být animátorka, letuška nebo delegátka.
Animátorku i delegátku jsem dělala. Letuška mě ještě čeká. ![]()