Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj
povedlo se nám nenajít rodný list nejmenšího, prostě se při předělávání bytu a rození a chozením na kontroly (s rodným listem, než dorazila karta VZP) někam schoval a my ho nemůžeme najít. Kam pro nový, jak dlouho trvá vyřízení a cena?? děkuju moc
Na matriku a stojí 50kč. Ale dá se tam i poslat dopis s pajskou a oni pošlou RL domů.. ![]()
Ale teda radši bych si ještě zavolala, 50,– to stálo cca před rokem, tak jeslti nepodražili ![]()
dík, zase jsem za bordeláře totiž já, tatínek má samozřejmě všechna lejstra v pořádku…hmm
Já si vyřizovala RL letos v březnu. Stálo to 100KČ na matrice a na počkání.
Tak muj tata si ho nechal delat pred mesicem na matrice a platil 70kc,asi to je vsude jiny ![]()
Jinak nic si ztoho nedelej,ja jsem si myslela ze jsem taky nekam dala starsi dcery rodnej list a nakonec se nasel v aute,pritel si ho bral do prace a pak uz nevratil.
Musiš na matriku v místě narození a tam ti ho udělaj na počkání nevim kolik se teď platí ale já jsem před 5 lety platila za ten svůj 100,–
![]()
naposledy ho mel manzel, kvuli odpoctu na dane, ale chyba je na me strane, ze ![]()
jizvíková píše:
naposledy ho mel manzel, kvuli odpoctu na dane, ale chyba je na me strane, ze
My teď řešíme stejný problém,ale rodný list nemůže najít tatínek,potřebujem ho kvůli příjmení dítěte,ale myslím,že nezazněla podstatná věc,vydají ho na matrice v MÍSTĚ NAROZENÍ,ne trvalého bydliště,
Jsem rada,že v tom nejsem sama.Ja nemam ani svůj.Nevim,jak dlouho už.Nevim,co dělat.Poradte.
jani09 píše:
Jsem rada,že v tom nejsem sama.Ja nemam ani svůj.Nevim,jak dlouho už.Nevim,co dělat.Poradte.
Napiš na matriku v místě narození
Já ho taky ztratila, poslala jsem žádost o vydání duplikátu a společně s ní jsem zaslala 100 Kč, jako poplatek
Za pár dní mi dorazil.
my ho nasli po roce, mel ho manzel v bunde (ale samo, jsem ho ztratila ja)