Čím chceš být :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3211
4.6.11 21:08

Já byla šílenej ďábel málem jsem ani nedostudovala :oops: :oops: A chtěla jsem jako dítě být soc.pracovnící,učitelkou a kominicí :lol: :lol: Nakonec jsem vychovatelka v dětském koutku. A je ze mě :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
lucineeccka píše:
Kaczenka píše:
lucineeccka píše:
kometa32 píše:
Koukni do žákovské knížky a hned poznáš, jestli máš na to, stát se učitelkou, nebo letuškou. :-)
O tom to přece není. Známý taky prolez základku se 4. HLavně z fyziky a matiky a teď je z něho pilot :-)
Z fyziky? Jejda, tak nevím, jestli bych s ním chtěla letět :mrgreen: Teď vážně: Já byla na střední a v pozdní pubertě opravdový nevzor - teď jsem učitelka. :wink: Hlavně deváťáci uznali, že je jako jedna z mála chápu. A musím dodat, že jim průšvihy netoleruju. :think:
VŠ vystudoval s vyznamenáním a létá už přes 20 let a zatím ok. Já jsem taky byla ďábel. :cert: Ale co mám dítě jsem :andel: :lol:
Já jsem vždycky chtěla být animátorka, letuška nebo delegátka. :-D Animátorku i delegátku jsem dělala. Letuška mě ještě čeká. :lol:

Děti opravdu dovedou člověka k zodpovědnosti. U nás to tak bylo také :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Já jsem vždycky vůbec nevěděla, čím bych chtěla být ..a také ze mě nic není :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
4.6.11 21:10
TerkaBo píše:
Já byla šílenej ďábel málem jsem ani nedostudovala :oops: :oops: A chtěla jsem jako dítě být soc.pracovnící,učitelkou a kominicí :lol: :lol: Nakonec jsem vychovatelka v dětském koutku. A je ze mě :andel: :lol:

A proč kominicí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
4.6.11 21:10
Lizbeth píše:
Já jsem vždycky vůbec nevěděla, čím bych chtěla být ..a také ze mě nic není :mrgreen: :mrgreen:

Je z Tebe maminka…! :-) A to je nejkrásnější povolání na světě ne? :lol: - Až na některá období :lol:

• Citovat
  • Upravit
7631
4.6.11 21:11
Lizbeth píše:
Já jsem vždycky vůbec nevěděla, čím bych chtěla být ..a také ze mě nic není :mrgreen: :mrgreen:

Tak Tebe bych zařadila někde k literatuře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
4.6.11 21:12

kaczenka: Vždycky se mi strašně líbili kominíci teda když jsem byla malá :lol:

Liz: :mrgreen: Ale je z Tebe maminka a to se taky cení!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.6.11 21:21

Nemusíte mě chlácholit, mě to vyhovuje..nemám žádné ambice a navíc jsem " dokonalá matka" :mrgreen: :mrgreen: ( vtip pro skalní fanoušky emimina)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
4.6.11 21:33
Lizbeth píše:
Nemusíte mě chlácholit, mě to vyhovuje..nemám žádné ambice a navíc jsem " dokonalá matka" :mrgreen: :mrgreen: ( vtip pro skalní fanoušky emimina)

Ale ne dokonalá žena, když neděláš muži svačiny :mrgreen: (vtip pro skalní fanoušky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.6.11 21:37

No, já jsem skalní dlouholetá, takže pamatuju souvislosti vtipu. Ale jak vidíš Liz, něco na tom bude. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
4.6.11 21:40
Aladina píše:
Podle toho, cos o sobě napsala, nejvíc se mi hodíš na kadeřnici. :mrgreen:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.6.11 21:43
Lizbeth píše:

jo,to je přesně můj případ,a taky nemám žádné pracovní ambice :wink:
ke štěstí by mi stačila po MD klidná práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
4.6.11 21:49
momi33 píše:
Lizbeth píše:
ke štěstí by mi stačila po MD klidná práce.

Já taky ambice moc neznám. Šla jsem studovat, protože jsem rok po maturitě hodně dřela, soboty, neděla, pátek, svátek. Chtěla jsem si prodloužit mládí a ono to tak nějak vyšlo. :nevim: O studijních výsledcích na střední se raději nebudu zmiňovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
4.6.11 21:50
momi33 píše:
Lizbeth píše:

Klidná práce? To ještě existuje? Já chci taký. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.6.11 22:15
Kaczenka píše:
momi33 píše:
Lizbeth píše:
Klidná práce? To ještě existuje? Já chci taký. :mavam:

se bojim,že asi ne :-?
já si těch nervů užila v práci dost.
Díky tomu jsem se taky ve 31 rozhoupala pro dítě,pač už jsem toho fakt měla dost.
Zní to blbě,ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová