Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen tak pro odlehčení.
Co je takový základ? Co nezbytné? A co tak plusově?
Podle mě by měla mít žena vždy čisté oblečení (v rámci možností, vím jaké to je jít po městě oťapaná od čokošky
), čisté boty (samozřejmě, že nebudu mít čisté boty, když je bláto, ale já myslím tu „zažranou“ špínu) dále upravené vlasy, nemastný popřípadě nesuchý
obličej, vždy by měla vonět - když ne vonět, tak alespoň nesmrdět, neměla by mít špínu za nehtama
a základ je oholené podpaží a nohy, frnda je mi ukradená
na tu nemusím koukat
.
Hlavně prosím nesmrdět
což podle mě v Česku je dost neobvyklé.
![]()
emanzelko, tak nějak vcelku i bych to viděla já (ne že bych se toho držela .) ), ale mohla by jsi mi prosím říct jak vyčistit špínu z nehtů? Když jdu plet záhonek, tak pak hlína nejde pryč ani kartáčkem na ruce ![]()
Hanule píše:
emanzelko, tak nějak vcelku i bych to viděla já (ne že bych se toho držela .) ), ale mohla by jsi mi prosím říct jak vyčistit špínu z nehtů? Když jdu plet záhonek, tak pak hlína nejde pryč ani kartáčkem na ruce
tak si snad ruce umyju, ne?
já jsem přišla na 3 řešení - krátké nehty, špachrličkou špínu vycajdat a ruce vydrbat nebo výrazný, tmavý lak
pod tím se skryje všechno
Hanule asi nalozit do sava:D Co kdyz takova zenska nema upravene vlasy? jelikoz jich moc nema? ma se varit v lete v paruce? aby delala dojem?:D
A to mi pripomina, ze mam od vanoc nevyzvednutej voucher na nehty!
Ježiš, já četla unavená žena a chtěla jsem sem mrsknout svou fotku
![]()
Mam to jako zakladatelka a jo ja si cistim nehty kdyz fakt nejdou vycistit paratkem
,fakt to jde
Tak právě že je meju, i kartáčkem
Ale ta hlína potvora drží ![]()
Monjie, jednu ženskou co se „musí“ pařit v létě v paruce znám, a řekla bych, že jich je dost. Po ozařování. Ale zrovna u té musím říct, že ani tu paruku nemá upravenou ![]()
Nosíte s sebou v tašce/kabelce hřebeny? ![]()
Hanule: tak to jsi potkala me, ne???:D
Ale to je blbej vtip
, nedivim se ji,ze nechodi upravena,jelikoz po chemo je to fakt peklo! to ti je i jedno jestli mas nebo nemas oholeny nohy a podpazi
btw. rikam, namocit do sava:D nebo si vzit na tu franc.manikuru chirur.rukavice:DDDD
Nosime, a nejen hrebeny:D
S těmi nehty to jde. Já si pod nehty, než jdu plít, „naškrábu“ obyčejné tuhé mýdlo a pak to prostě jen vymyju. Je to nezvyklé, ale pomáhá mi to. Horší je to s tou kůží okolo, ta se prostě musí vydrbat kartáčkem.
TeĎ jsem to s tím mýdlem chtěla napsat. Zaručený!! Mýdlo pod nehty a jde se plet:)
Gina108 píše:
Ježiš, já četla unavená žena a chtěla jsem sem mrsknout svou fotku![]()
to jsme dve tez jsem si precetla unavena
asi cteme co je komu bliz
![]()
No, ono je upravena a upravena. Myslim, ze jsem upravena vzdy, ale pokazde jinak. Na ven si vezmu ciste obleceni, ale spis takove obyc, pohodlne, i kdyz stale padnouci. Do prace si vezmu neco elegantnejsiho a kdyz mam neco duleziteho, tak jeste vice elegantni. Do prace i make-up, na doma ho nenosim, na ven take ne, ale kdyz jdem nekoho potkat, tak si ho take nanesu. Nehty mam vzdy ciste, na zahr. prace beru rukavice. Snazim se starat se o oboci, vzdy mam oholene podpazi, holim se maximalne obden, spis denne. Nohy take holim pravidelne, i kdyz nosim casto kalhoty. Obleceni se snazim sladit, aby to bylo „kazdy pes jina ves“, vonavka a tuhy deodorant jsou naprostou samozrejmosti. Proste rada projdu kolem zrcadla bez leknuti
. Linda
Vim, ze je to casove narocne, ale sebevic zazrana spina z rukou - a to vcetne hnede z mladych orechu - mi vzdycky snadno pusti v saune
…ale kazdodenni reseni to neni, takze diky za tip s mydlem ![]()
Hanule píše:
emanzelko, tak nějak vcelku i bych to viděla já (ne že bych se toho držela .) ), ale mohla by jsi mi prosím říct jak vyčistit špínu z nehtů? Když jdu plet záhonek, tak pak hlína nejde pryč ani kartáčkem na ruce
Ahoj,
na vyčištění nehtů od hlíny stačí umýt jednu várku nádobí ve dřezu a ne v myčce ![]()