Jak vypadá upravená žena?

5.6.11 18:32

Jak vypadá upravená žena?

Jen tak pro odlehčení.
Co je takový základ? Co nezbytné? A co tak plusově?

Podle mě by měla mít žena vždy čisté oblečení (v rámci možností, vím jaké to je jít po městě oťapaná od čokošky :oops: ), čisté boty (samozřejmě, že nebudu mít čisté boty, když je bláto, ale já myslím tu „zažranou“ špínu) dále upravené vlasy, nemastný popřípadě nesuchý :D obličej, vždy by měla vonět - když ne vonět, tak alespoň nesmrdět, neměla by mít špínu za nehtama :oops: a základ je oholené podpaží a nohy, frnda je mi ukradená :mrgreen: na tu nemusím koukat :-P :mrgreen: .
Hlavně prosím nesmrdět :roll: což podle mě v Česku je dost neobvyklé.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
5.6.11 18:35

učesané vlasy, nehty, vkusně oblečená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.6.11 18:36

emanzelko, tak nějak vcelku i bych to viděla já (ne že bych se toho držela .) ), ale mohla by jsi mi prosím říct jak vyčistit špínu z nehtů? Když jdu plet záhonek, tak pak hlína nejde pryč ani kartáčkem na ruce :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.11 18:37
Hanule píše:
emanzelko, tak nějak vcelku i bych to viděla já (ne že bych se toho držela .) ), ale mohla by jsi mi prosím říct jak vyčistit špínu z nehtů? Když jdu plet záhonek, tak pak hlína nejde pryč ani kartáčkem na ruce :pocitac:

tak si snad ruce umyju, ne? :roll: :mrgreen: já jsem přišla na 3 řešení - krátké nehty, špachrličkou špínu vycajdat a ruce vydrbat nebo výrazný, tmavý lak :oops: pod tím se skryje všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.6.11 18:37

Hanule asi nalozit do sava:D Co kdyz takova zenska nema upravene vlasy? jelikoz jich moc nema? ma se varit v lete v paruce? aby delala dojem?:D

A to mi pripomina, ze mam od vanoc nevyzvednutej voucher na nehty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.6.11 18:39

Ježiš, já četla unavená žena a chtěla jsem sem mrsknout svou fotku :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
5.6.11 18:42

Mam to jako zakladatelka a jo ja si cistim nehty kdyz fakt nejdou vycistit paratkem :oops: ,fakt to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.6.11 18:42

Tak právě že je meju, i kartáčkem :lol: Ale ta hlína potvora drží :twisted:

Monjie, jednu ženskou co se „musí“ pařit v létě v paruce znám, a řekla bych, že jich je dost. Po ozařování. Ale zrovna u té musím říct, že ani tu paruku nemá upravenou :lol:

Nosíte s sebou v tašce/kabelce hřebeny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.6.11 18:43

Hanule: tak to jsi potkala me, ne???:D

Ale to je blbej vtip :roll: , nedivim se ji,ze nechodi upravena,jelikoz po chemo je to fakt peklo! to ti je i jedno jestli mas nebo nemas oholeny nohy a podpazi

btw. rikam, namocit do sava:D nebo si vzit na tu franc.manikuru chirur.rukavice:DDDD

Nosime, a nejen hrebeny:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.6.11 18:47

S těmi nehty to jde. Já si pod nehty, než jdu plít, „naškrábu“ obyčejné tuhé mýdlo a pak to prostě jen vymyju. Je to nezvyklé, ale pomáhá mi to. Horší je to s tou kůží okolo, ta se prostě musí vydrbat kartáčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
5.6.11 18:54

TeĎ jsem to s tím mýdlem chtěla napsat. Zaručený!! Mýdlo pod nehty a jde se plet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.6.11 18:55
Gina108 píše:
Ježiš, já četla unavená žena a chtěla jsem sem mrsknout svou fotku :mrgreen: :oops:

to jsme dve tez jsem si precetla unavena :mrgreen: asi cteme co je komu bliz :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.6.11 18:59

No, ono je upravena a upravena. Myslim, ze jsem upravena vzdy, ale pokazde jinak. Na ven si vezmu ciste obleceni, ale spis takove obyc, pohodlne, i kdyz stale padnouci. Do prace si vezmu neco elegantnejsiho a kdyz mam neco duleziteho, tak jeste vice elegantni. Do prace i make-up, na doma ho nenosim, na ven take ne, ale kdyz jdem nekoho potkat, tak si ho take nanesu. Nehty mam vzdy ciste, na zahr. prace beru rukavice. Snazim se starat se o oboci, vzdy mam oholene podpazi, holim se maximalne obden, spis denne. Nohy take holim pravidelne, i kdyz nosim casto kalhoty. Obleceni se snazim sladit, aby to bylo „kazdy pes jina ves“, vonavka a tuhy deodorant jsou naprostou samozrejmosti. Proste rada projdu kolem zrcadla bez leknuti :) . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
5.6.11 19:11

Vim, ze je to casove narocne, ale sebevic zazrana spina z rukou - a to vcetne hnede z mladych orechu - mi vzdycky snadno pusti v saune :mrgreen: …ale kazdodenni reseni to neni, takze diky za tip s mydlem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
5.6.11 19:28
Hanule píše:
emanzelko, tak nějak vcelku i bych to viděla já (ne že bych se toho držela .) ), ale mohla by jsi mi prosím říct jak vyčistit špínu z nehtů? Když jdu plet záhonek, tak pak hlína nejde pryč ani kartáčkem na ruce :pocitac:

Ahoj,
na vyčištění nehtů od hlíny stačí umýt jednu várku nádobí ve dřezu a ne v myčce :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová