Prodej oblečení - ceny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68927
7.7.20 09:08

Pokud se tím můžu pohrabat a vybrat si, tak i pade za nějaký extra kousek dám. Přes net cizímu ani omylem (není-li to kousek typu zimní bunda nebo něco spešl), je to loterie a navíc platit poštu. Neprodejné to je, protože jsou toho všude tři tuny, ostatní nabízí mnohem levněji a málokoho to baví se tou tunou na netu probírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
7.7.20 09:08
@Cuddy píše:
A co kupujes za obleceni, ze se hodi kazda koruna? Muzes uspet s necim jako Lindex apod, ale pokud chces prodat neco z Lidlu, tak neuspejes. Reseni je kupovat toho pro dite minimum, my mame pár kousku, pereme a susime kazdy den, takze pak neni co prodavat, pokud nemyslim ty veci na novorozence, tak se to driv znici, nez z toho dite vyroste.

přesně a po starším to lepší schovám a mladší to má na doma, zbytečný mít tuny oblečení když rostou jako z vody, a pokud jsem kupovala tak vždy za pár korun od jednoho prodejce víc věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22374
7.7.20 09:14

Presne, jak tu nekdo psal. Dostavam zdarma igelitky obleceni, hracek a sportovnich potreb pro deti. a ja taky davam igelitky vseho zdarma dal. Dokupuji jen par konkretnich kousku a to koupim nove-je to jednodussi. Dlouho jsem mela problem se zbavit veci i zdarma, ale konecne uz mam nejake odberatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
7.7.20 09:18
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Chci se zeptat, prodávám poměrně krásné kousky oblečení po synovi, sice použité, ale opravdu zachovale. Když nabídnu set, třeba kalhoty s body za 50 korun, tak mi to nikdo nechce koupit.. zajímá mě důvod?
Popřípadě nějaká rada, jak ty hezčí kousky prodat, třeba i na dálku.. poštovné většinou stojí 69 Kč… Nebo, kolik byste vy osobně byly ochotné dat, za použité ale zachovalé, ale pěkné oblečení?
Popřípadě nějaké rady jak prodat? Zkoušela jsme i vinted.. ale prostě se nechytám, ikdyz je oblečení moc hezky a pravdivě nafoceno..
Penízky potřebujeme, jinak bych darovala. Ale teď opravdu se hodí každá korunka…

Já třeba na bazarech kupuju hodně. Ale jenom sety. Např. Pět overalu, deset body atd. Po jednom se to opravdu nevyplatí kupovat, ještě s poštou :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
7.7.20 09:21
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Chci se zeptat, prodávám poměrně krásné kousky oblečení po synovi, sice použité, ale opravdu zachovale. Když nabídnu set, třeba kalhoty s body za 50 korun, tak mi to nikdo nechce koupit.. zajímá mě důvod?
Popřípadě nějaká rada, jak ty hezčí kousky prodat, třeba i na dálku.. poštovné většinou stojí 69 Kč… Nebo, kolik byste vy osobně byly ochotné dat, za použité ale zachovalé, ale pěkné oblečení?
Popřípadě nějaké rady jak prodat? Zkoušela jsme i vinted.. ale prostě se nechytám, ikdyz je oblečení moc hezky a pravdivě nafoceno..
Penízky potřebujeme, jinak bych darovala. Ale teď opravdu se hodí každá korunka…

Prodala jsem téměř většinu oblečení po dětech. Ale také jsem to prodávala fakt levně. Cca 5-10,–/ks. A jak tu padlo, proč by někdo měl kupovat set za 50,– když nové si podle sebe koupí za srovnatelnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
7.7.20 09:56

Dej to na fb na místní bazar, snad kazde mesto ma svuj. Když odpadne posta, hned je to prijatelnejsi. A neprodavala bych set, bud po jednom nebo celej balik. Taky záleží co prodavas, hadry z pepca, kiku, lidlu, tesca apod ti na bazaru nikdo nevezme, to si kazdej koupi levnejsi nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
8.7.20 11:17
@Anonymní píše:
Dobrý den,

a co prodáváš za značky? :think:
Pepco, kik bych ani nenabízela…
Trh je přesycen, je toho všude tolik, že to nikdo nechce, nakupuj s rozvahou tak, abys na tom netratila, tzn.sama po bazárkách, sekáčích apod. ideální jsou skupinky z tvého města a tam to nabídnout, poštovný je dneska sakra drahý :zed:
a moc doporučuju SWAP skupinky, tzn. výmenný obchod, nabídneš oblečení a napíšeš, že chceš třeba oblečení na kluka 92, domácí produkty (ovoce, zelenina, zavařeniny, cokoliv), nebo něco co se ti hodí, hračky atd

odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.7.20 11:55
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Cena mi přijde dobrá :nevim: holt v okolí nejsou podobně stará dítka. Já teda body brala jen ty první darované, jinak kupuju. Třeba na 2 lete bych už nechtěla ani od rodiny darované. Neříkám zimní soupravu od Reimy, ale jinak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.7.20 12:02
@Cuddy píše:
A co kupujes za obleceni, ze se hodi kazda koruna? Muzes uspet s necim jako Lindex apod, ale pokud chces prodat neco z Lidlu, tak neuspejes. Reseni je kupovat toho pro dite minimum, my mame pár kousku, pereme a susime kazdy den, takze pak neni co prodavat, pokud nemyslim ty veci na novorozence, tak se to driv znici, nez z toho dite vyroste.

Jo to je další věc, jsem schopna točit 4 tepláky a 4 body, bundu má jednu vždycky, ono je to toho aspoň doma méně. No teoreticky, mám ve skříni 8 džín pro kluka, který nejdou pořádně stáhnout v pase = nepoužitelné, jsou to dárky plus kousky z Kiku za 20! Dalších x tepláků a mikin, protože rodina „určitě toho máš hodně, tady jsem ti koupila mikinu, kraťasy, tepláky, až bude větší“ :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
8.7.20 14:20
@Bubla Bůčková píše:
Cena mi přijde dobrá :nevim: holt v okolí nejsou podobně stará dítka. Já teda body brala jen ty první darované, jinak kupuju. Třeba na 2 lete bych už nechtěla ani od rodiny darované. Neříkám zimní soupravu od Reimy, ale jinak… :think:

v tom případě nemáš doma trhana jako my mladší zničí všechno :cert: takže klidně beru i darované :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
8.7.20 15:14

Já si vždy naivně myslela, že vše prodám. Zkoušela jsem bazoš, fb skupiny. Něco jsem prodala tady, něco jsem i darovala. Zkusila jsem swap. Jsme menší město, tak je to těžší. Měla jsem balík oblečení po holčičce. Některé věci opravdu krásné, nenošené… Nakonec jsem to prodala jedné paní, která mě znala, přes fb. A ještě mi pak psala, jak moc děkuje a je nadšená. Kus nevyšel ani na 5 Kč. A já byla ráda, že jsem to prodala, protože vždy se někdo ozval a pak už to nechtěl. Do dalších inzerátu se nehrnu. Dala jsem to do krabic. Zabere to hrozně času, nez se to nafoti… Mám tam hodně bot. Dala jsem i inzeráty, že daruji, ale i tak se nikdo neozval. Mám hodně nenosenych bot a backorek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
8.7.20 15:36

Šanci prodat to máš, ale taky to může dost dlouho trvat. Třeba to prodáš někomu znamemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat