Oblékání na vysvědčení
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ano, vytraci se pomalu ze vsech sfer zivota slusnost a ucta k hodnotam. To se projevuje i ve skolstvi…tez je to pro me nepochopitelne. Sve deti pro takove prilezitosti oblekam do slavnostniho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uz zase diskuze o obleku
ne pokud se nejedna o maturitní vysvědčení tak mi slusne kalhoty ci delsi kraťasy a tricko prijdou dostatečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zatim nemam skolni deti, ale oblek mi prijde uz jako fakt moc
slušnější džíny, kosily nebo polotriko. Teplaky bych teda nedávala, ale proboha jdou si pro vysvedceni na zakladku, ne na maturitu nebo promoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohuzel v tom slavnistnejsim obleceni byly krom meho ditete jen asi dalsi dve deti v nasi tride…docela dekadence…bohuzel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Dnes jsme šli s klukem pro vysvědčení. A koukal jsem na to v čem si pro to jdou. Hezky v triku a kalhotech někteří šli i v teplácích. Jak oblékáte děti na vysvědčení vy a jak to u vás dopadlo? Já osobně preferuji oblek i s polobotkami a kravatou.
Já to moc nehrotim. Tepláky bych zrovna nedala, ale leginy, tričko, šaty…podle počasí. Hezké, čisté, voňavé. A je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalie já jsem snad nikdy v dětství neviděla, a by někdo měl oblek na klasické vysvědčení- děti..
Asi to tak neni brané za událost, protože by to bylo někde,, zakořeněné, že se to má..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblek s kravatou na základce?
To fakt ne, ani si nepamatuju, že by tak za nás kdy kluci chodili, možná ani na gymplu ne (krom maturity samozřejmě). Dala bych neformální košili a kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak u nás se v pátek přesně při odchodu dětí ze školy s vysvědčením spustil takový liják, že bych upřednostnila zmáchané tepláky, než oblek s kravatou nebo slavnostní šaty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Dnes jsme šli s klukem pro vysvědčení. A koukal jsem na to v čem si pro to jdou. Hezky v triku a kalhotech někteří šli i v teplácích. Jak oblékáte děti na vysvědčení vy a jak to u vás dopadlo? Já osobně preferuji oblek i s polobotkami a kravatou.
Syn chodil v peknych kalhotach a kosili, dceri vybiram lepsi saticky, pekne ucesu.
Taky jsem letos koukala, v cem nektery deti prisly, a nechapala jsem. Delam rozdily mezi vsednim dnem, a dnem, kdy je nejaka vyjimecna udalost, coz vysvedceni je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M ted jsem se schálně dívala na oblečení dětí na NOvě.. 9 tř, nikdo oblek, kalhoty, košile, a děti malé první třída, tam pěkné klasické oblečení..
U nás dáváme kalhoty- džiny, košili, a nebo tričkokošile- tričko s límečkem.. 5 tř.. ale teda žádné drama okolo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, jestli to ma nekdo jinak. Ale mi ten den prijde emotivni. Ze jsem casto zadrzovala
. A absolutne jsem si obleceni nevsimala.
Moje dcery maji obvykle saty.
U kluku bych to videla na rifle nebo kratase a kosili. Ciste, slusive, neurazi. Na sako je horko.
Ony nejsou teplaky a teplaky. U nekterych ani clovek nepozna, ze jde o teplaky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak nosení tepláku i těch moderních, zatím u nás neni.. Čekám, kdy to kluka chytne taková ta dnešní moda.. Půjde do 6 třídy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Považuju za vhodné lehce lepší oblečení než normálně. Oblek s kravatou a polobotkama děti většinou ani nemají
Jako učitelka bych docela koukala, byl by to dost úlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den.