Prodej oblečení - ceny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak když to v lidlu/pepcu/kik koupí za stejný peníze úplně nový. Tak proč to kupovat někde použité z bazaru a s poštovným ještě dráž než nový?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sety nechce nikdo, většina hledá konkrétní kousek oblečení. Nejlepší je zkusit bazary na FB, protože si to můžou prohlídnout maminky z okolí a nemusí platit poštovný. Dneska už prodej moc nejde, vyplatí se prodávat značkový zboží, pokud prodáváš třeba Pepco a Kik, tak to je zabitý tuplem.
- Citovat
- Upravit
Prodej oblečení byl kdysi fajn přivýdělek, ještě po první dceři (2012) to slušně frcelo. Ale teď? Každej je na rád, že se toho zbavi
Já už dávám zdarma, ale naštěstí nemusím řešit peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš pravdu, že dnes už je dětské oblečení skoro neprodejné. Jestli řešíte peníze, tak bych být tebou přemýšlela trošku jinak. Já teda schovávala skoro vše po prvním a co nemám, to většinou levné koupím od kamarádek, na úplne mimino nekupuji prakticky nic nové, protože to má párkrát na sobě a pak už to neprodam… No a až z toho vyroste i druhé, tak to schovam zase pro sestru nebo kamarádku ![]()
A nebo zkusit místní bazárek ve vašem městě, kde maminky nebudou muset platit poštovné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem se snažila po dceři prodat oblečení na různých bazarech, opravdu pěkné kousky a ani za korunu to nikdo nechtěl. Teď je prostě blbá doba. Nové oblečení je levné, tak si to radši každý koupí nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama sis odpověděla, proč by měl někdo kupovat jetý set za 50,–- a k tomu poštovné 69,–-? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nabízej jen na místním bazaru. Já taky radši koupím věci od místní maminky bez poštovného a ještě si to můžu prohlídnout, než s poštovným a bůhví, co mi přijde.. A já se třeba na sety, které někdo nakombinuje, vůbec nedívám. Většinou sháním třeba body nebo kalhoty, ale o obojí nestojím. Tak třeba zkus dát k sobě troje body a možná to půjde líp. Nebo aktivně vyhledávat poptávky jiných a nabídnout své věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel je to tak, jak píšou holky. Oblečení je obrovská nabídka, v Pepcu a podobných krámech za pakatel, navíc máš oblečením i narvané sekáče. A tady všude ten kousek vidíš, můžeš si prohlédnout a vyzkoušet. Což je za mě veliký bonus, který u on line prodeje není.
Já už oblečení dávám po rodině a kamarádkám, a ke mě zas připlouvají igelitky odjinud. Za mě lepší systém a nemusíš nikde nic fotit a věšet na internet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju jedině pokud mě vyjde kus cca na 20 korun a většinou víc věcí najednou. Teď jsem třeba kupovala balík vel. 74, kupovat po kusech a platit poštovné je blbost a tvoje cena je vysoká. Musíš počítat s tím, že jsou to prostě použité věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to máš opravdu pěkné, je možné prodat pytel oblečení třeba za 500. Pytel znamená třeba oblečení na celý rok. Proč kupovat set za 50, když můžu v nějaké akci koupit nové za 60 a to to nemusí být ani z mého pohledu neakceptovatelné Pepco nebo Kik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je toho tolik k mání, že je dětské oblečení nereálné prodat. Ty říkáš, že je krásné, ale maminy koukají na značku a pokud to není GAP, NEXT, nebo aspoň Lindex, tak to nikdo nechce. Já nakupuji ve slevách nejčastěji M&S a Lindex a za pár korun mám někdy taky set a nový. Mám paní z ukrajiny žijící tady, která ode mě bere vždy dvě velikosti všeho a pošle mi za to 500. Já nabalím plnou krabici všeho a ona má půl roku klid a nic nemusí kupovat jinde. Spokojené jsme obě. Mi je líto to “vyhodit” a neřeším, že kolik jednotlivých kousků stálo víc než mi paní pošle, beru to jako použité. Posílám jí i boty, bundy, prostě vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodavam za 10 kc/ks. I znackove veci, top stav. A i tak to nikdo nechce. 2 holky rok od sebe, stejne velke. Takze jako na dvojcata.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s píše:
Pokud to máš opravdu pěkné, je možné prodat pytel oblečení třeba za 500. Pytel znamená třeba oblečení na celý rok. Proč kupovat set za 50, když můžu v nějaké akci koupit nové za 60 a to to nemusí být ani z mého pohledu neakceptovatelné Pepco nebo Kik.
Asi tak. Třeba pro mě je největší opruz chodit po obchodech. Takhle koupím pytel oblečení na sezónu za pakatel a nemusím nic řešit. A obvykle to bývají lepší kousky než zmiňované obchody. Zakladatelko, ideální je, když prodávající napíše seznam co v balíku je, aby člověk nekoupil pytel body, když potřebuje spíš kalhoty atp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co kupujes za obleceni, ze se hodi kazda koruna? Muzes uspet s necim jako Lindex apod, ale pokud chces prodat neco z Lidlu, tak neuspejes. Reseni je kupovat toho pro dite minimum, my mame pár kousku, pereme a susime kazdy den, takze pak neni co prodavat, pokud nemyslim ty veci na novorozence, tak se to driv znici, nez z toho dite vyroste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Chci se zeptat, prodávám poměrně krásné kousky oblečení po synovi, sice použité, ale opravdu zachovale. Když nabídnu set, třeba kalhoty s body za 50 korun, tak mi to nikdo nechce koupit.. zajímá mě důvod?
Popřípadě nějaká rada, jak ty hezčí kousky prodat, třeba i na dálku.. poštovné většinou stojí 69 Kč… Nebo, kolik byste vy osobně byly ochotné dat, za použité ale zachovalé, ale pěkné oblečení?
Popřípadě nějaké rady jak prodat? Zkoušela jsme i vinted.. ale prostě se nechytám, ikdyz je oblečení moc hezky a pravdivě nafoceno..
Penízky potřebujeme, jinak bych darovala. Ale teď opravdu se hodí každá korunka…