Prodej obuvi eshop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych mít eshop s prodejem dětské obuvi, živnost mám.. Nevím, jak začít, jak oslovit dodavatele.Co vše je třeba zařídit do začátku. Prosím, začínal někdo takto od nuly? ( nemusí být přímo prodej obuvi)
Nejsem si jistá, že bude hodně matek kupovat obuv po netu. Zkusit je lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No taky nakupuji přes net, ale budeš mít vysokou konkurenci. To bys musela nastavit nižší ceny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuji hlavně přes net, tedy osvědčenou farefoot obuv, ale je mne tak nějak jedno, kde boty koupím, rozhoduje cena. Konkurenci budeš mít velkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju BF boty po netu celkem běžně, ale stačí mi bohatě stávající eshopy - sortiment podobnej, liší se max prozákaznickým přístupem a tam stejně nikdo nepřekoná littleshoes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych mít eshop s prodejem dětské obuvi, živnost mám.. Nevím, jak začít, jak oslovit dodavatele.Co vše je třeba zařídit do začátku. Prosím, začínal někdo takto od nuly? ( nemusí být přímo prodej obuvi)
Pokud se takto musíš ptát, tak se na to rovnou vybodni. Konkurence tě zašlápne do země.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pokud se musíš ptát co zařídit k tomu abys mohla v daném oboru podnikat a nevíš jak oslovit dodavatele tak se na to prosím tě vyprdni.
- Citovat
- Upravit
A kde jsou ty davy řicících matek, co volali v kovidové uzavírce po otevření obuvi pro děti?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Nejsem si jistá, že bude hodně matek kupovat obuv po netu. Zkusit je lepší.
Já malé kupuju boty z 90% na netu … ![]()
I pro sebe hodně. Mám ráda eobuv.cz. Tam valím nejvíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se musíš takto ptát, tak to asi pro tebe nebude to pravý ořechový. Navíc, ano, ta konkurence je šílená a musela bys prodávat velmi levně, abys lidi nalákala. Záleží taky na značkách že jo 🤷🏻♀️
- Citovat
- Upravit