Prodej obuvi eshop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.8.21 13:49

prodej obuvi eshop

Dobrý den, chtěla bych mít eshop s prodejem dětské obuvi, živnost mám.. Nevím, jak začít, jak oslovit dodavatele.Co vše je třeba zařídit do začátku. Prosím, začínal někdo takto od nuly? ( nemusí být přímo prodej obuvi)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
6.8.21 13:55
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych mít eshop s prodejem dětské obuvi, živnost mám.. Nevím, jak začít, jak oslovit dodavatele.Co vše je třeba zařídit do začátku. Prosím, začínal někdo takto od nuly? ( nemusí být přímo prodej obuvi)

Nejsem si jistá, že bude hodně matek kupovat obuv po netu. Zkusit je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
6.8.21 13:59

Já kupuju pořád po internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
6.8.21 14:01

No taky nakupuji přes net, ale budeš mít vysokou konkurenci. To bys musela nastavit nižší ceny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
6.8.21 14:11

Já kupuji hlavně přes net, tedy osvědčenou farefoot obuv, ale je mne tak nějak jedno, kde boty koupím, rozhoduje cena. Konkurenci budeš mít velkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
6.8.21 14:19

Kupuju BF boty po netu celkem běžně, ale stačí mi bohatě stávající eshopy - sortiment podobnej, liší se max prozákaznickým přístupem a tam stejně nikdo nepřekoná littleshoes :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20854
6.8.21 14:53
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych mít eshop s prodejem dětské obuvi, živnost mám.. Nevím, jak začít, jak oslovit dodavatele.Co vše je třeba zařídit do začátku. Prosím, začínal někdo takto od nuly? ( nemusí být přímo prodej obuvi)

Pokud se takto musíš ptát, tak se na to rovnou vybodni. Konkurence tě zašlápne do země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.8.21 14:54
@Anonymní píše:

Pokud se musíš ptát co zařídit k tomu abys mohla v daném oboru podnikat a nevíš jak oslovit dodavatele tak se na to prosím tě vyprdni.

• Citovat
  • Upravit
53518
6.8.21 15:02

A kde jsou ty davy řicících matek, co volali v kovidové uzavírce po otevření obuvi pro děti?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
6.8.21 15:23
@Russet píše:
Nejsem si jistá, že bude hodně matek kupovat obuv po netu. Zkusit je lepší.

Já malé kupuju boty z 90% na netu … 8)
I pro sebe hodně. Mám ráda eobuv.cz. Tam valím nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.8.21 17:28

Pokud se musíš takto ptát, tak to asi pro tebe nebude to pravý ořechový. Navíc, ano, ta konkurence je šílená a musela bys prodávat velmi levně, abys lidi nalákala. Záleží taky na značkách že jo 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat