Prodej plodů dítětem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.7.17 16:42

Prodej plodu ditetem

Dobry den, tady se vi vsechno, tak se zeptam tu. Skoro 8 lety syn se odmala zajima o prodavani, porad mluvi o tom, jak bude vydelava prodejem, az bude velky. Nedaleko nad, ne u cesty, rostou kvanta ostruzin, hned ho pri sberu do pusy napadlo, ze by to mohl prodavat. Predpokladam, ze to asi v mezich zakona neni, aby nasbiral 10 misticek, a na stolecku u nas na sidlisti je zkusil po treba 10kc prodat, takze mu to budu muset rozmluvit, pokud nechci pokutu, a problem se socialkou?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33149
18.7.17 16:46

Těžko říct no, ještě i teď je vidět běžně na vesnicích stolečky před domem, minulý týden sem viděla takhle prodávat cukety atd. Na tom sídlišti mi to přijde takové divné. Nevím jak to je kdyby to prodávalo dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.7.17 16:48

Když nám bylo s kamarádkou 10 let..Dělali jsme náramky z bavlnek a prodávali :mrgreen: a můžu říct, byli jsme zdatné obchodnice :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.7.17 16:49

No tak jako úplně oficiálně správné to není, ale zas na druhou stranu, asi bych neměla to srdce od toho to děcko odrazovat. Byla bych pro, ať si to zkusí. Sociálky bych se nebála a pokud by se našel nějaký šílený policista, který by to chtěl řešit, vymluvila bych se na to, že si děcko holt hraje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
18.7.17 16:57

My prodávali letáky které jsme kradli ze schránek  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
691
18.7.17 16:57

Zajimavy nazev diskuze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
18.7.17 16:58
@Doe_Jane píše:
My prodávali letáky které jsme kradli ze schránek :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
18.7.17 16:59

Fundovaná odpověd by mě také zajímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
18.7.17 17:04

Tak na sídlišti bych to asi neprodávala. Co takhle napsat na FB vašeho města, jestli v nějaký takový skupině jseš. To by někdo mohl mít zájem a peníze nechat dítěti. Nebo se holt zkusit postavit někam k silnici. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.7.17 17:06

@PetraJ K silnici bych se raději nestavěla.  :mrgreen:

Napadají mě výkupny ovoce. S ostružinami tam teda terno neudělá, ale dá se vydělat na borůvkách, padankách a nebo švestkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
18.7.17 17:09

@Adelkadd také mě zajímalo, jak dítě prodává jaký plod… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
18.7.17 17:27

Tak u nas takhle deti prodavaji kde co…jsme okraj prahy, ne sidliste. Na sidlisti nevim nevim…treba u babicky by to neslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
18.7.17 17:27

Já jsem ve 4 letech nasbírala kamínky a prodávala je před barákem :mrgreen: Mamka říkala, že se málem propadla hanbou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
18.7.17 17:29

Z jakého jste města? Já si 5 misek za 50 koupím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.7.17 17:34

@Doe_Jane :mrgreen: na to bych úplně zapomněla, my za 10 halířů, pak jsme zvedali cenu na 50 :mrgreen:

Jako čistě teoreticky… Kdo by s tím mohl mít problém? Když to bude pár mističek… Opravte mě někdo, jestli plácám… Sociálce mě nenapadá, proč by to mělo vadit. Leda by to nekdo hlasil, kdyžtak vysvetlite, že si to malej chtěl zkusit. A třeba kvůli zisku (pár korun, ale pořád je to zisk) zase - nějaká dobrá duše by vás mohla prásknout na finančák, ale je to jednorázový, takže to taky není problém… A kdyby se někdo ptal, jsou to přebytky z vaší zahrádky, nechcete, aby se zkazily a v mrazáku není místo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová