Prodej použitých věcí... Poraďte prosím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5021
8.7.10 17:23

Prodej použitých věcí..poraďte prosím

Mám takovou prosbu..probíhá tu generální úklid a kupí se mi věci, oblečení, hračky..doposavad jsem se s tím vypořádala většinou tak, že jsem věci prostě poslala dál, mám plno známých, vždycky se někdo potřebný našel.
Bohužel jsem teď nucená více přemýšlet o rodinném rozpočtu, takže poprvé v životě chci zkusit něco slušnějšího prodat.
Prosím tedy o vaše zkušenosti..aukro, mimibazar, místní bazárek? Kde se vám dobře prodává a co byste poradily, abych se vyhnula zbytečným komplikacím?
Děkuju moc za vaše zkušenosti. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2972
8.7.10 17:30

Ahoj, rozhodně za sebe doporučuji mimibazar :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
8.7.10 17:38

Mimibazar je dobrej,ale pokud budeš chtít,aby byli tvé inzáty vidět,musíš zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.7.10 17:41

Ja mam ted docela dobrou zkusenost s aukrem, prodala jsem monitor dechu i golfky, dala jsem je od korunky a dostala za ne vlastne tu cenu, kterou jsem chtela, to bylo fajn.

Ale na drobnosti to neni, spis na vetsi veci. Mimibazar je hrozne moc o nahode, hlavne pokud nabizis neco neobvykleho nebo neco, ceho je hodne.

Podleme je lepsi inzerovat na vice mistech, zvysuje se pravdepodobnost brzkeho prodeje.

(p.s. na mmb musis mit v inzeratu napsano, ze vec je bombickova, hned jde na odbyt jak houska na krame. prsty u nohou se mi kroutili, kdyz jsem takovy inzerat smolila :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 17:43
čičinka píše:
Ja mam ted docela dobrou zkusenost s aukrem, prodala jsem monitor dechu i golfky, dala jsem je od korunky a dostala za ne vlastne tu cenu, kterou jsem chtela, to bylo fajn.

Ale na drobnosti to neni, spis na vetsi veci. Mimibazar je hrozne moc o nahode, hlavne pokud nabizis neco neobvykleho nebo neco, ceho je hodne.

Podleme je lepsi inzerovat na vice mistech, zvysuje se pravdepodobnost brzkeho prodeje.

(p.s. **na mmb musis mit v inzeratu napsano, ze vec je bombickova, hned jde na odbyt jak houska na krame. prsty u nohou se mi kroutili, kdyz jsem takovy inzerat smolila ** :mrgreen: )

Přesně, psát ty texty, aby připoutaly, co největší množství mamin, bylo pro mě úmorný, úmorný a ještě jednou úmorný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
8.7.10 17:44

Já jsem teď nějaké věci udala i na maminka.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
8.7.10 17:58

Děkuju moc…aukro jsem zatím využila jako nakupující, stejně tak mimibazar..(s tím mám přesně ten problém, co tak hezky popsala Čičinka, moje slovní zásoba se v určitém směru ukazuje naprosto nedostatečná, připadám si chvílema jak na planetě XY ve vzdálené dimenzi 8-o )…navíc nakupuju věci spíš jak se mi co líbí, nepreferuju značky, takže jsem poměrně skeptik co se úspěšného prodeje týče. Ale já nechci prodávat cokoli nějak ve velkém, spíš pár lepších věcí, nějakou tu zimní bundu, školní tašku, pár hraček..hodí se každý koruna a zároveň myslím, že to jsou věci, co někdo ještě užije.
Asi zkusím jak Čičinka píše víc míst..

Shílenko já ani nevím, jestli jsem takový atraktivní inzerát vůbec schopná vypotit.. :mrgreen:

Milhaus můžu poprosit o podrobnější informaci jak je to s tím placením? Jestli by se mi to vůbec vyplatilo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
8.7.10 18:05

Koukni na mimibazar,platit nemusíš,pokud tam dáš inzerát,ale aby byl vidět,tak si mušíš zaplatit členství,tam jsou pak nějaké hvězdy.Máš tam hned vidět ceník členství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 18:15
Judycum píše:
Děkuju moc…aukro jsem zatím využila jako nakupující, stejně tak mimibazar..(s tím mám přesně ten problém, co tak hezky popsala Čičinka, moje slovní zásoba se v určitém směru ukazuje naprosto nedostatečná, připadám si chvílema jak na planetě XY ve vzdálené dimenzi 8-o )…navíc nakupuju věci spíš jak se mi co líbí, nepreferuju značky, takže jsem poměrně skeptik co se úspěšného prodeje týče. Ale já nechci prodávat cokoli nějak ve velkém, spíš pár lepších věcí, nějakou tu zimní bundu, školní tašku, pár hraček..hodí se každý koruna a zároveň myslím, že to jsou věci, co někdo ještě užije.
Asi zkusím jak Čičinka píše víc míst..

Shílenko já ani nevím, jestli jsem takový atraktivní inzerát vůbec schopná vypotit.. :mrgreen:

Milhaus můžu poprosit o podrobnější informaci jak je to s tím placením? Jestli by se mi to vůbec vyplatilo.. :think:

Nebo na Mimiaukci… Ale s tím pocením to bude stejné a placením taktéž :lol: jak píše milhaus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
8.7.10 19:29

a nemáš oblečení na kluka od 62??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.7.10 19:30

Ja take hlasuju za aukro. Jen te trochu odradim od prodeje pres prazdniny, je to s nakupovanim bida. Ja osobne teda nakupuju moc rada, protoze me nikdo neprehazuje a cena je tudiz lidova, ale pro prodejce nic moc. A na co kladu duraz je dobra fotka. Kdyz vidim, jak je nekdo schopny nafotit neco ve sklepe plneho bordelu, pavucin a klidne to prezentovat, tak se to ve vari.. No a ty kecy okolo jak psaly holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
8.7.10 20:37

já prodávám přes mimibazar a přes sbazar. ty větši věci se většinou prodají (postýlka, matrace, lehátko…). ty menší mi tam většinou dlouho visí bez zájmu (dupačky, bodíčka…). je pravda, že ty texty inzerátů na MMB jsou dost ulítlé, ale já zadávám obyč texty (prostě prodám to a to, je to takové a makové) a i tak něco prodám. žádné členství koupené nemám. podle mě je to taky dost o umění určit cenu. takže já si vždycky projdu podobné inzeráty a pak dám cenu o něco nižší :-P nechci na tom vydělávat, ale potřebuju se těch věcí smysluplně zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
8.7.10 23:36

Nejvíc jsem prodala na Bazos.cz. Inzerce je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
9.7.10 21:06
kocunka píše:

kocunko já mám a mám toho hodně… jestli to nebyla ironie a měla bys zájem, napiš ;-) věci jsou oppravdu boooombičkové :-D ne vážně, nechce se mi vypisovat milion inzerátů po jednom kousku… mám toho balíky. Kdybyste některá měla zájem ;-) kamarádka se trefně vyjádřila: a tys měla paterčata? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
10.7.10 19:57
zuzanasinova píše:
kocunka píše:
kocunko já mám a mám toho hodně… jestli to nebyla ironie a měla bys zájem, napiš ;-) věci jsou oppravdu boooombičkové :-D ne vážně, nechce se mi vypisovat milion inzerátů po jednom kousku… mám toho balíky. Kdybyste některá měla zájem ;-) kamarádka se trefně vyjádřila: a tys měla paterčata? :oops:

Tak já vzhledem k věku a pohlaví mých dětí zrovna takové věci nemám, ale pokud se tu holky domluvíte, jedině dobře.. :wink: :mrgreen:

Taky nemám energii, čas a ani moc náladu prodávat všechno po dětech, nafotit, ocenit..nemám na to nervy. Takže opravdu jen ty větší pěkné věci..

Děkuju všem moc za tipy, zkusím toho víc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová