Prodejce u o2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.9.17 07:24

@Radka6995

Já mám 5 let zkušeností z Prahy. Z velkých poboček jako je OC Nový Smíchov nebo Chodov. Poté i zkušenost z trenérské pozice.

Nyní je lepší to, že plán není na konkrétní produkty, ale na finanční částku. Myslím, že měsíčně musíš prodat služby za cca 15 tisíc korun.

Pokud ti nevadí aktivní tlačení služeb klientům, kontroly typu mystery shopping a jiné buzerace tak do toho jdi.

Můj průměrný plat před cca 3 lety byl 25 tisíc čistého + stravenky + benefity 18 000,– ročně + sleva na benzín + výhry v soutěžích.

• Citovat
  • Upravit
1
9.4.20 12:27

O2 Konzultant prodeje

Celý den vnucujete zákazníkům věci, které nepotřebují. Musíte nabídnout 20 z 20 věcí, když se Vám podaří 19/20 tak na vás spustí, proč jste jim nenabídli vše. Školení pro nováčky je v Praze na 14 dní, první dva dny Vás seznamuji s benefity, aby Vás naladili a vy tak měli věší chuť, dělat pro O2.
Co Vás na školení naučí, je tak 10%, dalších 80% až na prodejně, kde Vás do toho hodí a musíte plavat.
Když do toho jdete s tím, že si chcete vydělat na prodeji, tak převážně každý den řešíte jenom reklamace SETOBOXU, MODEMU a dalšího zařízení. Lidi jsou naštvaní a taky s vámi tak jednají.
Bonus pro nováčka kterým se tak pořád chlubí je 15 000, které Vám vypláci po dobu 3 měsícu, tj 5000 měsíčně a ještě před zdaněním. Takže Vám přijde mnohem míň.
Já odešel ve zkušební době a z provize, které vyplácí až za 3 měsíce mě odečetli ten nováčkovský bonus. Takže jsou to podvodníci a určitě nedoporučuji v O2 pracovat jako Konzultant prodeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 22:17

Prace neni tak spatna, sikovny konzultant si prijde na velky penize, ale! Stale nedokazu pochopit s cim lide prichazeji na prodejnu, resit veci ktere se vubec operatora netykaji. Dost mi vadi neochota lidi snazit se vyresit si fakt blbosti typu aktualizace na aplikaci apod sam. Abych prodavala novy telefon s tim ze musim lidem co si hraji na blbecky vysvetlovat jak se z noveho telefonu vola to ho radsi neprodam, na to nervy fakt nemam a takove lidi uz ani nedokazu vystat. Pak uz je jen horsi kategorie lidi co si hrajou na chudinky ze nemaji penize, pritom se maj jak prasata v zite. To jejich knourani uz nemuzu poslouchat vubec. Fakt obdiv lidem co pracuji na vypovednim, ze toto poslouchaji denne, jak lidi nemuzou platit par stovek za tarif/tv/internet. V cr mi prijde ze lidi nechapou ze za sluzby se musi platit stejne jako za kupovani realnych veci. Proste si mysli ze to je neviditelne tak to preci budu mit zadarmo ne? Jinak je prace docela ok až na Trochu velkou hmotku a velkou zodpovednost pri overovani lidi, aby jste nerekli informace nekontaktni osobe, clovek si musi davat dost pozor. Skoleni je kratke a spoustu dulezitych veci jsem po nem stale nevedela, coz me prijde docela spatne. Zacatky jsou zde fakt tezky. Ale lepsi nez pipat zbozi v marketu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat