Domácí práce - navlékání korálků

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.2.12 10:53

Domácí práce-navlékání korálků

Ahoj, chci se zeptat jestli má někdo zkušenost s domácí prací-navlékání korálků. Jestli někdo opravdu zaplatil předem 2000 kč za materiál a kolik teda je schopnej člověk si měsíčně vydělat?
Proč se ptám? Švagrová zaplatila, dostala materiál, ale já jsem se ted dočetla, že stejně se to nevyplatí vůbec a slibovaný výdělek cca 8000 kč za měsíc snad ještě nikdy nikdo nedokázal pokořit.. Tak mě to prostě jen zajímá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
12.2.12 10:56

nemám zkušenost, ale pochybuji že 8000Kč/měs je reálné. Záleží jak je švagrová zručná a jak jsou velké korálky, které má navlékat. Pokud by to bylo tak výnosné,tak by to dělala skoro každý !-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
12.2.12 11:02

Jasný že Ti řeknou že si vyděláš tolik, ale realita je už jinde, že :P Navíc často jde v takových věcech o podvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetinkaKopretinka
12.2.12 11:12

Nešla bych do toho. Platit za něco dopředu? Ne !!! :pocitac:
Ve většině případů se jedná o podvod.

• Citovat
  • Upravit
17013
12.2.12 11:18

Já měla jako domácku navlékání korálků když jsem bydlela v Jablonci, tam je fabrik na korále spousta, vozili mi to domů, ale vydělat se na navlékání fakt moc nedá. přivýdělek, max 3.000, ale to u toho musíš fakt furt sedět. Jako platba dopředu, jestli ji to přivezli, je to záloha na materiál, oni jsou korálky fakt drahé, lidi to často nakradli, neodevzdali vše, takže tohle fakt chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.2.12 11:33

Ja myslim, ze se tim tolik vydelat neda, je to docela piplacka a zabere to docela dost casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.12 12:27

.

Příspěvek upraven 18.10.18 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
12.2.12 13:18

kdo s tím máte zkušenosti,v jakých okolích se dá nějaký takový přivýdělek sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.12 15:01

V Praze :palec:

• Citovat
  • Upravit
660
12.2.12 18:12

Tak to mám trochu z ruky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.3.12 18:55

Hezký večer:-) také už půl roku navlékám korálky.Chtěla jsem se vás zeptat nevíte nějaká o nějaké firmě která nabízí domácí práci navlékání korálků?Pracuji pro jednu pani a to se moc nevyplatí. Děkuji moc a přeji všem moc hezký večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajena
14.3.12 19:00

Já jsem sehnala navlékání korálků v Praze,ale ještě nevím jak to půjde, u koho navlékáte Vy? :-), taky chtějí 2000 za první balíček, prosím o rady…:-(, děkuji, hezký večer

• Citovat
  • Upravit
12
14.3.12 19:49

Hezký večer :) , já dělám to samé a asi je to ta samá pani,jezdí i do Prahy, zaplatila jsem dva tisíce, a dostala práci, jeden balíček což je 70ks to je 210,–.Ze začátku jsem m ěla strach dát dva tisíce,ale pak jsem si řekla že to zkusim.Jenže já si vydělám tak 800 měsíčně a z toho čtrtku projedu,protože na místo srazu jezdím vlakem.Takže mě se to moc nevyplatí :zed:Každá kačka dobrá :) Začala jsem s tim protože manžel přišel o práci,tak jsem nic jiného nesehnala.Ale hledám dál :D.Mám dvě malý děti, před tím jsem dělala růžence a ty byly časově náročnější a hrozná piplačka,tyhle náramky se mi zdály jednoduchý a taky jsou,ale na výměnu sem jezdí jednou týdně,takže si moc nevydělám :zed: Záleží na tom zda by se vám to vyplatilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajena
14.3.12 20:10

Já pracuji v Praze a bydlím za Prahou, Praha Východ, a to více kusů nedostanete třeba 500ks na měsíc? Můj manžel také přišel o práci, a tak chci vyzkoušet něco jiného ještě k práci, jak říkáte každá kačka dobrá, ještě když se platí hypotéka nebo máte děti…snažíme něco hledat ale zatím marně, a jak se ta paní jmenuje? Mám stále strach že je to podvod, už jsem několikrát naletěla, děkuji A., a nezlobte se že se tak vyptávám:-)

• Citovat
  • Upravit
12
14.3.12 20:46

Já se omlouvám ale jméno si nepamatuju nemůžu vzpomenout,teda alespon ted narychlo,ale je to blondyna a jezdí s ní taková stará pani ta to kontroluje, myslím práci kterou odevzdáte.Právě že říkala že se dávají napřed 70ks a pak jak to bude sedět na počet tak pak přidávají,ale já jich mám pořád stejně takže se asi přidávat nebude,nebo to tak vypadá :nevim:Taky jsem měla strach že je to podvod,ale neměla jsem moc na výběr potřebovala jsem pracovat,tak jsem to zkusila, a podvod to neni ale jak říkám, mě se to moc nevyplatí.Kdyby toho dala víc třeba na čtrnáct dní tak by to bylo o ničem jiném.Ale takhle :zed: dneska je fakt těžký sehnat práci na doma, dnes jsou šude kolem jen podvody,taky jsem párkrát naletěla. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat