Tip na práci z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
typ na práci
Ahoj,neměla byste některá typ na domáci práci?Nemůžu sehnat nic,co by nebylo podvod.Díky moc za typy,opravdu potřebuju peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
no sama jsem zvědavá na odpovědi, už se to tu několikrát řešilo a vždy se skončilo tím, že jsme tu nadávali na podvodníky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím,že pokud ti ji nenabídne někdo známý,tak snad ani taková práce neexistuje
Já dělala při MD z domu,ale tu práci mi nabídl můj šéf,protože ženská kterou jsem zaučila byla k ničemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katka86 píše:
myslím,že pokud ti ji nenabídne někdo známý,tak snad ani taková práce neexistujeJá dělala při MD z domu,ale tu práci mi nabídl můj šéf,protože ženská kterou jsem zaučila byla k ničemu.
Hehe, že já se na to zaučování nevysr… a nevybrala za sebe nějakýho neschopáka, mohla jsem mít fajn brigádičku
![]()
Zakladatelko, tak třeba háčkuj čepičky a prodávej na Fléru. Věci na děti celkem frčí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co tak hlídání dětí? Nabídnout sousedům, vylepit inzerát třeba v obchodě, třeba se někdo chytne. Je málo míst ve školkách a spoustě maminek by bodlo mít kam dát dítě a moc jít na chvíli do práce. Záleží i na tom, kde bydlíš. Na vesnici? Ve městě? Ve městě se toho dá případně vymyslet i více. Mě by třeba i pomohlo, kdybych měla ve vchodě sousedku, která by mi občas po předchozí domluvě uvařila oběd - za poplatek, samozřejmě. Nebo bych jí přinesla prádlo na vyžehlení. Rodiče jsou daleko a občas nestíhám (lenivá určitě nejsem!
aby mě tady holky neukamenovaly).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem šila doma při zaměstnání, byly to reklamní zakázky, takže to hodilo i 25.000,– měsíčně. Bylo to super, ale něco podobného teď sháním marně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gina108 píše:Katka86 píše:Hehe, že já se na to zaučování nevysr… a nevybrala za sebe nějakýho neschopáka, mohla jsem mít fajn brigádičku
myslím,že pokud ti ji nenabídne někdo známý,tak snad ani taková práce neexistujeJá dělala při MD z domu,ale tu práci mi nabídl můj šéf,protože ženská kterou jsem zaučila byla k ničemu.
![]()
Zakladatelko, tak třeba háčkuj čepičky a prodávej na Fléru. Věci na děti celkem frčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paoloska píše:
Já jsem šila doma při zaměstnání, byly to reklamní zakázky, takže to hodilo i 25.000,– měsíčně. Bylo to super, ale něco podobného teď sháním marně.
25 tis?ty jo,tak to je krásný přivydělek.No ale já ani nevím,jak vypadá jehla a nit,takže já bych byla v mínusu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono záleží taky na tom, co umíš, jaké máš vzdělání, zda jsi manuálně šikovná. Taky mě napadlo doučování, psát s dětmi ze sousedství domácí úkoly, než se rodiče vrátí domů, taky by to byla pro některé velká pomoc a úspora času a energie, dále kamarádky dělají doma gelové nebo porcelánové nehty, nebo přímo doma provozují kadeřnictví. Nebo třeba si dát interát, že na zakázku upečeš dort, cukroví, buchtu, uděláš studené mísy, chlebíčky na oslavu… Na to někteří taky nemají čas, třeba by se někdo ozval. Důležité je, aby se o tobě vědělo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zakladatelko díky, tuhle diskuzi budu taky sledovat
něco by se šiklo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj názor, jak už bylo řečeno. Buď to je podvod nebo mít někoho známého, který ti práci nabídne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hedabedna píše:
zakladatelko díky, tuhle diskuzi budu taky sledovatněco by se šiklo
taky tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě než jsem začala provozovat výživové poradenství přímo v poradně, tak jsem lidem psala jídelníčky z domova. dala jsem si inzeráty na net všude kde to šlo. také mě doporučovali známí. z domova jsem si vědalala, tak 4000 kč.
- Citovat
- Upravit
Ja jsem se zacla venovat praci na pc,ale je to spis na vysvetleni po sky
pu. Zatim si nikdo nestezoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit