Tip na práci z domova

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20793
8.6.12 17:14

Zdravím,
nabídka je v diskuzi zakázaná, a to včetně práce. Prosím respektujte to. Všechny tyto příspěvky jsou mazány.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.11.12 09:25

jaké máte zkušenosti z kosmetikou tiande

Holky máte některá zkušenost z kosmetikou tiande není to podvod? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
18.11.12 15:20

U TianDe jsem zaregistrovaná, ale nikdy jsem si nic neobjednala, ani se nijak jinak neangažovala. Výrobky jsou hodně drahé, tak bych nesehnala zákaznice. Ale pořád mi do mailu chodí nějaké nabídky na semináře, aktualizované ceníky, novinky, takže to funguje, určitě to podvod není. Je to katalogový prodej jako každý jiný. O kvalitě výrobků bohužel referovat nemůžu, neb nemám nic vyzkoušené :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
18.11.12 18:03

Taky jsem na ní narazila a připadá mi moc drahí - bohužel špatně podejná. Já dělám FMko a pohoda dá se s cenou hnout a tak to docela šlape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
18.11.12 18:15

Já dělám zase Eveline, ceny jsou přijatelné i kvalitní kosmetika, mám hodně zákaznic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.11.12 13:15

Dík za radu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
17.12.12 21:19

Jak vám zní toto Pozor! Česká firma nabízí domácí práce, kompletace bižuterie. Výplaty ihned na ruku. Osobní převzetí materiálu. Praha a okolí, Mělník, Kralupy nad Vltavou, Roudnice, Kladno a okolí, Lovosice, Litoměřice, Ústí nad Labem, Slaný, Louny, Teplice, Bílina, Most. Tel.: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.12.12 08:00

No jestli tam není přesný název společnosti kde si můžu zjistit IČO tak já bych dotoho nešla, co telefon je tam dala bych ho do googlu a ukáže se co jsou zač :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
7.2.13 22:21

-

Smazala jsem

Příspěvek upraven 20.03.13 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.3.13 14:24

holky znáte kosmetikou belea

Holky znáte kosmetikou belea můžete si jí nakupovat se slevou i přivydělat má tady někdo dobré zkušenosti s touhle přírodní kosmetikou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.13 08:01

Novinka na trhu? zná někdo kupi nebo je to zas nějakej podvod :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
6.3.13 18:48

Já učím němčinu, klienti chodí ke mě domů. Beru 250/60min. Je to dobrý, hlavně, když z toho nemusíš odvádět daně. Klienty si sháním na avizu, či na různých jiných webech, které se zabývají výukou a doučováním.
Mám takhle 4 klienty, takže pravidelný přivýdělek je jistý.

• Citovat
  • Upravit
78
8.3.13 13:21
@1kopretina píše:
Novinka na trhu? zná někdo kupi nebo je to zas nějakej podvod :-(

podvod to nejspíš není, jen to je zase systém pod sebe sbírat lidi, jinak to trvá mooooc dlouho než nasbíráš dost kupíků na poukázku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.3.13 13:30

Dík za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
14.3.13 04:04
@hedabedna píše:
Jak vám zní toto Pozor! Česká firma nabízí domácí práce, kompletace bižuterie. Výplaty ihned na ruku. Osobní převzetí materiálu. Praha a okolí, Mělník, Kralupy nad Vltavou, Roudnice, Kladno a okolí, Lovosice, Litoměřice, Ústí nad Labem, Slaný, Louny, Teplice, Bílina, Most. Tel.: :think:

To bude asi něco podobného co děláme občas mi s maminou, a to sice štras. Máme takovou mašinku kam zandáš kotlík a na něj stramín (takovou látku něco jako kanava) a do toho přicvakneš kamínek…no a cvakáš tak jak ti zadají předlohu, ale většinou jednoředu, dvouřadu, třířadu…no a cvakáš na metry…Mezi námi není to moc dobře placené, ale než jen tak sedět u TV tak je to zas dobré. Za jeden metr je cca 7,40 Kč a výplata je jednou měsíčně. Takže když to jde a opravdu děláš tak si můžeš vydělat až 3tis. a někdy i více.

A nebo to může být i nabídka jiná, jako třeba navlékání korálků a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat