Tip na práci z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Holky, původně jsem nechtěla vůbec zabřednout do oblasti MLM, ale narazila jsem na novinku na českém trhu - firma Betterware, která je původem z Anglie, zabývá se např. čistícími prostředky pro domácnost a spoustou další věcí, pro běžný život. Pokud bude mít některá zájem, pisněte si pro více info. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za info dnes jsem paní volala zarazilo mě že chce peníze předem a udávám další tel. číslo které paní používá (776177578)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruš32 To vás zarazilo správně. ![]()
Našel jsem portál o práci z domova, zdá se, že seriozní: http://workline.cz/nabidky.aspx
I když je fakt, že na něm delší dobu nepozoruju žádný pohyb (např. v počtu nabídek práce z domova, zdá se, že to číslo je furt stejné). Ale v tabulce webinářů je rozpis akcí na rok 2014, takže zapomenutý mrtvý web to asi nebude.
No, ale zásada: Nic neplatit předem. Za nabídku práce se neplatí. Ty podvodné nabídky na tom portálu jsou taky poučné, i když výčet samozřejmě nemůže být úplný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj nové do svého tymu hledám obchodníky pro práci z domu. Jedna se o telefonní prodej pro telekomunikačním společnost. Pro bližší info pište do zpráv. Horáčková
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tiande
Mám skvělé zkušenosti s kosmeceutikou. Což je kosmetika s vysokým obsahem účinných látek (15-20%) na rozdíl od běžné kosmetiky (2%). Takže účinky jsou vidět téměř okamžitě a ceny jsou super. Velkou část výrobků už mám vyzkoušeno na sobě a jsem nadšená. Jinak také dělám Oriflame, ale ten už mě po téhle zkušenosti vůbec nebere
Tady jsou opravdu velké provize a dá se vydělávat jak vlastním nákupem, prodejem tak i jen online prací. Klidně poskytnu bližší info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce z domova
Ja jsem začala pracovat pro firmu ******, a jsem maximálně spokojená, jejich výrobky jsou úžasné, používám pro vlastní potřebu ale díky nim mám lepší imunitu a taky se mi po nich zlepšila pleť a dokonce i lupenka. Jinak vydělávám systémem MLM, který u této firmy je funkční a neni to pyramida ale každý sám za sebe, s plnou podporou vsech pracovniku. Kdyžtak pisnete ![]()
edit admin: smazán odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucineczkat6 tak v podstatě je to pyramida
stejně jako spousta dalších shitu jako esenss, tianbleee a další
Ale ovce se chytají pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce z domova
Je to váš názor a neberu vám ho, ale chtěla bych podotknout že se to hodně liší od ostatních. Jak bylo řečeno Tiande, Essence atd jsou sra*ky ale výrobky s LR jsou kvalitní. A v dnešní době práce z domova není kromě klikacek a emailu, kteří většinou neplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucineczkat6 píše:
Je to váš názor a neberu vám ho, ale chtěla bych podotknout že se to hodně liší od ostatních. Jak bylo řečeno Tiande, Essence atd jsou sra*ky ale výrobky s LR jsou kvalitní. A v dnešní době práce z domova není kromě klikacek a emailu, kteří většinou neplatí.
A pro ovci tianbleee je kvalitní její zboží atd… Ale každá hledá další duše, které ji přinesou provizi, protože ve skutečnosti se výrobky neprodávají. Ty jsou jen jako výplň, aby tam něco bylo. Takže je jedno, jestli se jedná pouze o to či ono. Jde jen o ty, kteří se zaregistrují pod tvým číslem. O nic jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je pravda