Tip na práci z domova

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
15.3.12 10:56

Ahoj holky, taky po něčem pátrám.
Nevíte třeba o něčem, kde by se dala využít angličtina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
3.4.12 10:06

ahojky, neni to vyloženě práce, ale když ste šikovný nějakou kč si vyděláte. přihlaště se na plus500 a tam vám za registraci dají 500 na obchodování na burze, něco málo za to koupíte a když máte šťastnou ruku, i vyděláte ;) a nemusíte do toho nic investovat stačí vám 500 a můžete se rozjet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.4.12 10:53

Mila evish,
ja jsem to vyresila s jidlem uplne luxusne. Zasla jsem si do nejblizsi skolni jidelny a prihlasila se tam jako cizi stravnik. Jidlo je luxusni, vcetne polivky a nejakeho zakusku, ci salatu. Platim 55 kc za jeden, najim se z toho ja i muj 2 lety syn a obcas ma i manzel vecer zkusebni vzorek. Zalezi na tom kde bydlis, zda na vesnici, ci ve meste. Jidlo je vareno pro zakladku, tudiz je podle prisnych norem, maso libove a vse malo slane. Vrele doporucuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
3.4.12 10:57

Kamarádka teď našla brigádu. Musela investorvat 2.000 ,– kč a paní jí slibovala, že z té částky bude dostávat 50% ( paní prodává oblečení). Jak mi to vykládala tak jsem se jí dost smála :lol:

Ale ono fakt, v pátek těch 1.000 ,– dostala 8o .

• Citovat
  • Upravit
17565
3.4.12 11:14
@Milasinka12 píše:
Kamarádka teď našla brigádu. Musela investorvat 2.000 ,– kč a paní jí slibovala, že z té částky bude dostávat 50% ( paní prodává oblečení). Jak mi to vykládala tak jsem se jí dost smála :lol:Ale ono fakt, v pátek těch 1.000 ,– dostala 8o .

investovala 2000,– a získala 1000,– , nějak mi uniká ten výdělek :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
3.4.12 11:16

@Etcetera78

Každý týden bude dostávat 1.000 ,– kč. Takže prvních 14 dní se jí to vrátí a potom bude vydělávat. Záleží jak to bude dál …

• Citovat
  • Upravit
17565
3.4.12 11:21

@Milasinka12 tak napiš za pár týdnů, jak to pokračuje, jsem fakt zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
3.4.12 11:25

@Etcetera78

Napíšu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
135
21.5.12 14:02

Ahoj,chci se zeptat,zda někdo neznáte f.Fineptc.je to nějaké klikání reklam.Máte někdo zkušenost?Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
21.5.12 14:39

taky by se mi něco hodilo. Klikání na reklamy a e-maily je příšerné a nic moc to nevydělá. Kdysi jsem prodávala kosmetiku ale to chce hodně času se tomu věnovat a to taky moc nejde. Sice mám webovky s obchodem ale moc nestíhám. Chjo tak našla jste některá něco? Dokonce jsem nabízela spolupráci ale nikdo moc nechtěl. Přitom se tam dají vydělat penízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
22.5.12 13:23

Na ten Goldenbiz jsem se dívala, taky mi ty ceny nepřijdou super.
Já jsem usilovně práci hledala a nic. Nakonec jsem skončila u Dedry, ale to je zase jen MLM, měla jsem teda jinou představu. Ale třeba to půjde. Ale stejně budu hledat dál. Co mi chodily nabídky, tak buď Dedra, Eveline ( to taky zkouším, je to levná kosmetika ), Tupperware, TianDe ( kosmetika ), Zeekrewards, prodej hraček, nákup oblečení na děti z Anglie a následný prodej se ziskem na bazarech ( o tom zisku silně pochybuji, je toho všude mraky a už to tolik neletí ), prodej šperků, Talk Fusion ( no comment ), prodej aniontových vložek ( 8o )- jedna vyšla na skoro pět kaček ( nevím, kdo by to kupoval ), OKG, Tianshi, no vesměs vše na principu MLM. Asi se fakt nic jiného najít nedá :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
22.5.12 17:31
@Cipisek79 píše:
Na ten Goldenbiz jsem se dívala, taky mi ty ceny nepřijdou super.
Já jsem usilovně práci hledala a nic. Nakonec jsem skončila u Dedry, ale to je zase jen MLM, měla jsem teda jinou představu. Ale třeba to půjde. Ale stejně budu hledat dál. Co mi chodily nabídky, tak buď Dedra, Eveline ( to taky zkouším, je to levná kosmetika ), Tupperware, TianDe ( kosmetika ), Zeekrewards, prodej hraček, nákup oblečení na děti z Anglie a následný prodej se ziskem na bazarech ( o tom zisku silně pochybuji, je toho všude mraky a už to tolik neletí ), prodej šperků, Talk Fusion ( no comment ), prodej aniontových vložek ( 8o )- jedna vyšla na skoro pět kaček ( nevím, kdo by to kupoval ), OKG, Tianshi, no vesměs vše na principu MLM. Asi se fakt nic jiného najít nedá :nevim: .

Většinou se jedná opravdu o MLM, ale i když je celkově MLM hodně očerňované (kvůli podvodným firmám), tak je to stejně nejsnadnější cesta k finanční nezávislosti a jedná se o legální podnikání, doporučuju knihu Byznys pro 21 století od Roberta Kiyosakiho, nejen on vidí v MLM obrovskou příležitost, podporuje ho třeba i Donald Trump a řada dalších známých osobností. A jsou i firmy, kde nemusíte přímo prodávat výrobky, já vyzkoušela už spoustu MLM společností, ale moc mi nevyhovují výrobkové MLM, zakotvila jsem u jedné společnosti, kde jsem fakt spokojená a vím, že MLM už se budu věnovat celoživotně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.5.12 18:11

Přesně tak, MLM bohužel hodně pošpinily tzv. pyramidy, nelegální systém kde jde jen o to najít pod sebe lidi a tahat z nich poplatky. V klasickém MLM jde přece o něco jiného, vždy jde v první řadě o nějaký produkt, ať už o zboží nebo něco jiného.
Eneer skoro bych řekla, že jsme u stejné firmy. A za mně fakt spokojenost a taky tam vydržím co nejdýl to půjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
23.5.12 11:19
@Margot78 píše:
Přesně tak, MLM bohužel hodně pošpinily tzv. pyramidy, nelegální systém kde jde jen o to najít pod sebe lidi a tahat z nich poplatky. V klasickém MLM jde přece o něco jiného, vždy jde v první řadě o nějaký produkt, ať už o zboží nebo něco jiného.
Eneer skoro bych řekla, že jsme u stejné firmy. A za mně fakt spokojenost a taky tam vydržím co nejdýl to půjde :D

a o jakou firmu se jedná?jestli to teda není tajný :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
23.5.12 11:48

Margot, jj, už to tak bude :mrgreen:

Sluničko83, máš to v SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek