Prodejce u o2
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
prodejce u o2
ahoj nepracoval jste někdo u O2 a pokud ano co to všechno obnáší zaučení školení moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak to máš 3 týdny školení myslím. Musíš se naučit pracovat ve všech systémech, musíš znát všechny balíčky - cenu, jak se chovají, jak se aktivují, deaktivují atd., všechny služby, servisní požadavky, mobily atd.. prostě tě naučí celý sortiment a pak budeš mít určitě školení na prodejní dovednosti, protože zákazníkům na dobíjecích kartách budeš prodávat paušály, možná budeš dělat i nabídky pro firemní zákazníky a to všechno tě musí naučit. Já pracovala jako operátorka a to školení je téměř totožné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě to je celkem jedno zda je to bude jako operátorka nebo na prodejně a jak probíhá výběrové řízení vůbec? to je mi jasné že budu muset podstoupit hromadu školení a naučit se plno nových věcí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na operátorce dělala při výběrovém řízení jazykolamy, pak dotazník na různé techlogie - EDGE, HSDPA, WIFI, ADSL, bluetooth atd.. dotazník o tobě a pak jsem prodávala. Je to celkem zajímavé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a měla jsi nějaké zkušenosti s call centrem? jinak moc děkuji i ty technologie bych nějak dohromady i dala chci ujistit inrormace zhruba at vím do čeho chci jít a děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne neměla jsem žádné zkušenosti, ty technologie stačí úplně okrajově, takže i já jako totální lajk jsem pohovor zvládla. Oni mají hodně dobré školení, opravdu tě všechno naučí - zakládají si na tom, takže není tak důležité co víš teď. Oni si udělají jen obrázek, jestli rozumíš aspoň něčemu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dkuji moc a doufejme že i zacházení se zaměstnanci je o.k? Jj to vím okrajově docela se i o technologii telefonů a vše co se kolem nich točí tak okrajově vím
což je i výhoda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každýmu vyhovuje něco jiného, ale jaké je to se zaměstnanci na prodejně to nevím
to máš super výhodu
a kde máš pracovat? myslím město ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chci prahu chtěla jsem se jen poptat co a jak ale nejspíše do toho pujdu uvidíme zda mě vyberou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky pracuju u O2 jako operátorka call centra, každopádně ti můžu říct, že tě čeká opravdu obrovská nálož informací a je to hodně náročné.Pokud budeš přímo zaměstnanec O2 a ne přes agenturu, tak to je v pohodě, jak platově, tak i díky různým bonusům a zam.výhodám, na druhou stranu se očekává vysoký výkon, velký tlak je na prodeje, hodně se hlídá docházka, komunikace se zákazníkem apod., ale já jsem spokojená a už se těším, až se po druhé rodičovské, která se snad brzo povede, vrátím do toho blázince ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak velká nálož informací tě čeká téměř všude v každé nové práci pokud se nepletu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit