Prodloužení k Bondolinu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3249
21.3.13 21:45

Prodloužení k Bondolinu

Mamči, nevíte kde tady v Čechách objednat prodlužovací pás k Bondolinu? Jako jsem schopná to případně spíchnout sama, ale zas netrefím barvu a měla bych to ráda hezký :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
22.3.13 11:27

Já bych nic nespíchávala, zrovna u bondolina mi přijde ten sucháč poměrně specifický.
Já bych napsala do nějakého většího obchodu, kde bondolino vedou, tak jestli by nešlo to prodloužení objednat, však jim ty nosidla stejně musí zasílat výrobce, tak jim přihodí prodloužení v příslušné barvě do zásilky a nic navíc je to stát nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
22.3.13 11:28

@Gladys myslíš že jim nebude vadit, že od nich to Bondolíno nemám? Jako on by mi kus měl vyjít přes, stejně se váže dost vysoko, ale stejně:-D Teda jestli jsem nenaletěla, taky bezhlavě pošlu peníze předem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.3.13 11:34

@Koblížek21 myslím, že ne, zkrátka ti to prodají jako jakékoli jiné zboží. Namátkou bych zkusila isatky.cz, tam vím, že je majitelka poměrně ochotná, nebo nosenideti.cz. Akorát to třeba nemají v nabídce, protože po tom není poptávka. Za zkoušku nic nedáš, napíšeš maila a buď jo nebo ne.
Já jsem taky spíš člověk udělej si sám, ale zrovna sucháč na bondolinu je fakt specifikum. Stejně tak třeba spony na manduce či ergu, to v galantérce jen tak nekoupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
22.3.13 11:37

@Gladys to máš pravdu no. Já jenom doufám, že konečně bude sedět, manduca mi na záda vadí, vlastně tyhle typy všecky, protože jsem obtloustlá osoba a pak mě řeže jenom ten řemen se sponou do břicha, tak jsem na to vsadila. Tak jestli to paní pošle, tak zkusím, na nošení vím, že jsou ochotní, uvidíme teda. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.3.13 12:02

@Koblížek21 já jsem jako těhule při druhém nosítko nesnesla, nosila jsem pak v šátku, úvaz double hammock s posuvným uzlem, ten nejde přes břicho. V té době jsem nesla skoro každý den, tak jsem to celkem rychle vypilovala k dokonalosti. Na kratší poponášení jsem používala ringsling na bok, ten taky nejde přes břicho.
Takže kdyby bondolino nesedlo, tak je tu pak i tato možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
22.3.13 13:07

@Gladys no když já šátek měla a u toho jsme se pak vztekaly obě dvě, mně to trvalo dlouho, jsem fakt antitalent, takže se do toho vždycky zamotám, zvlášť jak potřebuju ten přes 5m, a malá je taky netrpělivka. Navíc snese nošení až teď v 11 měsících, dřív ani náhodou. Teď máme půjčenou Manducu, no nadšená není, ale přežije to v ní, jenže já jí neumím pořádně doštelovat a furt to někam leze a ten bederák odstává a leze, no nás někdo vidět:-D Proto sázím jako poslední pokus to Bondolino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí