Od kdy nosítko Amazonas Smart carrier tree

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
129
20.3.13 20:39

Od kdy nosítko AMAZONAS Smart carrier tree

Ahoj, chci se zeptat jestli některá z vás nemá zkušenosti s nosítkem AMAZONAS Smart carrier tree (viz. foto). Dostali jsme ho jako dárek a zajímalo by mě od kdy bych do něj mohla prcka dávat, aby to bylo pro něj zdravé. Na stránkách píšou že od narození, ale to je podle mě blbost. Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
20.3.13 20:51

Pokud se pouziva bez novorozenecke vlozky, tak bych pockala az mimino pevne udrzi hlavu, kolem 4 mesicu tak jako ostatni ergo nositka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
20.3.13 21:00

Nosítko vypadá pěkně. S vložkou od narozeni, bez ni az prcek pořádně udrží hlavu, plus musí byt schopen tak široce rozmnožit. Mám drobnější dítě a podobné nosítko, nosim tam az od pěti měsíců. Předtím jsem používala šátek.

Příspěvek upraven 20.03.13 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
20.3.13 21:04
@teredes píše:
Nosítko vypadá pěkně. S vložkou od narozeni, bez ni az prcek pořádně udrží hlavu, plus musí byt schopen tak široce rozmnožit. Mám drobnější dítě a podobně nosítko, hodin tam az od pěti měsíců. Předtím jsem používala šátek.

chtěla bych vidět to „široké rozmnožování“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
20.3.13 21:08

@Efsheny :lol: :lol: sorry, píšu z tabletu a ty chytré věci jsou někdy pěkně hloupé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
20.3.13 21:10
@teredes píše:
@Efsheny :lol: :lol: sorry, píšu z tabletu a ty chytré věci jsou někdy pěkně hloupé :lol:

aspon jsem se dnes pousmála :) u mytí oken mi to nešlo :)) hezky večer všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
20.3.13 22:18

@habina Taky bych nosila tak nejdřív od 4 měsíců, ale ne na moc dlouho…až se posadí, tak už budeš moct nosit i déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
19.1.15 16:10

@habina Ahojky, obnovuji diskuzi a chci se zeptat, jak jste byli s nosítkem spokojení? Uvažuji nad ním, že ho koupím :think: Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
19.1.15 22:07

Za mě spokojenost. U prvního bylo plně využíváno cca od těch 4 měsíců. Teď čekáme druhé a opět určitě budeme využívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
20.1.15 09:24

@habina děkuji za recenzi a ještě poprosím, do kdy tak nosítko vydrží? Myslím, aby mimču nekončilo v půlce zad :mrgreen: A taky jestli dobře sedí na malý a hubený rodiče?
Omlouvám se, že otravuje, ale nikde jinde jsem recenze nesehnala a v Brně ho mají jen na objednání, tak ať pak nejsem nemile překvapená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.1.15 13:25

Nosili jsme v něm cca do roka a půl pak jsme koupili takovou tu větší krosnu. Čím je dítko starší tak ma spíš problém že se mu tam moc nechce být. Manžel ma 172cm a 67 kg, dle mého názoru malej a hubenej a byl spokojenej. Jestli chcete poslete mi do SZ mejla a já vám vyberu nějaké fotky z výletů;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
20.1.15 15:53

@habina to byste byla moooc zlatá, hned posílám SZ s mailem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie