Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, chci se zeptat jestli některá z vás nemá zkušenosti s nosítkem AMAZONAS Smart carrier tree (viz. foto). Dostali jsme ho jako dárek a zajímalo by mě od kdy bych do něj mohla prcka dávat, aby to bylo pro něj zdravé. Na stránkách píšou že od narození, ale to je podle mě blbost. Díky za radu
Pokud se pouziva bez novorozenecke vlozky, tak bych pockala az mimino pevne udrzi hlavu, kolem 4 mesicu tak jako ostatni ergo nositka
Nosítko vypadá pěkně. S vložkou od narozeni, bez ni az prcek pořádně udrží hlavu, plus musí byt schopen tak široce rozmnožit. Mám drobnější dítě a podobné nosítko, nosim tam az od pěti měsíců. Předtím jsem používala šátek.
Příspěvek upraven 20.03.13 v 21:09
@teredes píše:
Nosítko vypadá pěkně. S vložkou od narozeni, bez ni az prcek pořádně udrží hlavu, plus musí byt schopen tak široce rozmnožit. Mám drobnější dítě a podobně nosítko, hodin tam az od pěti měsíců. Předtím jsem používala šátek.
chtěla bych vidět to „široké rozmnožování“
@Efsheny
sorry, píšu z tabletu a ty chytré věci jsou někdy pěkně hloupé ![]()
@teredes píše:
@Efsheny![]()
sorry, píšu z tabletu a ty chytré věci jsou někdy pěkně hloupé
aspon jsem se dnes pousmála
u mytí oken mi to nešlo
hezky večer všem ![]()
@habina Taky bych nosila tak nejdřív od 4 měsíců, ale ne na moc dlouho…až se posadí, tak už budeš moct nosit i déle.
@habina Ahojky, obnovuji diskuzi a chci se zeptat, jak jste byli s nosítkem spokojení? Uvažuji nad ním, že ho koupím
Děkuji za odpověď
Za mě spokojenost. U prvního bylo plně využíváno cca od těch 4 měsíců. Teď čekáme druhé a opět určitě budeme využívat.
@habina děkuji za recenzi a ještě poprosím, do kdy tak nosítko vydrží? Myslím, aby mimču nekončilo v půlce zad
A taky jestli dobře sedí na malý a hubený rodiče?
Omlouvám se, že otravuje, ale nikde jinde jsem recenze nesehnala a v Brně ho mají jen na objednání, tak ať pak nejsem nemile překvapená ![]()
Nosili jsme v něm cca do roka a půl pak jsme koupili takovou tu větší krosnu. Čím je dítko starší tak ma spíš problém že se mu tam moc nechce být. Manžel ma 172cm a 67 kg, dle mého názoru malej a hubenej a byl spokojenej. Jestli chcete poslete mi do SZ mejla a já vám vyberu nějaké fotky z výletů;-)