Oblečení pro nošení dětí - špatná zkušenost

26
6.3.13 21:55

oblečení pro nošení dětí

Dobrý večer,
chtěla bych se s Vámi podělit o bohužel špatnou zkušenost a tím některé maminky varovat.
V zimě jsem si chtěla nechat ušít nosící mikinu, vybrala jsem tuto:
http://maggion-handmade.webnode.cz/…i-i-jen-tak/
S paní byla dobrá domluva, dokonce mně napsala, že do týdne mám. Tak jsem hned poslala peníze, jenže jsem čekala měsíc a nic :(.Tak jsem se paní připomněla emailem, prý jsem jí neposlala adresu. V historii jsem našla email, který jsem jí hned po zaslání peněz poslala s mojí adresou, s údivem jsem jí ho přeposlala, ale řekla jsem si, že se email třeba někde ztratil.Tak že mně tedy mikinu pošle.
Celá natěšená jsem po pár dnech obdržela balík, ale po rozbalení přišlo velké zklamání. Švy byly křivé (hezky řečeno) a jeden rukáv byl o 4 cm delší. Vyhodila jsem 100kč za zpáteční poštovné a s mou malou holčičkou přecházíme zimní období v provizorním oblečení :,( Nerada bych někomu škodila, ale byla jsem z toho hodně smutná a do teď nechápu, jak paní mohla něco takového poslat. Mě by hanba liskala a omluvy jsem se nedočkala :(.
Doufám, že takové zkušenosti nemáte a mít už nebudeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5548
6.3.13 22:07

Jak máte staré dítko? Třeba bych mohla pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
6.3.13 22:20

@johana6 Dobre ze ses odhodlala pani prasknout, Johy, tohle chovani co predvedla je neomluvitelne. Az se uzdravime, zacneme nosit na zadech, takze bych ti mohla pujcit vestu. Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
6.3.13 22:48

No od této paní jsem kdysi objednala před vánoci to válecí autíčko.. bylo to ještě v říjnu. Snažila jsem se dárky řešit s předstihem. S paní jsem se po meilu dohodla, že potřebuji na boku zip, že si tam kuličky dosypu sama.. A chtěla jsem aby otvor pro sezení dětí v autíčku byl sešit se spodním dílem na pevno.. aby si děti do auta mohly pěkně sednout.
Paní napsala, že do vánoc to určitě v pohodě stihne, že mi autíčko pošle do konce listopadu..Ještě se mě ptala jaké výšivky chci v spz-ce.
Já spokojená, že se vyhnu předvánočním poštovním shonům jsem podlehla dojmu, že dárky jsou vyřešené.
Na konci listopadu, ale auto nikde. No tak píšu..urguji. Autíčko ještě není hotové?? Paní se mi omlouvala, a že to honem udělá.. čekala jsem s napětím celý prosinec.. a skutečně 23.12. mi přišel balík. O kvalitě provedení pomlčím, čekala jsem rozhodně víc. Spzka na autě nebyla vůbec, natož výšivka. Naštvaná jsem v noci před štědrým dnem, tedy nahonem začala do povlaku ládovat kuličky. :pocitac: :pocitac:!! Auto nebylo sešito tak jak jsem potřebovala, takže ve výsledku to byl jen beztvarý pytel(což jsem nechtěla, že :roll: )
Nějak jsem to v rychlosti přišpendlila svíracíma špendlíkama, aby to trošku drželo, ale rozhodně jsem z toho radost moc neměla :roll:.
Na reklamaci jsem chuť neměla,(nechtěla jsem si kazit svátky, a pak už mi přišlo, že je pozdě) tak jsem to nechala tak. Ale vyhozené peníze mě štvaly dlouho :evil:
Mimochodem paní má profil a je aktivní i zde na emiminu ;) jako mhlavinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
7.3.13 02:51

Jé a já jsem si chtěla od paní obědnat mai tai až mi přijdou koruny.No tak nic. Dík za zveřejnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.3.13 07:03

Tak to je smůla :evil:, škoda že jsi nenapsala příspěvek o pár dní dříve. Objednala jsem si u pani Nositko Noiga a zavinovačku na míru. Samozřejmě jsem poslala peníze předem na účet :zed:. Teď se budu bát, jestli se té zavinovačky vůbec dočkám a jestli to nosítko bude bezpečně a pevně ušité. A to si většinou dávám pozor a platím raději na dobírku, ale chtěla jsem to rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
7.3.13 08:24

Já mám od paní 2 nosítka a jednu kapsu na nošení, sice dodáno po termínu(nijak drasticky), ale v pořádku. První nosítko (celočerné) se ale dost chlupatí (je podšité bílým vatelínem, který leze přes látku ven), jinak jsem ale byla moc spokojená. Sice nosím jen na krátké vzdálenosti, ale prckovi i mi je pohodlné, tak jsem si nechala ušít druhé nosítko z rifloviny a to už je úplně bez problémů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.3.13 09:59

Děkuji za pozitivní komentář, tak snad budu mít štěstí a vše bude v pohodě :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
27.4.13 19:34

Ahoj všichni, právě uvažuji o koupi nosítka pro větší dítě a uvažuji o Noize 2-5 kg. Tak teď tedy snad ani raději ne, i když poslední komentář je pozitivní…Libí se mi nejvíc Skaldino, jenže nemáme moc peněz a Noiga by pro nás byla přijatelné řešení. Ach jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.4.13 19:53

@Evulina a co Kibi, koukala jsi? Já vím, že stojí dost, ale když koukneš na inzeráty, tak nosítka se stále prodávají s minimální ztrátou.. A myslím, že to tak ještě dlouho bude.. Je teda to tří let, nosnost 20 kg.. V příspěvku máš 2-5 kg, ale předpokládám, že jsi myslela věk.. Já těmhle doma šitým moc nevěřím - kvůli rozložení váhy a tak.. www.kibi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.4.13 20:03

Já mám manducu např. odkaz http://www.vbavlnce.cz/…manduca.html a nosím v ní už druhé dítě a pořád je supr, musím se přiklonit k názoru, že šitým nosítkům úplně nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
29.3.14 19:00

Nosítko Noiga (mei tai) - zkušenosti

Maminky nemáte nějaké nové zkušenosti s nosítky Noiga od této paní? Chtěla jsem si tam koupit nosítko Noiga mei tai, chci vázací bez nějakých spon a podobně a tady se mi líbí, že je tam i ta novorozenecká vložka, chci ho používat hlavně pro to nejmenší mimčo a že je hodně polstrované narozdíl od obyčejného mei tai.

@greyka jak prosím dopadla tvoje objednávka nosítka a jak si spokojená? Moc děkuji za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.3.14 20:14

@peta h ja mam zavazovaci nositko Bondolino, Mei Tai mi bylo dost velke, doporucuju vyzkouset pred koupenim

• Citovat
  • Upravit
20513
29.3.14 20:36

Mám nosítko noiga od této paní, sice né mei tai, ale klasické se sponkami a v pohodě, mě i malé je příjemné :) sice to trvalo dlouho, než přišlo, ale přišlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
29.3.14 21:58
@weyky píše:
Mám nosítko noiga od této paní, sice né mei tai, ale klasické se sponkami a v pohodě, mě i malé je příjemné :) sice to trvalo dlouho, než přišlo, ale přišlo…

Děkuji za odpověď, no mě se právě také jinak líbí. A můžu se zeptat, jestli jste ho vyzkoušeli i v létě? Nepotí se v tom moc, ta látka vypadá taková silná teplá na fotce a jakou máte barvu, jestli se můžu zeptat? :-D Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí