Šátkování Praha kurzy?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1621
21.3.13 20:05

Šátkování Praha

Ahoj maminky chtela jsem se zeptat jestli nevite o dobre kurzu satkovani - s elastickym satkem. Pripadne jestli by nechtela nejaka maminka ukazat jak se to dela. Odmenou pozvani na kafco/caj a neco dobreho pro jeji miminko :)
Na internetu je spousta navodu a obrazku ale chci si byt jista, ze mam mimco bezpecne a hlavne spravne uvazane

Predem dekuji za vase odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2693
21.3.13 20:20

vbavlnce.cz Je to prodejna v karlíně. Paní mi všechno vysvětlila ukázala a i několikrát jsem se tam šla pouze jen optat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.3.13 20:25

Též jsem byla kdysi v Bavlnce, je tam poměrně vysoká koncentrace holek z nosenideti.cz, já teda šla přímo na kurz, ale poplatek nějakých 120,–, takže to považuju za příznivé.

Nicméně s elastikem se neboj zkusit klidně podle návodu na netu, doporučuju youtube a Vonzino1, má návody i na elastik, má k tomu vždycky i všechno pěkně vysvětlené, takže to snad ani nejde pokazit podle ní. Hlavně si v elastiku nenechávat vůli, elastik jde na tělo a bacha na případné polohování kolíbek, lepší symetricky usazené podsazené dítě ve vertikálu než za každou cenu našišato v kolíbce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715
21.3.13 20:43

Nebo jsou taky kurzy v Bráně k dětem, tam jsem zas byla já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
21.3.13 20:52

Holky moc dekuju! Ja prave cetla ze vbavlnce delaji kurzy ale 3h a ne s elastickym satkem. Adamkovi bude za par dni 4 mesice ale stejne by mi tam 3h asi nevydrzel.
Bylo mi receno ze v tomhle veku je dobry kriz s kapsou venku?! Ma 59cm a necelych 6kg a hlavicku uz diky plavani drzi krasne uz dlouho. Taky hrozne rad kouka okolo a pozoruje vsechno. mela jsem lodger shelter a vzdy tam byl v pohode. posledni dobou ale uz se mu tam nelibilo protoze nevidel ven… satek jsem zatim zkousela jednou ale moc se mu to nelibilo.
Tak to budeme zkouset a snad si zvykne. Jarni a letni vylety chci v satku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
21.3.13 21:00

@pav86 Já mám obyčejný. Vážu do kříže s kapsou uvnitř. V kolíbce mi dcera odmítala být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
22.3.13 16:37

Moc dekuji za tip na vonzino stranky je to podle toho vazne pohode… Posilam nase ranni snahy! Adamek je spokojeny a docela nam to slo - nezamotala jsem se a to je hlavni… Snad je uvaz a poloha spravna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí