Prodloužení paragrafu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prodloužení paragrafu
Ahoj, potřebovala bych poradit, jestli jde prodlozit paragraf, kdyz uz mam napsanou ukončovací část s dnešním datem. Mám paragraf od čtvrtka. Zítra už jsem chtěla jít do práce a malá měla mít hlídání, ale chytla jsem to od nía tak bych potřebovala zůstat doma. Může mi sestra vypsat nějak novou tu ukončovací část?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Martinaxxx To záleží na ochotě sestry… ono, když si nemocná ty, tak bys to měla řešit neschopenkou a ne paragrafem na dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodloužit určitě nelze, obě části mají stejné číslo. Musela by začít marodit znovu a mít mezi koncem jedné a začátkem druhé ošetřovačky volný den. Marodit můžeš ty a nebo si vzít dovolenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne sestricka vypsala novou osetrovacku, ale mela jsem tedy u sebe i tu prvni cast. Normalne tu prvni stornovala a vypsala novou se zacatkem co byla na te prvni. U nas to ale bylo tak, ze dcera byla opravdu nemocna dele nez se predpokladalo. Puvodne jsem mela OCR na tyden s tim, ze je to jen viroza a nakonec byla doma skoro mesic se streptokokem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka malá je taky doma nemocná, má stb, akorát měla být doma do středy, já řekla, že stačí napsat do neděle ze pak mám hlídání. Stačí rict, že hlídání nemám.
na kontrolu máme jít až ve středu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinaxxx a mas jeste u sebe tu prvni cast osetrovacky nebo si ji odevzdala do zamestnani? Pokud ji jeste mas u sebe a vratis ji s tim, aby ti vypsali novou, tak si myslim, ze by to nemel byt problem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka Podle mě není problém ani přepsat to datum na koncovém papíru a podepsat se k tomu (myslím doktroka), prostě, že to byla chyba a konec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, mám obě. Chtěla jsem to odevzdat až najednou. Tak tam zítra zajdu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 teoreticky by to vadit nemelo, ale nevim, jak se na to pak tvari no, mne sestricka vypsala novou, asi je to jistejsi
prave vzdycky vyplnuje rovnou i ukonceni hned pri vystaveni a tentokrat to nevyslo no, potom uz jsem si ukonceni napsat nenechala, s tim ze pockame az opravdu bude zdrava, stejne sme museli po atb na kontrolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj příště si pro to raději zajdu, až si budu jistá. Ale sestra je fajn. Už tam Mi napsala ukončení na neděli, abych měla víkend placeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak info pro ostatní, změnit datum ukončení nelze, takže dovolena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinaxxx Tak ofiko samozřejmě ne, protože se to má psát až když je to aktuální a ne dopředu, muselo by se to vykázat jako chyba nebo ztráta lístku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže kopie se posílá na ssz a je zalozrla v kartě. I kdybych ho ztratila, vystavila by duplilat na odevzdání v zaměstnání. Tak příště si pro to raději zajdu, až budu opravdu vědět, že jdu do prace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinaxxx hmm tak mne to vystavili znovu a ani jako sestricka nic nerikala, ze by mel byt nejaky problem. Tu prvni jsem ji vratila, napsala si k tomu storno a vystavila normalne novou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky myslím, že to tak mohla udělat. No nevím. Příště až prý budu potřebovat dívčí, tak mi dá paragraf, ať nemusím čerpat tu dovcu
no parada
- načítám...
- Citovat
- Zmínit