Prodloužení paragrafu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1284
22.3.15 15:40

Prodloužení paragrafu

Ahoj, potřebovala bych poradit, jestli jde prodlozit paragraf, kdyz uz mam napsanou ukončovací část s dnešním datem. Mám paragraf od čtvrtka. Zítra už jsem chtěla jít do práce a malá měla mít hlídání, ale chytla jsem to od nía tak bych potřebovala zůstat doma. Může mi sestra vypsat nějak novou tu ukončovací část?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101532
22.3.15 16:01

@Martinaxxx To záleží na ochotě sestry… ono, když si nemocná ty, tak bys to měla řešit neschopenkou a ne paragrafem na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.3.15 16:14

Prodloužit určitě nelze, obě části mají stejné číslo. Musela by začít marodit znovu a mít mezi koncem jedné a začátkem druhé ošetřovačky volný den. Marodit můžeš ty a nebo si vzít dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
22.3.15 16:58

Mne sestricka vypsala novou osetrovacku, ale mela jsem tedy u sebe i tu prvni cast. Normalne tu prvni stornovala a vypsala novou se zacatkem co byla na te prvni. U nas to ale bylo tak, ze dcera byla opravdu nemocna dele nez se predpokladalo. Puvodne jsem mela OCR na tyden s tim, ze je to jen viroza a nakonec byla doma skoro mesic se streptokokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
22.3.15 18:04

@Jolynka malá je taky doma nemocná, má stb, akorát měla být doma do středy, já řekla, že stačí napsat do neděle ze pak mám hlídání. Stačí rict, že hlídání nemám. :think: na kontrolu máme jít až ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
22.3.15 18:44

@Martinaxxx a mas jeste u sebe tu prvni cast osetrovacky nebo si ji odevzdala do zamestnani? Pokud ji jeste mas u sebe a vratis ji s tim, aby ti vypsali novou, tak si myslim, ze by to nemel byt problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
22.3.15 18:57

@Jolynka Podle mě není problém ani přepsat to datum na koncovém papíru a podepsat se k tomu (myslím doktroka), prostě, že to byla chyba a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
22.3.15 19:41

Jj, mám obě. Chtěla jsem to odevzdat až najednou. Tak tam zítra zajdu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
22.3.15 19:49

@j.a.n.i1 teoreticky by to vadit nemelo, ale nevim, jak se na to pak tvari no, mne sestricka vypsala novou, asi je to jistejsi ;) prave vzdycky vyplnuje rovnou i ukonceni hned pri vystaveni a tentokrat to nevyslo no, potom uz jsem si ukonceni napsat nenechala, s tim ze pockame az opravdu bude zdrava, stejne sme museli po atb na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
22.3.15 20:47

Jj příště si pro to raději zajdu, až si budu jistá. Ale sestra je fajn. Už tam Mi napsala ukončení na neděli, abych měla víkend placeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
23.3.15 09:45

Tak info pro ostatní, změnit datum ukončení nelze, takže dovolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
23.3.15 09:49

@Martinaxxx Tak ofiko samozřejmě ne, protože se to má psát až když je to aktuální a ne dopředu, muselo by se to vykázat jako chyba nebo ztráta lístku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
23.3.15 10:28

Jenže kopie se posílá na ssz a je zalozrla v kartě. I kdybych ho ztratila, vystavila by duplilat na odevzdání v zaměstnání. Tak příště si pro to raději zajdu, až budu opravdu vědět, že jdu do prace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
23.3.15 11:20

@Martinaxxx hmm tak mne to vystavili znovu a ani jako sestricka nic nerikala, ze by mel byt nejaky problem. Tu prvni jsem ji vratila, napsala si k tomu storno a vystavila normalne novou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
23.3.15 12:24

Taky myslím, že to tak mohla udělat. No nevím. Příště až prý budu potřebovat dívčí, tak mi dá paragraf, ať nemusím čerpat tu dovcu :D no parada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat