Velmi malý plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Chlapovi to takhle vyhovuje. Už jsi s ním mluvila o přestěhování se do vlastního?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má dost málo, můj muž to má podobně, má velmi těžkou práci, velmi těžkou, chodí někdy i v 8 večer a plat má podobný, problém je v tom, že mu nikdo nide víc nedá. Šéf platí dobře, ale jezdí za prací třeba i 2 hodiny, ale to se do pracovní doby nezapočítává ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co dělá, to je taky podstatné?
Pokud je to nějaké řemeslo a mají tolik práce, nešlo by se osamostatnit, pokud teda nejsou vstupní náklady na nějaké vybavení astronomické?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jste naštvaná právem. Za ty směšné peníze může jinde oddělat svých 8 hodin a jít domů za rodinou (myslím celých těch 14 tisíc).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chápu, že tě to rozčiluje. Taky s tebou ještě trochu hází hormony a jistě cítíš, že potřebuješ pomoct od partnera. Ale na tvém místě bych byla ráda, že má partner alespoň nějakou práci, i když mizerně placenou. V dnešní době a hlavně, když máte miminko, není vhodné seknout s prací a s nejistou vyhlídkou hledat lepší. A pokud partner nebude chtít, tak ji stejně nezmění. Takže být tebou, asi to radši se zatnutými zuby vydržím a až bude mimi trochu větší, snažila bych se přispět do rodinného rozpočtu taky (třeba nějakou brigádou).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím samozřejmě co je to za práci a v jaké lokalitě, nicméně dle mého názoru to není odpovídající odměna. Pokud, v tomto případě muž, necítí odpovědnost za finanční zajištění rodiny a/nebo si neumí říct o odpovídající mzdu, pak to špatně.
Řešení? Promluvit si vklidu, identifikovat problém, pokusit se ho vyřešit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je opravdu málo peněz za tolik hodin práce denně, měl by zkusit najít líp placenou práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takový peníze za tolik hodin - příšerný!!! Tak jako je fajn, že ho to baví ale takhle to na to vlastní bydlení asi nebude… Byla bych taky naštvaná..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak to je sakra málo. Měl by určitě vydělávat tak 20.čistého. Jen mě zajímá, dává ti opravdu všechno? to je otázka!!Jak víš, že na ruku nemá víc? Nechi mu křivdit, to určitě ne, ale znám hodně párů co to tak mají. Já s tím zkušenost nemám. Máte společné peníze nebo má každý zvlášť?
Je pravda, že práce je málo všeobecně, ale tvůj manžel si zaslouží více!!!
Nevím jak bych to řešila, pokusila bych se o tom v klidu pobavit.Jen mě udivuje, že to ohodnocení mu samotnému stačí, že se neohodnotí sám na více
To mi je divné.
- Citovat
- Upravit
Bez toho co dělá je to diskuze o ničem.
Asfaltér na bruntálsku je to v relaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucik2011 píše:Měl by - ale neudělá to, chlapovi to takhle totiž vyhovuje. On nic měnit nechce, kdyby to chtěl udělat, má dávno jinou práci jinde a lépe placenou.
To je opravdu málo peněz za tolik hodin práce denně, měl by zkusit najít líp placenou práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota píše:
Měl by - ale neudělá to, chlapovi to takhle totiž vyhovuje. On nic měnit nechce, kdyby to chtěl udělat, má dávno jinou práci jinde a lépe placenou.
Já ho chápu. Popravdě lépe hůře placenou práci v pohodě, než nepříjemnou za víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Patejl1 píše:
Já ho chápu. Popravdě lépe hůře placenou práci v pohodě, než nepříjemnou za víc.
Právě, také bych mohla mít více, ale mám šéfa, s kterým se kdykoliv domluvím, práci si vemu i na 2 dny domů a můžu pracovat z domu. Mezitím dopoledne oběhám lékaře, vyřídím poštu atp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota píše:
Měl by - ale neudělá to, chlapovi to takhle totiž vyhovuje. On nic měnit nechce, kdyby to chtěl udělat, má dávno jinou práci jinde a lépe placenou.
Ona to není žádná sranda, někdo je třeba rád, že alespoň nějakou práci má a nemůže si jen tak risknout hledat jinde..
Zvláště pokud se mu tam líbí a dobře vychází se šéfem.
Ano je to málo v dnešní době, ale na určité regiony běžný plat..Také je důležité, co dělá, jestli má nějaké benefity a jaké jiné možnost by měl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte
Ráda bych znala názor více lidí k našemu „finančnímu problému“. Píšu anonymně, nerada bych tuhle osobní záležitost probírala veřejně. Manžel pracuje u soukromníka, tvrdě maká nepravidelnou pracovní dobu (od 6:00, přibližně do 17:00-18:00), má ale volné víkendy. Práce mají šíleně, nestíhají, je jich málo, ve firmě jsou tři, z toho jeden z nich šéf, který většinou pracuje s nimi. Svou práci má rád, baví ho, je spokojený se šéfem, se kterým se dá v pohodě domluvit (dle jeho slov). Včera jsme se kvůli tomu šíleně pohádali, on se neustále zastává toho, že šéf nemůže za to, že firma nestíhá a on musí makat každodenní přesčasy. Jsem z toho na nervy, máme miminko, já bych se chtěla přestěhovat do vlastního (bydlíme u jeho rodičů) - bohužel to vidím tak, že nemáme za co!
Myslím si, že na to, jak maká, má až směšný plat. Čistého dostane zhruba 10 000! Za přesčasy dostává na ruku tak 3-4000.
Co si o tom myslíte? Jsem naštvaná právem? Jak byste tuhle situaci řešili?