Velmi malý plat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
20.3.15 16:24
@Gorlami píše:
Tak nespokojenost vlastni zeny by nemela byt muzi nikdy ukradena.

nikdy jsem neviděl spokojenou ženu, člověk si časem zvykne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.15 16:25
@Kobliha51 píše:
Muj vydělává sice 200 mesicne, je to programator, ale jde to kompletně na jeho firmu,On vydělává 200 tis. a ty ho živíš? Není někde chyba? Jeho firma, jeho peníze. Nebo má nějakou obrovskou režii??

On z techto penez zivi dalsi 3 lidi, proste investuje do byznysu s tim, ze do budoucna bude mit vetsi obrat. Nevidim v tom zadny problem.
Je to muj pritel, tak proc bych ho nemohla zivit?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
20.3.15 17:19

****@Anonymní** píše:
On z techto penez zivi dalsi 3 lidi, proste investuje do byznysu s tim, ze do budoucna bude mit vetsi obrat. Nevidim v tom zadny problem.
Je to muj pritel, tak proc bych ho nemohla zivit?**

Takže vydělává on a jeho zaměstnanci, ne? Ty peníze jsou výnosy z podnikání a ne jeho výdělek, protože proti těm vydělaným 200 tisícům je spousta nákladů. Takže v tomto případě třeba nevydělává nic a může být i v mínusu. Pak chápu, že ho musíš živit a nevidím v tom problém. Třeba mu jednou půjde podnikání lépe. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.3.15 17:38
@Kaliopa píše:
A pro ženu je 10 tisíc plat?

ne, ani pro ženskou to není nic moc. Ovšem u chlapa je to prostě směšná částka :think: většina chlapů vydělává mnohem víc, než baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 07:47

Ahoj, já se jdu asi jen vypsat, protože jsem strašně vytočená… :cert: dělám v malém rodinném podniku. Nebudu přesně říkat jakou profesi, ale nastíním, je to práce v kanceláři, celých 8 hodin za PC. Pracovní doba je tady dobrá, nedělají se víkendy a přesčasy málokdy. Ale štve mě, že nejsem dostatečně ohodnocena za to co tady dělám. Beru 11tisíc čistého. Mimoto, že dělám to co dělám, se starám o naše stránky, k fotkám na stránkách přidávám popisy i v anglickém jazyce, to nemám vůbec v popisu práce ale ujala jsem se toho, dokonce dobrovolně. Jsou tady neustále nervy, neshody…dneska měla být hotová objednávka ale nebude, protože mi ji sekretářka dala teprve včera, nechápu jak si to představuje, já nemůžu stihnout všechno, nejsem stroj :cert: samozřejmě pokud se to nestihne dneska odeslat, bude to na mě…a za tohle dostávám měsíčně 11tisíc. O zvýšení jsem si říkala, ale už od toho uplynuli tři měsíce a stále se nic neděje. Asi odtud odejdu, vážně už na to nemám, kdyby mi za to aspoň dobře zaplatili :zed:

• Citovat
  • Upravit
9243
20.1.17 07:51

Odešla bych, tam není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
20.1.17 07:56

Nechápu co řešíš. Dej výpověď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
20.1.17 07:57

Máš malý plat a k tomu nervy…hledala bych si jiné místo…nedokážou Tě ohodnotit tak jak by měli, tak ať si jim to za ty peníze dělá jiná ovce… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
20.1.17 08:04

Nevím v jakém jsi kraji, ale u nás v Praze za tohle holky mají 18000-20000 čistého :think: už bych dávno byla pryč..

• Citovat
  • Upravit
30556
20.1.17 08:05

Proč se nervujes, ještě jednou jsi požádat o zvýšení platu, alespoň na 15…když nic, hned bych s sebou měla výpověď…
Ale zas je otázka odkud jsi a jaké jsou tvé dovednosti, jestli dokazes sehnat do dvou měsíců novou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
20.1.17 08:08

Moc dobře znám, dispečeřina -tzn. hledání přeprav, oslovování nových klientů, vytěžování vozidel, noční volání řidičů, řešení problémů, křičení z obou stran jak od spedic, tak od řidičů a plat né o moc vyšší. Taky tam byli další vyčůravky, ale nechci to moc rozepisovat… Sliby probíhaly a nic se nedělo, nakonec se začalo sahat i na to málo. Největší gol bylo domluvení se na zvyšení platu a pak přišel s tím, že přece beru ůlevy na děti, což mi ten plat navyšuje na domluvenou částku, takže nic nebude. Nový kolega přitom měl brát to co jsem chtěla… takže odchod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
20.1.17 08:08

Ta výše mzdy, to musí být nějaký hoax:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 08:10
@Kattynka000 píše:
Nevím v jakém jsi kraji, ale u nás v Praze za tohle holky mají 18000-20000 čistého :think: už bych dávno byla pryč..

jihomoravský kraj ;) je nás tady víc na téhle pozici a všichni berou kolem těch 17ti tisíc. Akorát jeden kolega bere 13čistého a já 11 :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.17 08:11
@Havran007 píše:
Ta výše mzdy, to musí být nějaký hoax:)

kéž by :palec:

• Citovat
  • Upravit
1274
20.1.17 08:15

I za pokladnou v Lidlu ti dají 23tis (hrubého) při 30h týdenním úvazku ;) Řekni jim, ať zvednou patřičně plat, nebo že odcházíš. Tohle je fakt k :poblion:
Ale bohužel je to celkem běžné, firmy se z lidí snaží sedřít kůži za minimum peněz. Jenže tohle bude přetrvávat, pokud jim to lidi budou trpět. Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat