Velmi malý plat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4256
20.1.17 09:35
@PpeŤuLiK píše:
I za pokladnou v Lidlu ti dají 23tis (hrubého) při 30h týdenním úvazku ;) Řekni jim, ať zvednou patřičně plat, nebo že odcházíš. Tohle je fakt k :poblion:
Ale bohužel je to celkem běžné, firmy se z lidí snaží sedřít kůži za minimum peněz. Jenže tohle bude přetrvávat, pokud jim to lidi budou trpět. Držím pěsti :kytka:

Me v albertu nabidly za 30h…10800 hrubeho na castecny uvazek (praha) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
20.1.17 09:37
@Anonymní píše:
Nene to určitě nemám. důvod mi neřekl, akorát pořád slyším dokola, že se mi časem bude plat zvyšovat.

Tak to už bych dávno hledala jinde a dala výpověď.

• Citovat
  • Upravit
101679
20.1.17 09:59
@Anonymní píše:
Nene to určitě nemám. důvod mi neřekl, akorát pořád slyším dokola, že se mi časem bude plat zvyšovat.

A proč by to dělal, když si za ten co máš, ochotná to dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 10:04
@j.a.n.i1 píše:
A proč by to dělal, když si za ten co máš, ochotná to dělat?

Do teď jsem za něj byla ochotná dělat, protože jsem věřila tomu že mi ho opravdu zvýší. Ale vidím že ne, takže stejně nejspíš odejdu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33005
20.1.17 10:17
@Anonymní píše:
Do teď jsem za něj byla ochotná dělat, protože jsem věřila tomu že mi ho opravdu zvýší. Ale vidím že ne, takže stejně nejspíš odejdu :nevim:

Hledej si jinou práci. Pokud jsi jinak spokojená, tak až budeš mít konkrétní nabídku, tak to oznam šéfovi. Mám nabídku tolik a tolik. Jsem tu jinak spokojená, ale z finančních důvodů jsem vážně nucena uvažovat o jejím přijetí, protože tady mi je přidáí pouze slibovýáno a skutek utek. Pokud se dohodneme na okamžitém zvýšení platu (na papíře, ne per huba) na tolik a tolik, ráda tu zůstanu. Pokud ne, tady je má výpověď, od toho a toho data si chci vybrt zbytek dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
20.1.17 11:46

@novakova.t alebrt není Lidl ;) Já to viděla na několika billboardech. Hlavně jsem tím chtěla říct, že se dá sehnat slušně placená práce, stačí jen chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
20.1.17 11:47
@Svistice píše:
Hledej si jinou práci. Pokud jsi jinak spokojená, tak až budeš mít konkrétní nabídku, tak to oznam šéfovi. Mám nabídku tolik a tolik. Jsem tu jinak spokojená, ale z finančních důvodů jsem vážně nucena uvažovat o jejím přijetí, protože tady mi je přidáí pouze slibovýáno a skutek utek. Pokud se dohodneme na okamžitém zvýšení platu (na papíře, ne per huba) na tolik a tolik, ráda tu zůstanu. Pokud ne, tady je má výpověď, od toho a toho data si chci vybrt zbytek dovolené.

přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 12:45

Nezlob se na mě, ale za takovou almužnu bych nevstala z postele. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 12:48
@Přemýšlím píše:
Nezlob se na mě, ale za takovou almužnu bych nevstala z postele. 8o

nezlobím, taky se mi vstává velmi špatně, když si uvědomím kolik beru.

• Citovat
  • Upravit
20.1.17 13:01
@Anonymní píše:
nezlobím, taky se mi vstává velmi špatně, když si uvědomím kolik beru.

Kolik bereš mohu-li se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 13:03
@Přemýšlím píše:
Kolik bereš mohu-li se zeptat?

11 000 čistého.

• Citovat
  • Upravit
20.1.17 13:07
@Anonymní píše:
11 000 čistého.

A co děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 13:09
@Přemýšlím píše:
A co děláš?

Nechtěla jsem to říkat přesně. Všechno jsem už psala v příspěvku kterým jsem obnovovala diskuzi. Je to práce kde musím přemýšlet hodně, celých 8 hodin u PC. Zároveň spravuju naše stránky, přidávám fotky, píšu popisky i v češtině i v angličtině. To už ale nemám v popisu práce, dělám to dobrovolně.

• Citovat
  • Upravit
1097
20.1.17 13:14
@novakova.t píše:
Me v albertu nabidly za 30h…10800 hrubeho na castecny uvazek (praha) :pocitac:

A ja delam na castecny uvazek za 6 tis. :pocitac: :pocitac: :pocitac: Nic jineho blizko neni. Musim kvuli detem aspon to. Babicky a pod. hlidani nemame, deti jsou jen na mne.JE to hrozne. NEmit manzela, tak se muzeme jit past.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
20.1.17 13:21

@PpeŤuLiK chtěla bych vidět ten lidl za 3/4 úvazků 23000 hrubeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie