Velmi malý plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ještě mě napadlo, jestli si neulívá stranou. Možná tobě říká, že dostává 13-14 tisíc celkem (i s příplatkama) ale na druhou stranu má i 17-20 na ruku ale nepřiznává ti je. Uvažovala jsi někdy nad tímto? Kor když má nepravidelné směny, někdy do 16 nebo do 18 denně… jako dělat denně 12-14hodinové směny nevydrží snad nikdo - bez přestávky v kuse 5 dní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně to jsem psala, zda ji dává vše, jestli to ví
anonym 2
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Přesně to jsem psala, zda ji dává vše, jestli to ví
anonym píše: Více
Promiň, nevšimla jsem si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota píše:
Ještě mě napadlo, jestli si neulívá stranou. Možná tobě říká, že dostává 13-14 tisíc celkem (i s příplatkama) ale na druhou stranu má i 17-20 na ruku ale nepřiznává ti je. Uvažovala jsi někdy nad tímto? Kor když má nepravidelné směny, někdy do 16 nebo do 18 denně… jako dělat denně 12-14hodinové směny nevydrží snad nikdo - bez přestávky v kuse 5 dní…
Máš recht! Tvrdě pracovat 12-14 hodin 5 po sobě jdoucích dnů v týdnu člověk dlouhodobě fakt nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V pohodě
hned mě to napadlo, protože znám dost párů, co to tak mají, že manželce nedávají všechny peníze. Tak jestli má dotyčná kontrolu nad tím co ji dá, když dostává na ruku nějaké peníze.
- Citovat
- Upravit
@LadyLada píše:
Máš recht! Tvrdě pracovat 12-14 hodin 5 po sobě jdoucích dnů v týdnu člověk dlouhodobě fakt nedá.
Ale, jo je to běžné..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyLada píše:
ale dá, třeba i nonstop, v řemeslných činnostech kor v sezoně běžná praxe ![]()
fakt záleží kde a co dělá, někdo to je prostě normální plat, jinde je to málo ![]()
ale pokud nebude chtít, neuděláš s ním nic, zas kdyby si někde polepšil o dva tisíce, ale chytl blbého šéfa, blbé prostředí, tak je to taky naprd…pokud je v dané činnosti šikovný, ať jde dělat na sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@catherine100 píše:
ale dá, třeba i nonstop
Dá - ale né pořád! A pokud je to sezónní, dobře, ale pak člověk 3 měsíce odpočívá, protože práce není.
Takže 3 roky v kuse dělat dvanáctky - bez pauzy…to je hoooodně podezřelé. A kor za 12-14 tisíc čistého. TADY MI NĚCO NA TOM CHLAPOVI NEŠTIMUJE.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota ale tak má víkendy volné
…můj muž dělá dvanáctky snad furt
ale je pravda že za jiné prachy ![]()
já bych tomu i věřila…ale fakt záleží na oboru, jaké má chlap vzdělání a o jaký se jedná region
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@catherine100 No můj muž taky dělá dvanáctky, ale jen 3 dny v týdnu, v jednom týdnu to vychází na 4 dny. Zbytek týden i s víkendy má volny. A čistého má cca 16. Když si vezme přesčas noční na víkend hodí to o 3 tis. víc. Také se mu v práci líbí, i když by mohl mít víc, nechce odejít. Ale chápu ho. Má tak dobrý kolektiv a dobrého šéfa.
Tohle je fakt podezřelé, a zajímalo by mě co je to teda za práci. Ještě jsem neslyšela aby někdo dělal celý týden 12tky za takové peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roksy25 píše:
Ale, jo je to běžné..
Jde ještě o to, co si kdo představuje pod pojmem tvrdě pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyLada píše:
tak můj chlap takové „šichty“ má. Má toho kolikrát dost, to je pravda. Říkal, že je to práce na pár let, že v padesáti by to fakt nezvládl, že později bude honit práci ve stejném oboru na klasickou pracovní dobu.
ale také za to má dvakrát takové peníze jak manžel od zakladatelky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak zakladatelko, ano, já si myslím, že práce na 12-14 hodin denně je za 14tis. skoro otročina. Navíc ofic jen desítka, takže mizerně placená dovolená i marodění.
Ale záleží, v jakém oboru a v jakém kraji, jak velký boj je v místě bydliště o zaměstnání. Jaké má jiné možnosti, nebo jestli v daném odvětví je to běžná výplata.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
AhojteRáda bych znala názor více lidí k našemu „finančnímu problému“. Píšu anonymně, nerada bych tuhle osobní záležitost probírala veřejně. Manžel pracuje u soukromníka, tvrdě maká nepravidelnou pracovní dobu (od 6:00, přibližně do 17:00-18:00), má ale volné víkendy. Práce mají šíleně, nestíhají, je jich málo, ve firmě jsou tři, z toho jeden z nich šéf, který většinou pracuje s nimi. Svou práci má rád, baví ho, je spokojený se šéfem, se kterým se dá v pohodě domluvit (dle jeho slov). Včera jsme se kvůli tomu šíleně pohádali, on se neustále zastává toho, že šéf nemůže za to, že firma nestíhá a on musí makat každodenní přesčasy. Jsem z toho na nervy, máme miminko, já bych se chtěla přestěhovat do vlastního (bydlíme u jeho rodičů) - bohužel to vidím tak, že nemáme za co!
Myslím si, že na to, jak maká, má až směšný plat. Čistého dostane zhruba 10 000! Za přesčasy dostává na ruku tak 3-4000.Co si o tom myslíte? Jsem naštvaná právem? Jak byste tuhle situaci řešili?
tobě to vadí, proč si teda nehledas taky nějakou práci?
nejsem si jista, jak to chceš změnit jinak, když to jemu vyhovuje. Já bych si hledala nějaký další vydelek.
Muj vydělává sice 200 mesicne, je to programator, ale jde to kompletně na jeho firmu, tak ho teď trochu zivim, ale vydělávam taky dost nemalou castku.
- Citovat
- Upravit