Velmi malý plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, já spíš nerozumím tomu udávání mzdy v čistém… Proč? Nemluvím teď o anonymní z dneška, ale například úvodní příspěvěk celé diskuze, kdy si stěžuje ženská, že má partner málo, na to kolik hodin dělá. Copak ona vidí např jeho výplatní pásky? Vždyť může mít jakékoliv srážky (exekuce, insolvence…) a bez nich by měl výplatu úplně jinou…
Anonymní z dneška - pokud máš vážně cca 13.000,– hrubého, znovu bych se připomněla se zvýšením mzdy (určitě bych si pro jistotu i připravila podklady, kolik toho děláš navíc oproti popisu pracovní činnosti) a pokud by se opět nic nedělo, šla bych jinam. To je opravdu na pozici, kde máš zodpovědnost, málo…
Držím pěsti, ať to dopadne co nejlépe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mimochodem nevím přesně zaměřenění obnovovatelky diskuze, ale pozor na to, že existuje kromě minimální ještě zaručená mzda, právě proto, aby zaměstnavatelé nesdírali kůži, tak že pokud nemáte v práci kolektivní smlouvu, zkusila bych to přes to..třeba dispečer jako já by měl mít minimálně 16400 hrubého… minimálně podotýkám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak píšou holky. Proč tam jsi?
Kdejaká nekvalifikovaná síla si vydělá více než ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vemas píše:
Proc tam jeste jsi?
protože ta práce sama o sobě mne baví
i ty nervy bych nějak přežila, kdybych za to byla dostatečně ohodnocena. Ale o výpovědi už přemýšlím delší dobu.
@Samara5 píše:
mimochodem nevím přesně zaměřenění obnovovatelky diskuze, ale pozor na to, že existuje kromě minimální ještě zaručená mzda, právě proto, aby zaměstnavatelé nesdírali kůži, tak že pokud nemáte v práci kolektivní smlouvu, zkusila bych to přes to..třeba dispečer jako já by měl mít minimálně 16400 hrubého… minimálně podotýkám…
aha, tak to si musím zjistit, protože to jsem nevěděla ![]()
- Citovat
- Upravit
Nemuzete si porovnavat čistou mzdunevíte. Nevíte, jak ma nastavené bonusy na deti, plstby treba na penzijko apod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To většina lidí neví, ve spoustě firem existuje kolektivní smlouva, ale v naší nikoli. Mě zaměstnavatel ani tuto zaručenou nedával a přitom to byly řeči, jakou zodpovědnost mám a kdesi cosi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To většina lidí neví, ve spoustě firem existuje kolektivní smlouva, ale v naší nikoli. Mě zaměstnavatel ani tuto zaručenou nedával a přitom to byly řeči, jakou zodpovědnost mám a kdesi cosi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože ta práce sama o sobě mne baví
i ty nervy bych nějak přežila, kdybych za to byla dostatečně ohodnocena. Ale o výpovědi už přemýšlím delší dobu.
Člověk si může dovolit mít práci jako koníček pokud má i jiné finanční zdroje a nechybí mu peníze na životní potřeby. Vy jste psala pouze, že jste málo ohodnocená za kvalif. práci, o čemž není pochyb.
Třeba vás neživí jen plat, to záleží. Kdybych měla například jako sama ženská vyžít z 11 čistého, včetně placení nájmu, tak prostě odejít na jiné místo musím a neřeším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny píše:žiju s přítelem, takže se to dá zvládnout. Kdybysme se ale nedejbože rozešli tak já budu v háji
Protože ta práce sama o sobě mne bavíi ty nervy bych nějak přežila, kdybych za to byla dostatečně ohodnocena. Ale o výpovědi už přemýšlím delší dobu.Člověk si může dovolit mít práci jako koníček pokud má i jiné finanční zdroje a nechybí mu peníze na životní potřeby. Vy jste psala pouze, že jste málo ohodnocená za kvalif. práci, o čemž není pochyb.
Třeba vás neživí jen plat, to záleží. Kdybych měla například jako sama ženská vyžít z 11 čistého, včetně placení nájmu, tak prostě odejít na jiné místo musím a neřeším.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
jihomoravský krajje nás tady víc na téhle pozici a všichni berou kolem těch 17ti tisíc. Akorát jeden kolega bere 13čistého a já 11
A řekl ti šéf proč máš tak málo oproti nim, když podmínky jsou pro vás stejné? Nemáš tam nějakou exekuci nebo něco?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
jihomoravský krajje nás tady víc na téhle pozici a všichni berou kolem těch 17ti tisíc. Akorát jeden kolega bere 13čistého a já 11
A řekl ti šéf proč máš tak málo oproti nim, když podmínky jsou pro vás stejné? Nemáš tam nějakou exekuci nebo něco?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
- Citovat
- Upravit
@Kattynka000 píše:
Nene to určitě nemám. důvod mi neřekl, akorát pořád slyším dokola, že se mi časem bude plat zvyšovat.
- Citovat
- Upravit