Prodloužení vlasů - clipsny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1758
17.2.14 14:51

Prodloužení vlasů - clipsny

Ahojky… :mavam:
Nevěděla jsem přesně, kam toto téma zařadit, ale snad by mi tu někdo dovedl poradit :)
Chtěla bych si prodloužit vlasy, ale pokud možno za to nedávat pět a více tisíc v salonu. Existují různé clipsny, takže se to do vlasů jen připne a najednou má člověk háro :mrgreen: Problém je, že toho je na internetu plno a já nevím, co je a co není zrovna kvalitní, co je dobré a co není, nízké ceny jsou lákavé, ale asi si v tomhle případě stojí za to připlatit. Jen nevím podle čeho usoudit kolik těch pramenů či pásů potřebuji…svoje vlasy mam docela dost dlouhé…ale občas bych se chtěla vylepšit..mít je delší…a hustější…má s tím někdo z Vás zkušenost? Budu ráda za každý názor… :) děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bauli
17.2.14 14:57

@Bekynka ohlídej si gramáž, čím nižší, tím menší hustota, takže k ničemu. Počet pásů je hrozně individuální, záleží jak moc chceš prodlužovat, jestli jen zahustit a nepatrně prodloužit, tak jich není třeba tolik jako na hodně výrazný prodloužení. Já jich mám 9 a prodlužuju max o 20 cm asi a je to akorát, víc by už vypadalo divně, ale 8 by asi stačilo. A jakou máš barvu vlasů? To bývá trošku problém trefit. Já sem barvila, protože moji nikde ve vzorníku tehdy neměli a ve skutečnosti byl odstín trochu tmavší, ale to mi nevadilo.

• Citovat
  • Upravit
140
17.2.14 15:04

Ahoj. Ja si kupoval clipy docela nedavno. Chtela jsem jen prodlouzit vlasy na svatebni uces. Koupila jsem si tedy na aukru clipy za 500. Mam vlasy jak afroamericanka. Takove strasne tvrde, jakoby umele. Tak jsem si rikala ze alespon nepujde videt ze mam clipy. Jenze… Ja chtela vlnity uces a z tyhle clipy rozhodne nesly kulmovat. A to jsem se jeste pani ptala jestli se daji natacet a psala ze ano. Takze ja cela nastvana hledala dal. Tyto clipy jsdm tedy nechala sestre, pac me bylo lito vyhodit. Te asi po pulce dne co je mela na sobe zacali silend dredatit. No vypadalo to strasne. Na internetu jsem nasla zrovna v akci prave lidske vlasky ve sleve. Stali myslim necelych 1800 kc. Bzlo toho na celou hlavu a delka tusim 50cm. Mam je uz pres pul roku a jsou porad uzasne. Dokonce jsem je i basvila, zehlila, natacela a vse super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.2.14 15:08

Tak myslím, že základem je si koupit pravý vlasy, ne žádný umělotiny. To sem ani nepsala, to beru automaticky. Umělý nikdy nebudou vypadat přirozeně.

• Citovat
  • Upravit
1404
17.2.14 15:28

Ahoj, pokud chceš klip in, tak koukej, jaký typ vlasů nabízejí. Rozhodně nekupuj vlasy evropského typu, to je umělotina a za chvíli máš po nich. Takže jedině středoevropské, nebo středoevropské výběrové vlasy. Každopádně prodloužení vlasů už tolik nestojí, pokud máš svoje dlouhé, tak by ti stačilo zahuštění, třeba i lehce prodloužení, a za to už tolik nedáš. Já mám vlasy zahuštěné a lehce prodloužené a dala jsem za to 3500 Kč (za 40 pramenů i s přiděláním). Drží to, jsou to opravdu pravé vlasy, no nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
17.2.14 15:28

Taky mám ty clipy, ale není to na denní nošení. dám si je jednou za čas a k večeru už mě z toho bolí kůže na hlavě, jak to visí na těch vlastních pramenech..ale jinak dobré, vypadá to pěkně. myslím, že jsem je tenkrát kupovala na aukru cca za 500kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
17.2.14 16:44

Ja kupovala vzdycky tady a parada http://www.lidskevlasy.cz/ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
17.2.14 16:51

Ahoj, já jsem si na Vánoce koupila tyto http://www.vlasylevne.cz/…s-50-cm.html a musím říct, že jsem moooc spokojená! :-) Zaujala mne ta cena a obávala jsem se toho, co mi příjde ale fakt super! A jinak hodně koček si chváli http://www.hotstyle.cz/ tuto stránku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
17.2.14 17:25

Svoje vlasy mám černé…teda barvím na černo..takže v barvě bych problém mít neměla :) Nechci to ani nosit denně, spíš v létě mě čeká pár akcí, na které bych chtěla mít vlasy takto vylepšené… :)
Moc Vám všem děkuji…kouknu na ty stránky a snad něco vyberu… :)
ATO připínaní je jednoduché? možná blbá otázka, ale já už ted vím, že jsem na ty hle věci tele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
17.2.14 17:32

Připínání je úplně jednoduché! :) To zvládneš úplně parádně a kdyby sis náhodou nevěděla rady, tak na youtube jsou různá videa o clip-in. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
17.2.14 20:28

Moc děkuji… :)
Ještě jsem si vzpoměla, že mam známou, která už toto pár let používá, a po konzultaci mám jasno, jdu do tohoto

http://www.clipinhair.cz/…i-cerna.html

koukala jsem na videa a opravdu to nevypadá složitě, tak snad to zvládne i takový talent jako já :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
17.2.14 20:46

Ty jo, to budeš mít pěkně husté a dlouhé. :-) A určitě to zvládneš! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
17.2.14 21:07

@Zanyy v to doufám…už se na to těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
17.12.14 17:35
@Bekynka píše:
@Zanyy v to doufám…už se na to těším :mrgreen:

můžu se zeptat jak jsi dopadla? objednala jsi si to a jak jsi spokojená? děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.1.15 09:57

@MarDen Ahoj, až teď jsem se přihlásila na mimino, tak promiň, že odepisuji tak pozdě. Jinak s vlasy jsem byla maximálně spokojená!! Už jen jak jsem otevřela balíček, tak se mi chtělo radostí brečet. :-D Mám je už rok, už nejsou tak pěkné jako byly na začátku ale stále se dají nosit. No fakt jsem ani nečekala, že za takovou cenu mi příjdou tak krásné clipy.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat