Prodloužení vlasů - mám do toho jít?

Anonymní
9.9.24 13:01

Prodloužení vlasů - mám do toho jít?

Holky, zvažuji prodloužení vlasů metodou lepících vlasových pásků. Máte pro mě prosím nějaká pro a proti? Mám opravdu dlouhodobě řídké a krátké vlasy, na koncích se mi lámou, mám z toho docela mindrák. Díky! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4164
9.9.24 13:24

Podle mě to je vždycky poznat a působí to divně a směšně. Lepší mít kvalitní a udržovaný účes z kratších vlasů, než mít nalepeno pár zoufalých myších ocásků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.24 13:33

Pásky jsem měla a bylo to super. Neničilo to vlasy jako keratin, bylo to pohodlné, dalo se s tím v pohodě spát oproti keratinu. Já bych to doporučila. Teď po RD se k tomu asi zase vrátím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.24 13:34
@Karamba2020 píše: Více

Tohle je nějaká extra nechutnost, dávat toto jako příklad je úplně mimo. Navíc, tohle nejsou pásky, je to buď keratin nebo kroužky, to jsou úplně jiné metody.

• Citovat
  • Upravit
8646
9.9.24 13:43
@Anonymní píše: Více

Taky tam vidím spíše nějaké jemné pramínky než aby to byly ty klasické pásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.24 13:52
@Karamba2020 píše: Více

no tak odstrašující případ se najde vždy u všeho - tady slečna nebo paní na fotce zjevně měla peníze jen na to prvotní nasazení a už neměla prachy na tu údržbu - takhle to pak dopadne :D

tohle mě asi neodradí, spíše bych radši relevantní názory těch, co to měly…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.24 13:52

souhlas

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.24 14:12

fakt? to jsem ráda, že to slyším… mám akorát jedno dilema - jsem teď těhotná a strašně mi padají vlasy… teda už i před tím, kvůli braní hormonů, takže asi bych měla počkat až se to znormalizuje a pak do toho jít, že jo?

Napadlo mě to i jak jsi psala, že si to necháš znova udělat po MD.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.24 14:49

Já to právě v těhotenství naopak sundavala. Mně v těhu vlasy nepadaly, vypadaly krásně, byly dlouhé a zhoustly mi. Ale pak začaly padat klasicky asi 3 měsíce po porodu a vrátily se do původního stavu alá 3 mastné chlupy na hlavě :)
Určitě bych počkala až pár měsíců po porodu, to ti ještě taky budou padat a s pásky by to bylo blbý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.24 20:30

Ok, diky za tip. No moje kstice prave dalsi padani uz neda, totalne se toho desim :,(

• Citovat
  • Upravit
8302
9.9.24 20:58

Ono je to úplně jedno. Všechno je směšný, je to poznat, je to prostě umělý a hnusný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.24 22:34
@Zeoli píše: Více

Ptala sem se tech co maj zkusenost a zkusili to, takze tvoje komentare sou pro me bohuzel irelevantni… snad si najdes vhodnejsi diskzi :palec:

• Citovat
  • Upravit
287
10.9.24 05:17

Prodloužení vlasů metodou pásků může dodat objem a délku, ale vyžaduje pravidelnou údržbu a může poškodit vaše vlasy, pokud se nedělá správně. Zvažte možnost konzultace s odborníkem, abyste zjistila, zda je to pro vás vhodné a jaké budou nároky na péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.24 09:56
@PetaVondrackova píše: Více

Dekuju moc. S konzultaci u odborrnika pocitam, nez bych se do toho pustila. O udrbe vlasovych pasku a jejich peci jsem neco uz cetla, nastesti patrim mezi ty, co si vlasy denne nejak vyzivuji, upravuji… takze pro me to zrovna neni uplne zmena, tohle zvladnu. Vetsinu tech postupu stejnak delam, aniz bych pasky mela. Spis mi jde o to, jestli to opravdu neni videt a zda si s tim clovek muze cesat vysoky culik aniz by to bylo zespoda videt (tvrdi ze ano)… a tak :-) A jestli se to pracneji myje nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
BananovaSusenka
10.9.24 10:05

Zvaž to důkladně, péče o vlasy pak musí být jiná. Pokud si na to zvykneš a jednou je sundáš, budeš se cítit plešatá a bude to mít ještě horší efekt.. pedevším na psychicku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová