Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No já s hustýma vlasama culík/cop nenosím, po chvíli mi sklouzne gumička, objem mi hned spadne, i vyfoukání od kadeřnice a tužidla nechci používat. Nevím na kolik by ti to zahustení teda pomohlo ![]()
Zase záleží jak vlasy trápíš nyní. Kamarádka dělá s vlasy snad vše a má je tak zničené, že z rovných vlasů má houští ala Hagrid. Pokud jsi na tom stejně, určitě bude zahuštění lepší volba. Nechceš sem dát anonymně foto vlasu? Určitě se pak lépe na tohle odpovídá. ![]()
Jestli si můžeš udělat vysoký culík, to asi záleží kam ti ty pásky dá. Pokud je budeš mít níže dané, tak logicky při copku dole půjdou vidět. Pokud ti je dá spíše do středu tak to vidět nepůjde. Ale to by sis vykomunikovala s kadeřnicí - když ji řekneš, že chceš nosit i vysoký cop, tak ti to podle toho dá.
Jinak jedna moje Kolegyně ty pásky má. Má to hezké, jen ty boky nemívá podle mě úplně vychytané, má celkem jemně vlasy tak tam občas ty pásky jdou vidět no. Ale prostředek je v pohodě, tam to nejde vidět.
Zkušenost mám, když takové strašidlo kolem mě projde. To nevadí, že ti můj komentář nic nedá, to je v pořádku. Kadeřnice chtějí také jíst, takže za tebe budou rády.
Já žádnou diskuzi nehledám, ale děkuji za tvé obavy, celkem to tady jde. ![]()
Měla by ses naučit přijímat kritiku. Názory ostatních. A nereagovat na všechno.
Spíš bych se zaměřila na to, dát do pořádku svoje vlasy, než na ně něco lepit
Ale to je mnohem složitější a dlouhodobější proces, co? Ale luskneš prstama a máš jakože háro bez práce a za těžký prachy ![]()
@BananovaSusenka píše: Více
no já je mám ještě navíc jemné a rychle se cuchají… takže mě budou držet podle mě i s větším objemem - ty máš asi velký objem a zároveň i takové ty pevné tvrdé vlasy tipuji, ne? to má moje máma (mrzí mě, že jsem to po ní nezdědila
), a té taky padá gumička… ale má úplně jiný typ vlasů, než já.
@ibis píše: Více
hele věř mi, že se zaměřuji na svoje vlasy už několik let… a už to došlo do odu, že na to se*ru, je to prostě obdobím, genetikou… nevim… už je prostě lepší mít nebudu, vim to. Tak proto to chci takto radikálně vyřešit. A pokud se stane nějaký zázrak, a budou mi vlasy pod páskami prosperovat a zhoustnou mi a dorostou, mileráda to časem sundám…
@Zeoli píše: Více
já nevím, proč bych měla poslouchat „kritiku“ (spíš plky) od někoho, kdo o daném tématu ví úplné h…, a píše to sem jen z nudy
Já taky nevím nic o kojení, a nepůjdu kritizovat někoho do diskuze o kojení, například ![]()
Jako vážně tomu věříš?
Když vzpomenu ženy po onkologických nemocech, které o vlasy de fakto přišly a narostly jim krásné zdravé vlasy
![]()
Za mě je důležitá kvalita vlasů a pak jejich nasazení, je potřeba ať už clip-in nebo tape-in brát lidské a z kvalitních e-shopů.
Mě to vlasy nezničilo, neprosvítalo mi to a nebylo to rozeznatelné od mých pravých vlasů. Kdyby jste chtěla tip na kadeřnictví/e-shop, klidně Vám to pošlu. ![]()
@Neptunka111 píše: Více
Jeee, dekuji, konecne nekdo, kdo ma osobni zkusenost - budu moc rada za tip kde jste byla - poslete klidne sem
Moc dekuji!
Ahoj, pokud přemýšlíš o prodloužení vlasů, rozhodně do toho můžeš jít, pokud to uděláš správně. Metody jako Tape in, Clip in, Keratin nebo Micro Ring jsou celkem šetrné, pokud si vybereš kvalitní vlasy a zkušený salon. V podstatě se nemusíš bát, že bys poškodila své vlastní vlasy, pokud to budeš správně udržovat. Hlavní je, abys měla 100% pravé vlasy, které můžeš barvit, žehlit, vlnit, jak chceš. Já jsem třeba objednávala odsud: ***
Zkus se podívat, jestli by ti to vyhovovalo. ![]()
*edit admin- smazaný odkaz, reklama
@boruvka735 píše: Více
strašně moc děkuji! ![]()
už jsem za ty uplynulou dobu přesvědčená, že do toho jdu, mám ty vlasy fakt hrozné… trápím se tím dlouho. Akorát mi teď akorát stále padají, tak jakmile se mi podaří ukočírovat a zastavit to padání (do toho nalepit vlasy by prý nebylo vhodné), tak jdu na nalepení
Stejně s těmi svými vlasy musím dělat šílené alotrie, jak jich mám málo, různě je musím vlnit, tupírovat, používat hromadu přípravků na objem… je to fuška
Skoro si říkám, že ta péče o ty nalepené vlasy bude rozhodně časově míň náročná, než to co vyrábím teď…
Ještě jen doplním: bohužel hormonální léčba jim dala pěkně na p*del a teď jsem těhotná, chci počkat, až porodím, a trochu se mi ustálí hormony (taky mi stále padají, říkám si, že budu snad brzy plešatá, než ty baby vlásky stihnou dorůst)… říkám si, že ty padající vlasy by mohly dělat u těch pásků neplechu, aby z toho nebyly nějaké dredy? No zkrátka jdu do toho! Jen musím počkat
![]()
Měla jsem vlasy prodloužené metodou zažehlovacích pásků. Vlasy mám jemné a řídké, pásky byly vidět a dost. Taky mytí byl problém, umýt je třeba vlasy u kořínků a pokožku hlavy a přitom se mi moje odrostlé vlasy zacuchaly až do dredů. Vlasy pomalu schnou a trvá to i tři hodiny, podle délky a já, hloupá, jsem na ně vzala fén a tím teplem se lepidlo samzřejmě zase rozehřálo, znova vychládalo a po pár týdnech to byla katastrofa. Vlasy šly dolů a s nimi i kusy mojí kštice, to, m co jsem na hlavě měla, to bylo docela poničené.
Nikdy bych už do toho nešla, vlastně do žádného prodloužení. Je to moje osobní zkušenost a opravdu ty prodloužené vlasy jsou poznat, zpočátku ne, ale za cca 3týdny to prostě vidět je.
To chapu, ze pak clovek po sundani ma sok… ale zase jsem slysela od par holek ze jim to pomohlo treba preklenout blbe obdobi s vlasy, a ze jim mezi tim hezky dorostly a mohly to pak sundat. Samozrejme si clovek ensmi asi dat vlasy po zadek kdyz je ma kratke. Me jde hlavne o tu hustotu, prodlouzeni bych chtela minimalni. Jde o to, ze jak je mam ted uz dlouho ridke, musim s vlasy delat opravdu psi kusy, ruzne si je tupiruji, stylinguji, tuzim volume tuzidlama… i culik si musim nekolik minut vyrabet a vycesavat, neni to ze stahnu do gumicky a jdu… s novym objememe by to pro me bylo casove stejne nebo i lepsi, si myslim… nevim