Prodloužení vlasů - Plzeň

2
30.7.25 21:44

Prodloužení vlasů - Plzeň

Ahoj chtěla bych si nechat prodloužit vlasy v Plzni. Mohli byste mi prosím doporučit nějaké dobré salóny? Konkrétně bych měla zájem o metodu keratin. Koukala jsem na salón Star Trade - mate někdo zkušenost? Nebo je tu spousty ukrajinek, nevím zda jim mohu důvěřovat, jejich prace na internetu vypadá hezky, ale je skutečně kvalitní? Děkuji za vaše zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
10.1.26 21:02

Dobrý den, mohu se zeptat jaké kadeřnictví jste nakonec vybrala? Taky jsem se pro prodloužení rozhodla a pokukuji po salonech. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.26 09:51

@Follynka Byla jsem u frau. hair_cz - instagram ochotna mlada pani, pomohla mi s vyberem vlasu, kapsle jsou malicke. Ale rozmisteni po hlave neni dobre, dala mi spoje po cele hlave, v culiku jsou spoje obcas vydet - ale myslim ze to je vec domluvy. Dale jsem mela 140g a za 3 mesice kdy mi pani rekla ze mam jit na doplneni mi tak 30-40g vypadalo skoro po kazdem myti. A to jsem se o vlasy starala tak jak pani rekla(setrne mysti, specialni hreben, rozcesavst od spodu, ne horkou vodu ani vzduch, atd…) tak nevim. Nicmene jdu k nove pani, protoze potrebuji kadernici ktera bude zaroven i prodluzovat aby mi vlasy sjednotila, a muj kadernik mi neodepisuje. Pani ma instagram Ruslana Tkach, u pani jsem zatim byla jen na konzultaci. Moje mamka chodi k Star Trade, ma o hodne vetsi spoje, ma na hlave uplne jine rozmisteni, kdyz si vlasy neupravi spoje jdou vice videt. Ale praminky ji nepadaji, cenove vychazi asi trosku draz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová