Prodloužitelná postel IKEA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1289
28.9.15 21:36
@jenice8 píše:
Diky za rychlou odpoved:-) tak se na ni zajdeme podivat. taky jsem zvedava, jak moc modra je ve skutecnosti barva - dcera ma ted v oblibe jen a jen modrou, skoda ta ruzova se me libi vic:-)tu matraci bych mozna dala jinou, no uvidime..

na internetu barvy docela odpovidaji. modra je hodne tmava a ruzova hodne svetla :) no ono jde o to, ze tu matraci asi nesezenete v tomhle rozmeru :/ a kdyby jo, tak mi, prosim, napiste soukromou zpravu :D kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
28.9.15 22:24

Kdyz se podivate na stranky ikea, na tu postel modrou, tak bych rekla, ze ten treti obrazek (ten uplne vpravo) odpovida nejvic..a jeste na zlicine maji vystavenou jen tu ruzovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.9.15 16:17

No na matrace jsem se koukala a tady jsem nejaky 140*80 nasla- otazka jake jsou:-) http://www.nabytek-kk.cz/…kokos-detail
my totiz mame v soucasny chvili misto na postel max.150 cm, takze ta stredni detska postel tam nevejde. a tahle busunge je jedina, ktera ma ten malej rozmer 140, jinak ty rostouci, co jsem nasla, maji 130cm na delku a to uz mi neprijde skoro zadna zmena od normalni postylky (120cm). hlavne nevime, co bude za rok, za dva, jestli zustaneme v tomto byte nebo pujdeme do vetsiho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
29.9.15 17:51

Ja bych vam ji doporucila, my jsme zatim fakt spokojeny a to malej je zivel..no tak ty matrace z ty ikei jsou dobry, ten nejmensi rozmer, ktery byste potrebovala je vcelku, a maji docela na vyber urcite vic jak tri druhy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.9.15 18:14

Diky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
29.9.15 20:14
@jenice8 píše:
Diky:-)

nz :) klidne jeste napiste kdybyste neco potrebovala vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
15.9.19 11:17

Obnovuji diskuzi, dobrý den je tato postel dobrá? Uvažujeme o koupi, děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
16.9.19 08:37

@JaanaT Ahoj, mame tuhle postel pro obe deti, malej ji ma od dvou a ted mu je 6,5. Ted ji ma na druhe poloze (tusim 145cmx90?) a vyhovuje..akorat nevim, zda jeste prodavaji prodluzitelne matrace, ale my budeme stejne nechavat delat na zakazku velikost..jsou kvalitnejsi..jinak, co se tyce kvalitou, trosu se loupe lak, je to takovy ten klasicky Ikea nabytek. Ale jen u syna, ten to rype prstama, dcerka ne. Ale to by bylo u kazde. My jsme velice spokojeni i co se tyce vzhledu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí