Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prodloužený řasy způsobují syndrom suchého oka, respirátory a roušky tomu ještě přidávají, protože vydechovaný vzduch jde často kolem očí. Děvčata by tu umělou hrůzu měly shodit a dát očím oddech. Jinak kapat umělý slzy během celýho dne.
A nezměnila jsi lepidlo?? jakýkoliv materiál?
hele, mně (jako klientce) to taky nesedělo a vadilo, trochu dráždění a nešlo ani promnout očko
umělina prostě bude vždy jen umělina..
letělo to do koše za dva týdny…
@Lucy75 právě všechno furt stejné mám, mě spíše zaskočilo, že 3 klientky takhle najednou a ostatní nic, možná fakt nahoda, že jim to nesedlo, ale chodí ke mně už dele, no zadaha, dekuji za odpověď ![]()
Nevím čím to může být u nich, ale já měla po roce hodně silnou alergickou reakci. A jen na jednom oku. Oteklo mi tak, že jsem skoro neviděla. Svedilo to a pálilo. Udělalo se mi to až po tom, co jsem si nechala dát pár kousků barevných řas, jakože změna. Po sundání to do dvou dnů bylo ok.
Dobrý den, chtěla jsem se Vas zeptat.
Dělám prodloužení řas, už celkem dlouho, ale stále jsem začátečník, holek na doplnění mam hodně a jsou spokojene.
Teď se mi ale v poslední době stalo, ze 3 klientky si musely řasy samé sundat, že je to řezalo, palilo a svědělo. Ty holky už ke mne chodí dlouho a stalo se to až teď. Ostatní klientky v pohodě.
Tak jsem se chtěla zeptat zda nevíte co s tím? Myslela jsem si, ze možná jak teď vše roste jestli nemají alergii, nebo alergii já lepidlo, ale zase divné, že po takové době, ještě jsem četla něco o parazitech v řasach to by taky mohlo byt, vše čistím, dezinfikuju před každou klientkou, veci používám ze smart lashes. Dekuji za Vaše rady