Prodnice Čáslav - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
4.7.14 11:42

Prodnice Čáslav - zkušenosti

Dobrý den, máte některá zkušenost s Čáslavskou porodnicí? Jsem 27tt a každý mi vymlouvá porodnici v Pardubicích tak chci mít větší prehled :)Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26055
4.7.14 12:04

@Vyskynka nevim, já byla v Hradci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
4.7.14 12:25

@Vyskynka rodila jsem v Čáslavi vloni (viz https://www.emimino.cz/…nice/caslav/) a byla jsem vážně spokojená. Jestli se nám časem zadaří další mimčo, tak budu rodit opět tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.7.14 13:05

Tak já jsem také rodila v Čáslavi, je to rok a půl. Byla jsem spokojená, personál byl (až na 1 porodní asistentku) příjemný. Příště chci už ale rodit jinde. Protože bych příště chtěla epidurál a nechci být na první 2 hodiny po porodu odloučena od svého dítěte, ani jedno tu není bohužel možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
4.7.14 13:12

Já jsem rodila v Čáslavi v srpnu 2013 a zachránili mě tam. Personal super a všechno fajn…až teda na jídlo. :) Jinak epidurál dávali jedný holčině, takže ten tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.7.14 13:20
@Migda píše:
Já jsem rodila v Čáslavi v srpnu 2013 a zachránili mě tam. Personal super a všechno fajn…až teda na jídlo. :) Jinak epidurál dávali jedný holčině, takže ten tam je.

Epidurál tam je, ale není na požádání. Pouze v indikovaných případech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
4.7.14 13:41

@Adelka951 aha, tak to se omlouvám.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.7.14 13:55

Chystám se tam rodit v průběhu července. Dostala jsem doporučení od kamarádek. V okolí tam jezdí čím dál víc maminek a všechny jsou spokojené. Ano, budou tam určité vady, ale podle mě to je jako všude, záleží na tom, na jakou směnu člověk narazí.
Nejvíc se mi líbí, že nejsou návštěvy na pokojích ale jen na chodbě.

• Citovat
  • Upravit
160
4.7.14 14:05

@Billi O Čáslavské porodnici jsem neslyšela nic špatného, fakt, svou práci umí. Sestřičky hodný, milý. Akorát na novorozeneckým byla jedna sestřička taková leklá a moc nepomáhala. Jezdí tam ženský i z Prahy porodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.7.14 14:06

Mě práve tuto porodnici poradila kamarádka ale už je to nějakých deset let co tam rodila tak jsem chtěla nějaký aktuální nazor ;) Děkuji Vám ženy, myslím že už jsem rozhodnutá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.7.14 15:03

Tak já jsem tam rodila 2 krát, naposledy v březnu..díky tomu, že jsem měla oba porody neskutečně rychlý nevím jaké tam jsou možnosti strávení té předporodní doby, co se mnou byla na pokoji nějaká mamka tak jí tam dali balón přímo na pokoj i do sprchy…

jinak to celkem šlo-dr. super, sestry taky až na jednu z novorozeneckého-hrozná pipina :pocitac: ta to tam narušuje..

druhá blízká porodnice je v Kolíně, ale tam jsem nechtěla..Čáslav jsem si vybrala díky tomu, že je malá a mamky tam nerodí jak na běžícím páse..

jídlo příšerný, naprosto nevhodný pro kojící..ale co, ty 3 dny se tam dají vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.7.14 15:10

Jo a ještě k návštěvám, probíhají na chodbě, kde jsou 3 lavice..pokud se sejde těch návštěv více není si kam sednout a za druhé ty lavice jsou mezi přípravnou, monitorem a porodním sálem..takže pokud někdo rodí běhá mezi návštěvama a co si budem povídat, to není zcela příjemné..

já naštěstí rodila k večeru, kdy tam byla jedna návštěva a hned odešli a po druhé v noci takže se mi to vyhnulo..ale když už jsem to měla za sebou a já sama měla návštěvu, plus další 3 maminy zrovna tam jedna rodička běhala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.7.14 18:26

Také se chystám rodit v Čáslavi a ráda bych se Vás zeptala jestli je tam možnost, aby manžel byl při té předporodní době semnou nebo bude poslán domů? A také zda je nutné se předem do této porodnice registrovat? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
4.7.14 18:31

@Monica86 Registrovat se nemusíš. S tím manželem nevím. Já rodila dva dny, tak tam chvíli byl, pak jel zas domů. Ve sprše semnou byl a pomáhal. Nevím, jak je to teda přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.7.14 18:33

@Monica86 registrovat se nemusíš a pokud si dobře pamatuju, tak známá říkala, že tam byl muž celou dobu s ní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková