Profackovat do reality

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
1.5.17 11:40

Tedy, mám velkou potřebu soukromí, opravdu.
Ale pokud bych měla exekuce, taky bych asi omezila své pohodlí. Šla do bytu B, byt C pustila (s exekucemi mi placení nájmu, když máte svůj byt, připadá jako velká rozmařilost). Navíc o bytu A bych smýšlela jako o svém jen v tom smyslu, že je bezohledné vůči rodičům, kteří ho mna tebe přepsali, nasekat exekuce. Brácha má dluhy, oni na tebe přepíšou byt, abys o něj nepřišla, pokud zemřou. A ty si vezmeš zadluženého chlapa. To musí být pro vaše pěkný stres.

Ale ok, ty jsi spolehlivá, snažíš se to řešit-. Ano, pět lidí v 2+kk je noční můra. Ale přijít o byt taky. :think:
Takže bych šla do bytu B, šetřila, splatila co se dá a pak (až se postavíte na vlastní nohy) si vzala hypo na větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.17 11:45

@Bábrdl četlas ty komentáře moje?
Jinak oni ho na mě přepsali, ne kvuli tomu abych já o něj nepřišla, ale kvůli tomu, že kdyby se některému z nich něco stalo, tak podědí část i bratr, a nalítnou exekutoři, a já ani pozůstalí rodič bychom neměli na vyplacení, tzn si pojistili střechu nad hlavou nic víc… s bytem nečachruju, ani nehodlám… fin poradkyně mi třeba i nabízela nabídnout jej jako zástavu..
jinak ty exe nejsou MOJE ani s nima nemám nic společného

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.17 11:49

@Bábrdl navíc pokud to muž splatí plácnu za 3 roky, k tomu dalších 5 mi nikdo nic nedá… no nevim… jestli za 10 let budem velký byt potřebovat, když nejstaršímu bude 16

• Citovat
  • Upravit
36556
1.5.17 11:58
@Anonymní píše:
@Bábrdl
jinak ty exe nejsou MOJE ani s nima nemám nic společného

No, ale chceš prodat byt B, abys je poplatila. Nebo jsem to nepochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
1.5.17 12:01
@Anonymní píše:
@fia80 hypotéka končí shruba za 20 let (byla na 30)

@0___Lenka___0 nezatěžuje nás ted… ale je to ze 68 roku… bylo by tam potřeba udělat hlavně elektriku což je investice za 60t které jasně že nemáme… pak bychom museli byt dotovat, na což též nemáme

@MarieP ale za jak dlouho…

@catherine100 muž jí měl ještě přede mnou… strhávají mu to z platu
převod nelze, nejsme bonitní
v tom dva jedna není žádné soukromí, špatně řešené dveře, průchozí místnosti…

@Almatka platíme si jej sami

pokud jde jen o převod zástavního práva, většina bank bonitu neřeší, jde jen o to, aby daná nemovitost pokrývala hodnotu aktuální výše hypotéky…nic to nestojí, jen cenu odhadu…

je to na vás, ale takhle když to prodáte, tak nebudete mít nikdy nic…ale budete bez dluhů, s třemi dětmi v nájmu, což bude finančně dost masakr
plus neznám tvého chlapa, proč a jak má exe, ale už tak nějak je to varování do budoucna, takhle budete mít holou rit…já bych si ten byt nechala, pokud pokryje hypo i náklady a ještě máte měsíčně litr navíc tak bych se ho držela zuby nehty (ve vašem případě, prostě nevěřím, že máte možnost získat v nejbližších 10letech něco svého)

raději bych chlapa nahnala na brigádu, ať se kouká otáček, když dělá průse. y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
7.5.17 14:58

Jen by za zajímalo-byt B byl původně čí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.5.17 15:59

A kdo kupoval byt B s tak spatnou dispozici? Je tvuj, nebo manzela? Ja bych byt B nechala jako pojistku, pokud je tvuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.17 19:06

@silona byt B je muj, koupen klasicky pres realitku..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max